• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۴۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
دریادار خانزادی در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه:

هفته آینده؛ الحاق ناو موشک انداز سپر

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران: برای برقراری امنیت کشور در مرزهای آبی، نیروی دریایی از 5700 کیلومتر مرز دریایی پاسداری می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ امیر دریادار حسین خانزادی در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به اینکه نیروی دریایی مکلف به برقراری امنیت در مرزهای آبی است که 90 درصد صادرات و واردات از طریق دریا انجام می شود و اگر قرار است حمل و نقل و صادرات و واردات امن باشد­ نیروی دریایی باید­در آب ها حضور داشته باشد.
وی با اشاره به پدیده شوم امروزی دزدی دریایی گفت: 50 گروه ناو رزمی به دریا اعزام کردیم که در علمیات های 120 روزه بیش از 2000 کیلومتر دورتر از کشور برای برقراری امنیت تلاش می کنند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: نیروی دریایی در مسیر خودکفایی بسیار هدفمند حرکت کرده است و ساخت شناورها و ناوشکن در دستور کار دارد جماران اولین فروند شناور نبود گرچه دشمن فکر می کرد­ با تحریم­ می تواند حرکت ما را متوقف کند اما نتواست.
وی افزود: در هفته آینده شاهد الحاق ناو موشک انداز سپر خواهیم بود.
امیر دریادار خانزادی گفت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی همواره در دریا استوار ایستاده است و ما در آغاز یک راه هستیم و آن راه رسیدن به جایگاه ایران اسلامی و بزرگ است.
وی با اشاره به هفتم آذر روز نیروی دریایی گفت: در 7 آذر 59 که 67 روز از حمله دشمن بعثی به مرزهای کشور می گذشت و در این زمان هنوز ساختار سیاسی، دفاعی و نظامی کشور شکل نگرفته­ بود و تصور می کردند می توانند یک روزه خرمشهر ­و آبادان را تصرف کنند و­ یک هفته به تهران بیایند و آنجا جشن بگیرند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی اضافه کرد: این در حالی بود که 55 درصد صادرات و واردات کشور از طریق بندر خرمشهر انجام می شد و وابستگی ما بیشتر از طریق دریا بود البته در نگاه اول تصور آنها درست بود که با فتح خرمشهر و آبادان شاهرگ اقتصادی را قطع کنند و با حمله نظامی که از طریق استکبار حمایت می شدند می خواستند در طول یک هفته ایران را فتح کنند و جشن پیروزی بگیرند.
وی افزود: اما آنها غافل بودند که ناوگان دریایی در آنجا حضور دارد و با 34 روز مقاومت آنها را متوقف کردند و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی از طریق دریا در کنار نیروهای دیگر ارتش، سپاه و بسیج پشتیبانی جانانه ای از آبادان کردند که این موجب شکست حصر آبادان و فتح خرمشهر شد.
امیر دریادار خانزادی افزود: از سمت دریا در 67 روز اول دفاع مقدس شاهد نخستین پیروزی نیروی دریایی ایران­ بر نیروی دریایی دشمن بودیم که همه محاسبات برعکس شد و صادرات نفت عراق قطع شد و تا آخر جنگ شاهرگ اقتصادی عراق که همان صادرات نفت بود قطع ماند.
وی گفت: آنها تلاش کردند خطوط مواصلاتی ما را قطع کنند که موفق نشدند و نیروی دریایی 10 هزار کشتی را با 150 عملیات اسکورت کرد و ما در دریا شاهد هیچ اتفاقی که اقتصاد را تهدید کند نبودیم و در همان 67 روز اول جنگ صادرات نفت عراق قطع شد در حالی که اقتصاد ایران که به نفت وابسته بود با اسکورت کشتی ها نگذاشتیم تهدید شود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
معطلی کامیون‌های صادراتی در مرز آستارا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)