• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۰۹۷۴۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۷
بین الملل » آمریکا
در ادامه رسوایی اخلاقی مقامات ارشد دستگاه دیپلماسی آمریکا ؛

بیل کلینتون مجددا با اتهام آزار و اذیت جنسی زنان مواجه شده است

به گفته منابع مطلع در حزب دموکرات، بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا با اتهامات جدیدی از سوی چهار زن درخصوص آزار جنسی روبرو شده است.

بیل کلینتون مجددا با اتهام آزار و اذیت جنسی زنان مواجه شده است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی «دیلی میل» ؛ بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا با اتهامات تازه ای در خصوص آزار و اذیت جنسی چهار زن مواجه شده است.
این روزنامه انگلیسی در مطلبی به قلم اد کلاین نوشت: به گفته منابع مطلع در حزب دموکرات و مقامی که در دولت های کلینتون و باراک اوباما روسای جمهور سابق آمریکا خدمت کرده است، بیل کلینتون با اتهامات جدیدی از سوی چهار زن در خصوص آزار جنسی رو به رو شده است.
این منابع می گویند اتهامات جدید علیه این رئیس جمهور سابق 71 ساله - که گذشته اش مملو از اتهامات سوءرفتار جنسی است - مربوط به دوران پس از خروج وی از کاخ سفید در سال 2001 است.
وکلای این زنان، کلینتون را مطلع کرده اند که آماده می شوند تا چهار شکایت جداگانه علیه وی مطرح کنند. در چارچوب مذاکرات جاری، این وکلا خواستار مبالغ کلانی در ازای سکوت موکلان خود شده اند.
یکی از اعضای تیم حقوقی کلینتون وجود اتهامات تازه را تایید کرده است. اواخر دهه 90 میلادی، کلینتون 850 هزار دلار به منظور حل و فصل شکایت پائولا جونز، کارمند سابق ایالت آرکانزاس، در خصوص آزار و اذیت جنسی پرداخت کرد؛ شکایتی که به استیضاح کلینتون در مجلس نمایندگان و در نهایت تبرئه وی در سنا در سال 1999 منجر شد.
گفته می شود مذاکرات در خصوص شکایات جدید به مرحله حساسی رسیده است.
به گفته منابعی در حلقه داخلی کلینتون، در صورتی که مذاکرات شکست بخورد، این چهار زن آماده هستند اتهامات آزار جنسی را در یک کنفرانس خبری مطرح کنند و کلینتون را به تازه ترین - و مشهورترین - شخصیت در فهرست بلندبالایی از افراد از هاروی واینستین گرفته تا کوین اسپیسی تبدیل کنند که به تازگی به آزار جنسی متهم شده اند.
اتهامات تازه به اتفاقاتی مربوط به بیش از 10 سال پیش در آغاز قرن فعلی باز می گردد. این چهار زن، که هنوز هویت خود را فاش نکرده اند، مدعی هستند مورد آزار و اذیت جنسی رئیس جمهور پیشین آمریکا قرار گرفته اند.
یکی از اعضای تیم وکلای کلینتون در پاسخ به پرسشی درباره این اتهامات گفت: «مشخص است که من (از اتهامات) مطلع هستم ولی نمی توانم درباره آن صحبت کنم».
اتهامات تازه احتمالا این بحث را مجددا زنده خواهد کرد که چرا دموکرات ها از کلینتون در جریان رسوایی مونیکا لوینسکی دفاع کردند و چرا لیبرال ها و طرفداران حقوق زنان به اتهامات علیه چهل و دومین رئیس جمهور آمریکا در خصوص آزار و اذیت جنسی پائولا جونز، خوانیتا برادریک، کاتلین ویلی و شماری دیگر بی اعتنایی کردند.
یک مقام حزب دموکرات که از این پرونده مطلع است، اعلام کرد: «بیل از فکر این که مجبور شود شهادت دهد و از خود در برابر اتهامات جنسی مجددا دفاع کند، آشفته می شود».
این مقام افزود: «وی امیدوار است تیم حقوقی اش بتواند جلوی ایراد اتهامات این زنان را بگیرد».
این منبع خاطر نشان کرد هیلاری کلینتون از دست همسرش به علت درگیر شدن در یک رسوایی جنسی دیگر خشمگین است.
این منبع افزود: «در گذشته، هیلاری تیمی از کارآگاهان داشت که موفق شدند شماری از زنان را در لیتل راک (مرکز ایالت آرکانزاس) که شکایاتی در خصوص پیشنهادهای جنسی ناشایست بیل داشتند، ساکت کنند».
این منبع اعلام کرد: «ولی هم اکنون هیلاری اذعان دارد که فضای متفاوتی در فرهنگ ما درخصوص آزار و اذیت جنسی حاکم است و نمی توان زنان را زمانی که تصمیمشان را گرفتند که صحبت کنند، مرعوب کرد تا درباره اتهامات سکوت کنند».
وی خاطرنشان کرد: «هیلاری می خواهد به عنوان رهبر مقاومت در برابر دونالد ترامپ، در انظار عمومی بماند و نقش مهمی در عرصه سیاست در سال های پیش رو ایفا کند از جمله این که حتی احتمالا در سال 2020 مجددا برای کسب سمت ریاست جمهوری نامزد شود».
این منبع افزود: «وی می ترسد تازه ترین رسوایی، میراث کلینتون را نابود کند و طرح های وی را از بین ببرد».
به گفته این منبع، «چندین سال است روابط بین بیل و هیلاری بیشتر یک رابطه تجاری بوده است مگر این که پای دختر و نوه اشان در میان باشد».
وی افزود: «تا حد زیادی به علت روابط بیل با زنان دیگر، چندین سال است آنها به عنوان زن و شوهر با یکدیگر زندگی نکرده اند».
این منبع اعلام کرد: «سال ها پیش مشخص شد که حتی سن و سال باعث نخواهد شد بیل آرام بگیرد و از مزاحمت برای زنان دست بردارد. هیلاری فقط به این مسئله بی توجهی می کند و زندگی جداگانه خود را دارد».

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) و وداع با شهدای گمنام در شهرکرد
۵۷ هزار تن نهاده دامی در آذربایجان‌غربی توزیع شد
آغاز آیین تشییع ۷ شهید گمنام در رشت همزمان با سالروز شهادت بانوی آب وآیینه
کودکان و نوجوانان و شعر‌های فاطمی
افتتاح مرکز آزمایشگاهی،سونوگرافی و رادیولوژی درمانگاه بسیجیان آزادشهر
بسیج همواره در میدان عمل و خدمت حضور دارد
صادق زاده به نشان برنز رسید
برپایی آئین عزاداری در شهر‌های مختلف استان
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت هادی مرزبان
دادگاه‌های شبیه ساز تمرینی برای اجرای عدالت در آینده برای دانشجویان
نظام به برکت بسیج بسیاری از بحران‌ها را سپری کرده است
هوای تهران ناسالم برای همه
 کارگروه‌های تخصصی در شورای اطلاع‌رسانی کرمانشاه تشکیل می‌شود
شبنم یاری به مرحله رده بندی تکواندو راه یافت
۱۱ مصدوم و یک کشته در پی تصادف جاده‌ای استان
پیکر مطهر هفت شهید گمنام امروز در کرمانشاه تشییع می شوند
وجود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار ماینر غیرمجاز در شبکه برق
میزبانی صداوسیمای مازندران از پیکر مطهر شهید گمنام
محبت و ارادت و عشق به اهل بیت (س) در یک کتاب
هشت فرزنده ثمره ازدواج یک زوج جوان درچه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
ایست به اتلاف انرژی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)