• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۴۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳
سیاسی » عمومی
آیت الله موحدی کرمانی در خطبه های نماز جمعه تهران؛

امریکا باید از شکست داعش عبرت بگیرد

امام جمعه موقت تهران با اشاره به ریشه کنی داعش با اقتدار جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت تأکید کرد: امریکا باید از شکست داعش عبرت بگیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛   آیت الله موحدی کرمانی در خطبه دوم نماز جمعه تهران گفت: شکست و ریشه کنی داعش، قدرت مرجعیت، حزب الله، نیروی اسلام و ایران مقتدر را به خوبی به امریکا ثابت کرد.
وی افزود: این امر به امریکا نشان داد که دیگر نباید با دم شیر بازی کند.
امام جمعه موقت تهران همچنین با اشاره به اینکه امریکا باید بداند که ایران، حججی‌ها و سلیمانی‌ها و انسان‌های مقتدر و توانمندی دارد تصریح کرد: نباید از دشمن غافل شد ما باید بیدار باشیم و تمام توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم.
آیت الله موحدی کرمانی در بخش دیگری از خطبه دوم به امدادرسانی به مناطق زلزله زده ازجانب بخش‌های مختلف کشور اشاره کرد و گفت: در این زلزله که امتحان سختی بود هم مردم آسیب دیده در صبوری و هم مردم کل کشور در کمک به هموطنان خود امتحان خود را به خوبی پس دادند و کمک‌های بسیار شایانی صورت گرفت.
وی افزود: مسئولان نظام در این زلزله با حضوری به موقع خوب عمل کردند.
خطیب جمعه تهران همچنین از تمام بخش‌های کشور از جمله سپاه، ارتش، وزارت بهداشت، وزارت کشور، اورژانس و همچنین سایر دستگاه‌هایی که در کمک رسانی به مردم زلزله زده نقش داشته و دارند تقدیر کرد.
آیت الله موحدی کرمانی در بخش دیگری از خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران، به موضوع روز مجلس و جایگاه قانونگذاری در کشور پرداخت و با تقدیر از مقاومت و ایثارگری آیت الله مدرس، از نمایندگان خواست که در تمام زمینه‌های قانونگذاری و وظیفه نمایندگی، وی را الگو قرار دهند.
امام جمعه موقت تهران همچنین به جایگاه رفیع قانونگذاری در کشور اشاره کرد و از نمایندگان خواست که در تنظیم و تصویب قوانین، مشکلات مردم از جمله گرانی و بیکاری را مد نظر قرار دهند.
وی به موضوع لایحه بودجه سال آینده کل کشور در مجلس نیز اشاره کرد و گفت: نمایندگان باید در تصویب این لایحه در واقع به گونه‌ای عمل کنند که مشکلات اساسی مردم رفع شود.
آیت الله موحدی کرمانی ضمن انتقاد از اعلام حقوق ۱۷ میلیونی برای مدیران و دو میلیونی برای کارگران، آن را ناعادلانه خواند و افزود: باید در تنظیم و تصویب بودجه عدالت رعایت شود.
امام جمعه موقت تهران حرکت در خط ولایت فقیه و اجرای فرامین معظم له را گام بسیار مهمی در جهت وحدت و نیز تسریع در حل مشکلات کشور دانست.
موضوع کنگره بین المللی قرآن و علوم انسانی که اخیرا برگزار شد از دیگر محور‌های سخنان آیت الله موحدی کرمانی بود که آن را کنگره عظیم و موثری دانست.
وی گفت: باید مواردی که در علوم انسانی با مفاهیم و ارزش‌های قرآنی مغایرت دارد حذف شود.
آیت الله موحودی کرمانی تأکید کرد: باید در مدارس و دانشگاه‌ها مواردی در علوم انسانی که با قرآن و اسلام منطبق نیست و خلاف اسلام و قرآن است، مورد عمل، سخن و تدریس قرار نگیرد.
خطیب جمعه تهران همچنین به موضوع برگزاری اجلاس سراسری زکات در کشور پرداخت و افزود: این اجلاس برنامه بسیار خوبی برای کنترل رابطه بین ثروتمندان و نیازمندان بود.
امام جمعه موقت تهران همچنین بر ترویج فرهنگ زکات در کشور تأکید کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
 
