• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۵۵۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۲
فارس » اجتماعی
گزارش مکتوب ...

مردم فارس ، پرچم‌دار حفظ وحدت مذاهب اسلامی + فیلم

هر سال با فرا رسیدن ۱۲ ربیع‌الاول و آغاز هفته وحدت، مسلمانان جهان با برپایی مراسم جشن میلاد پیامبر رأفت و رحمت (ص) علاوه بر اعلام همبستگی با یکدیگر، عشق و ارادت خود را نسبت به پیامبر گرامی اسلام (ص) ابراز می‌کنند.

نمایش همبستگی اهل سنت و شیعه در فارس+ فیلمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، فارس یکی از استان‌هایی است که همبستگی اهل سنت و شیعه در آن بسیار مشهود است و برادران ایمانی، با صفا و صمیمت در جشن میلاد پیامبر (ص) در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و وحدت، همدلی و یکپارچی میان مسلمانان را به بهترین شکل به نمایش می‌گذارند.
مردم شهر‌ها و روستا‌های سراسر استان، با آذین بندی و چراغانی کوچه‌ها و خیابان ها، با شور و شوق فراوان در استقبال میلاد با سعادت پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) و سبط معصومش امام جعفر صادق (ع) برنامه‌های متنوعی از جمله مولودی خوانی را برگزار می‌کنند.
آیت الله اسدالله ایمانی نماینده ولی فقیه در استان فارس با تبریک فرا رسیدن هفته وحدت، می‌گوید: وحدت عامل گره‌زدن دنیای اسلام به همدیگر است و هدفی است که تمام پیامبران به‌دنبال آن بوده‌اند و پیامبر گرامی اسلام (ص) نه تنها مسلمانان، بلکه تمام ملت‌های صاحب کتاب را به وحدت فراخوانده است.
وی، وحدت را عامل قدرت امروز جمهوری اسلامی می‌داند و می‌گوید: برخی کشور‌های اسلامی به دلیل نداشتن وحدت کلمه به ضعیف‌ترین کشور‌ها تبدیل شده‌اند.
سیدیوسف وخشوری رئیس عالی مدارس اهل سنت جنوب فارس نیز می‌گوید: تفرقه انسان را از هویت و تعالیم اسلامی دور می‌کند.
وی با بیان اینکه ورای این وحدت می‌توان از ظرفیت‌های تمام اقشار جامعه , بیشترین و بهترین بهره وری را داشت، تاکید می‌کند: در جنوب استان همبستگی بین شیعه و سنی وجود دارد و مردم این منطقه برادروار در سایه وحدت و همدلی در کنار هم زندگی می‌کنند.
تبادار استاندار فارس می‌گوید: در دوران فتنه‌ها و مصیبت‌های دشوار، مسئله وحدت اسلامی و وحدت ملی دو امر مهم است و وحدت میان مسلمانان و اتحاد بین فرق اسلامی امری لازم و ضروری است و اهمیت این امر در فارس که شیعیان و اهل تسنن در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند، بسیار پر رنگ‌تر است.
نمایش همبستگی اهل سنت و شیعه در فارس+ فیلموی با بیان اینکه دین پیامبر دعوت به توحید و وحدت است، ادامه می‌دهد: باید با وحدت دل‌ها که برخاسته از ایمان، توحید و معاد است و با تمسک به قرآن که مهمترین مایه وحدت اسلامی است از هرگونه تفرقه دوری کنیم.
با پیروزی انقلاب اسلامی و دور اندیشی‌های امام خمینی (ره) برای مبارزه با دشمنان اسلام و تفرقه افکنان در نامگذاری ۱۲ ربیع الاول میلاد ختمی مرتبت (ص) به روایت اهل تسنن تا ۱۷ ربیع الاول به روایت اهل تشیـع به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است.
امام خمینی (ره) با نامگذاری هفته وحدت، موجبات نزدیکی هر چه بیشتر مسلمانان شیعه و سنی و دوری از تفرقه را برای آن‌ها رقم زدند .
وحدت، عزت و اقتدار مسلمین از مهمترین موضوعاتی است که با تمسک مسلمانان جهان به قرآن و راه و روش پیامبر رحمت (ص)، حاصل می‌شود و اگر مسلمانان جهان اعم از شیعه و سنی براساس مشترکات اسلام به امتی واحد تبدیل شوند، هیچ دشمنی یارای مقابله با این زنجیره اسلامی را نخواهد داشت .
بر همه مسلمانان لازم و واجب است با آگاهی حول محور قرآن، پیامبر وائمه معصومین جمع شویم تا ضمن حفظ انسجام دین اسلام سربلندی روز افزون آن را متجلی کنیم.
هفته وحدت از ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول است که امسال برابر در تقویم کشورمان از ۱۰ تا ۱۵ آذر که روز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) است.
فریبا غلامی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)