• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۱۶۰۲۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۴
بین الملل » اروپا
در بررسی فرصت های سرمایه گذاری مطرح شد؛

تلاش برای افزایش همکاری های دریانوردی ایران و نروژ

بیش از صد شرکت بزرگ فعال ایران و نروژ در امور دریانوردی در همایشی با حضور شماری از مسئولان دو کشور در اسلو، درباره راه های گسترش همکاری های دوجانبه، تبادل نظر کردند.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن؛ سفیر کشورمان در نروژ، برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری را که با حضور شماری از مقامات و مدیران ارشد شرکتهای نروژی و ایرانی از جمله مدیران عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی نفتکش ایران برگزارشد، گامی مهم در توسعه روابط دو کشور به ویژه در حوزه دریانوردی و کشتیرانی ارزیابی کرد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

محمد حسن حبیب الله زاده افزود: در ادامه این همایش نشست های دوجانبه و چند جانبه فنی و تخصصی نیز میان مقامات و نمایندگان شرکتها ی ایرانی و نروژی برگزار و درباره زمینه های مستعد سرمایه گذاری و چگونگی گسترش همکاریهای دو جانبه گفتگو وتبادل نظرهای موثری انجام شد. قائم مقام وزیر امور خارجه نروژ در آئین گشایش این همایش نیز با اشاره به ظرفیت های کشورمان بر امادگی اسلو برای سرمایه گذاری و گسترش همکاری با جمهوری اسلامی ایران به ویژه درزمینه های دریانوردی ، کشتیرانی ، نفت و گاز و انرژی خورشیدی تاکید کرد. ویگر استرومن با اعلام پشتیبانی نروژ برای اجرای کامل برجام افزود : امروز فرصت مناسبی برای توسعه روابط دو کشور در زمینه های مورد علاقه دو طرف فراهم شده است. وی با اشاره به جایگاه منحصر به فرد ایران در غرب آسیا، گسترش همکاری با کشومان را فرصتی مغتنم برای شرکتهای نروژی توصیف کرد. قائم مقام وزیر خارجه نروژ ضمن تشویق شرکتها برای همکاری با ایران اضافه کرد: شرکت های نروژی درهمه زمینه ها به تعهدات خویش پایبندند و تلاش می کنند به بهترین وجه آن را اجرا کنند. در همایش فرصت های دریانوردی ایران و نروژ محمد سعیدی مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ، سیروس کیان ارثی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش کشورمان، رئیس انجمن مالکان کشتی نروژ ، سفیر نروژ در ایران و شماری از مدیران شرکتهای نروژی فعال در عرصه کشتیرانی و دریانوردی ، زمینه ها و فرصت های همکاری دو کشور را در بخش دریانوردی و کشتیرانی برای حاضران تشریح کردند. رئیس انجمن مالکان کشتی نروژ با اشاره به آمادگی برای گسترش همکاری با کشورمان، بهره گیری از فناوری و تجهیزات مدرن، تخصص و تجربه نروژ در آبهای عمیق را زمینه ساز همکاری درامور دریانوردی و کشتیرانی اعلام کرد. استرولا هنریکسن افزود: اکنون فرصت مناسبی برای توسعه روابط تجاری در کنار سایر حوزه ها از جمله نفت و گاز و آبزی پروری فراهم شده است. مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی نیز دراین همایش با تشریح جایگاه راهبردی ایران در منطقه و مسیر جاده ابریشم ، وجود ذخایر نفت و گاز، معادن وسیع، نیروی کار حرفه ای و آموزش دیده و وجود زیر ساختهای مناسب را فرصتی مناسب برای سرمایه گذاری در ایران برشمرد . محمد سعیدی بازار بزرگ داخلی و منطقه ای را از دیگر مولفه های مهم برای سرمایه گذاری و توسعه همکاری با کشورمان توصیف کرد. مدیرعامل شرکت ملی نفتکش نیزبا اشاره به روابط خوب سیاسی و سابقه طولانی همکاری ایران و نروژ در زمینه کشتیرانی بر ضرورت اجرای کامل برجام و فراهم شدن زمینه های مناسب تر توسعه همکاریهای دوجانبه تاکید کرد. سیروس کیان ارثی طرح های شرکت ملی نفتکش در زمینه ال ان جی، رتبه بندی دریانوردی و خدمات فنی را از جمله زمینه های مناسب برای همکاری با شرکتهای نروژی دانست. در این همایش همچنین بر ضرورت تسهیل در ارائه تسهیلات مالی و سرمایه گذاری، برطرف کردن چالش های مرتبط با بانک و ضمانت های مالی تاکید شد. درادامه این همایش نشست های دو جانبه و چند جانبه فنی و تخصصی میان مسئولان و شرکتهای ایرانی و نروژی برای بهره گیری از فناوری های جدید در عرصه سوخت کشتی ها ، ناوبری مدرن و هوشمند شناورهای دریایی، عرضه خدمات دریایی و بندری، آموزش و ارتقاء بهره وری برگزار شد. 

 
تلاش برای افزایش همکاری های دریانوردی ایران و نروژ تلاش برای افزایش همکاری های دریانوردی ایران و نروژ تلاش برای افزایش همکاری های دریانوردی ایران و نروژ تلاش برای افزایش همکاری های دریانوردی ایران و نروژ
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)