پخش زنده
امروز: -
برپایی هفته های فرهنگی کشورهای اسلامی در مشهد بطور مستمر ادامه خواهد داشت زیرا هفته های فرهنگی فرصتی مغتنم برای اشاعه فرهنگ اسلامی در داخل و خارج از کشور است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در حاشیه نمایشگاه ناشران جهان
اسلام در مشهد گفت: در نمایشگاه ناشران کتاب امسال که در چارچوب رویداد مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام برپا شده هفته های فرهنگی استانی با برگزاری هفته فرهنگی شهرستان خواف و هفته های فرهنگی بین المللی با برگزاری هفته فرهنگی کشور الجزایر کلید زده شد.
سید سعید سرابی افزود: هفته های فرهنگی کشورهای اسلامی تنها در مشهد برگزار نخواهد شد بلکه مشهد نیز در آن کشورها هفته های فرهنگی برگزار خواهد کرد تا فرهنگ ایران زمین و خطه خراسان در آن سوی مرزها عمیقتر شناسانده شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: ظرفیتهای فرهنگی مشهد فقط در سال 2017 نباید مورد توجه باشد بلکه این ظرفیتها باید به صورت مستمر و با برنامه ریزی منسجم به جهان اسلام و دنیا معرفی شود.
نوزدهمین نمایشگاه ناشران جهان اسلام و هشتمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس از 9 تا 15 آذر ماه در محل نمایشگاه بین المللی مشهد ادامه دارد.