پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری شین هوا ؛ 223 نفر از زنان کارمند در شورای امنیت ملی آمریکا خود را از قربانیان آزار و سوءاستفاده جنسی خواندند و اعلام کردند دیگر قربانیانی را می شناسند که مورد تعرضات مشابه قرار گرفته اند.
براساس گزارش ها، این افراد با انتشار نامه ای مشترک با عنوان «ما هم قربانی هستیم» در وبسایت تایم خواستار انتشار گزارش های بیشتر در زمینه قربانیان سوءاستفاده های جنسی، آموزش های الزامی و جمع آوری اطلاعات مربوط به چگونگی پیشگیری از تعرضات و آزار جنسی علیه زنان شدند.
امضا کنندگان این درخواست که شامل گروهی از دیپلمات های کنونی و سابق آمریکا، کارمندان، کارکنان و کارگران بخش های خدماتی و خصوصی می شوند معتقدند مشکلات و چالش آزارهای جنسی فقط به هالیوود، دره سیلیکون، کنگره و اتاق های خبری محدود نمی شود، بلکه اینگونه سوء استفاده ها ناشی از عدم توازن قدرت و شرایطی است که قربانیان جنسی را وادار به سکوت می کند.
امضا کنندگان این درخواست همچنین معتقدند به رغم وجود ضوابط و سیاست های مقابله با آزار جنسی در موسسات، و مراکزدولتی شامل پنتاگون، وزارت خارجه آمریکا، وزارت امنیت داخلی و همچنین دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی و شورای امنیت ملی اما اینگونه ضوابط همچنان ضعیف و به نفع متخلفان خواهد بود.