 
خطبه نخست نماز جمعه تهران؛ تقوا مصونیت ایجاد می‌کند
امام جمعه موقت تهران گفت: تقوا انسان را به خدا نزدیک و از شیطان دور می‌کند، تقوا مصونیت ایجاد می‌کند و به انسان کرامت می‌بخشد و شیطان جرأت نزدیک شدن به انسان متقی را ندارد.
آیت الله موحدی کرمانی با تبریک ایام سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام صادق (ع) با بیان اینکه مطابق روایت اهل سنت روز ولادت پیامبر اسلام ۱۲ ربیع الاول و به روایت شیعه ۱۷ ربیع الاول است افزود: امیدوارم پیروان صادقی برای پیامبر مکرم اسلام باشیم و در عمل و اخلاق به ایشان تأسی کنیم.
وی با اشاره به هفته وحدت گفت: به امید آنکه جهان تشیع و جهان تسنن دست به دست هم دهند و در مقابل دشمنان مشترک خود و مکر و توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان علیه اسلام بایستند و مقاومت کنند، گول آن‌ها را نخورند و مرعوب دشمن نشوند و از پیامبر گرامی اسلام (ص) که به سمت وحدت گام برداشت تبعیت کنند.
خطیب جمعه تهران افزود: پیامبر اسلام (ص) به برکت وحدت، بر دشمنان فایق آمدند، در نظام ما سخن بسیار درباره وحدت گفته شده است، امت پراکنده طعمه دشمن می‌شود و اگر متحد باشند دشمن نمی‌تواند هیچ ضربه‌ای به آن‌ها بزند؛ اگر متحد و با هم باشید بدخواهان شما نمی‌توانند علیه شما کاری از پیش ببرند، اما اگر متفرق شوید به سرعت شکست می‌خورید.
آیت الله موحدی کرمانی همچنین به عوامل وحدت در میان امت اسلامی اشاره کرد و گفت: به سادگی نمی‌توان به وحدت رسید، برای اینکه امت واحد باشیم قرآن به عوامل وحدت اشاره کرده است که از جمله آن‌ها حسن خلق است.
وی افزود: امت اسلامی و آحاد ملت اگر می‌خواهند متحد و جذب یکدیگر شوند و متفرق و پراکنده نشوند باید حسن خلق داشته باشند، در مورد حسن خلق و رویه پیامبر اسلام سخن زیاد است و علت جاذبه داشتن پیامبر همین حسن خلق است.
امام جمعه موقت تهران گفت: پیامبر گرامی اسلام همواره در برخورد با دیگران حلم و حوصله و سعه صدر داشتند و معصوم می‌گوید سخنان ما باید پاک باشد نیشدار نباشد، آبروبرنده نباشد، همچنین می‌فرماید در هر جایگاه که قرار داری باید فروتن باشی و متکبر نباشی علاوه بر این در ملاقات با مردم باید متبسم باشی و ترشرو و اخمو نباشی، محبت که باشد اتحاد و وحدت می‌آید، وقتی ملت از دولت عدل، تقوا و محبت ببیند به شدت به دولت علاقه مند می‌شود و وحدت بین دولت و ملت ایجاد می‌گردد.
خطیب جمعه تهران افزود: وحدت تنها محدود به وحدت میان اهل سنت و تشیع نیست، امروز شاهدیم که اهل سنت به اهل البیت به عنوان محور وحدت کمال احترام را دارند و به خاندان پیامبر علاقه مندند، ولی متأسفانه خیلی از حکومت‌های اسلامی گول خوردند و یا ترسیدند؛ آن‌ها نمی‌گذارند وحدت بین شیعه و سنی ایجاد و حاکم شود.
آیت الله موحدی کرمانی گفت: اگر به دنبال وحدت و اتحاد و امت واحد هستید، باید بر جامعه ما کرم، عدل و محبت حاکم باشد و مسئولان واقعاً مردم را دوست بدارند و خود را خادم ملت بدانند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)