پخش زنده
امروز: -
شورای اداری استان کرمان درجلسه امروز با رونمایی از تمبر5 دهه خدمات انقلابی آیت الله جعفری از خدمات وی قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان در این جلسه گفت: سعی کرده ام همواره از همه توانم برای خدمت
به مردم بهره گیرم.
آیت الله جعفری ضمن توصیه به مسئولان برای خدمت صادقانه گفت: مسئله مهم این روزهای کشور موضوع کمک رسانی به زلزله زدگان غرب کشور است و باید از مردم و دستگاه های امدادرسان که به کمک آسیب دیدگان آمدند قدردانی کرد.
رزم حسینی استاندار کرمان هم پاکدستی ، نظم و انضباط ، مشی اعتدالی و حضور پررنگ در همه صحنه های حساس انقلاب را از مهمترین ویژگی های آیت الله جعفری برشمرد و از مسئولان خواست تا این گونه صفات را در کارهای خود مدنظر داشته باشند.
امیری رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان نیز ضمن بزرگداشت هفته مجلس گفت: آرامش موجود در فضای سیاسی استان کرمان را مدیون حضور آیت الله جعفری هستیم.
در این جلسه آقایان بختیاری ، زاهدی ، پورابراهیمی ، حسن پور ، حمزه ، نیکزادی و اسدی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی نیز آیت الله جعفری را نماینده واقعی مردم استان در طول 4 دهه انقلاب دانستند و خداحافظی وی در اوج صلابت را نشان دهنده عدم دلبستگی او به پست و مقام بیان کردند.