• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۷۷۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۲
بین الملل » غرب آسیا

سرکوب اعتراض های مردم بحرین

بحرین شب گذشته نیز شاهد تظاهرات ها و اعتراضات مردمی به نشانه حمایت از آیت الله عیسی قاسم و اعتراض به اقدامات نظام آل خلیفه برضد رهبر نهضت اسلامی بحرین بود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ بحرین شب گذشته نیز شاهد تظاهرات ها و اعتراضات مردمی به نشانه حمایت از آیت الله عیسی قاسم و اعتراض به اقدامات نظام آل خلیفه برضد رهبر نهضت اسلامی بحرین بود. مردم در بسیاری از مناطق بحرین با تظاهرات و برافروختن آتش در خیابانها شعارهایی برعلیه پادشاه و حکومت بحرین سر داده و خواستار توقف محاصره آیت الله عیسی قاسم و برخورداری ایشان از درمان و معالجه آزادانه شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

مردم بحرین در شعارهای خود رأس نظام آل خلیفه یعنی پادشاه بحرین را مسئول وخامت اوضاع سلامت آیت الله عیسی قاسم خواندند. اهالی منطقه الدراز محل سکونت آیت الله عیسی قاسم نیز با وجود کنترل امنیتی شدید و محاصره منطقه، برای چندمین شب متوالی به خیابانها آمده و برای شکستن محاصره آیت الله عیسی قاسم به طرف منزل ایشان حرکت نمودند که با سرکوب شدید نیروهای امنیتی مواجه گشتند.

 

سرکوب اعتراض های مردم بحرین سرکوب اعتراض های مردم بحرین سرکوب اعتراض های مردم بحرین سرکوب اعتراض های مردم بحرین سرکوب اعتراض های مردم بحرین سرکوب اعتراض های مردم بحرین سرکوب اعتراض های مردم بحرین سرکوب اعتراض های مردم بحرین سرکوب اعتراض های مردم بحرین

 سرکوب دهها اعتراض مسالمت آمیز مردم بحرین به محروم شدن آیت‌الله عیسی‌قاسم از درمان

پایگاه خبری العهد لبنان نیز گزارش داد؛ انجمن حقوق بشر بحرین اعلام کرد، دهها مورد اعتراض مسالمت آمیز مردم بحرین به محروم شدن آیت الله عیسی قاسم رهبر نهضت اسلامی بحرین از درمان، با سرکوب شدید رژیم حاکم بر این کشور مواجه شده است.
بر اساس این گزارش، انجمن حقوق بشر بحرین اعلام کرد از یکم تا بیست و هفتم نوامبر امسال، در 38 منطقه، 53 اعتراض مسالمت آمیز به اقدامات دولت بحرین و محروم کردن آیت الله عیسی قاسم از حق درمان صورت گرفته است که 12 مورد از آنها در مناطق الدراز (2 مورد)، المعامیر (2 مورد)، کرباباد، ستره (3 مورد)، السنابس، الدیه (2 مورد) و بنی جمره، به شدت سرکوب شده است.
این انجمن افزود پنج شنبه سی ام نوامبر نیز، در 38 منطقه بحرین، راهپیمایی های مسالمت آمیزی برگزار شد که 6 مورد از آنها، با استفاده از زور به شدت سرکوب شد.
این انجمن از دولت بحرین خواست به ماده 8 قانون اساسی بحرین، ماده 12 اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده 12 میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پایبند باشد. بر اساس این قوانین، حق درمان و مراقبت های بهداشتی از حقوق اولیه است که تحت هیچ شرایطی نباید شخصی از آن محروم شود.
انجمن حقوق بشر بحرین افزود نیروهای امنیتی بحرین علنا این قوانین را که به طور شفاف به حق شهروندان برای برخوردار شدن از درمان های لازم و مناسب تصریح می کند، نقض کردند و ادامه بیش از 500 روز محاصره امنیتی الدراز و بیش از 192 روز حصر خانگی آیت الله عیسی قاسم، نقض این حق است.
این انجمن افزود روش نیروهای وابسته به دستگاه های امنیتی و استفاده از زور و خشونت، علیه راهپیمایی های مسالمت آمیز مردمی در مناطق مختلف بحرین در اعتراض به محروم کردن آیت الله عیسی قاسم از حق درمان و آزادی رفت و آمد، متناسب با تجمعات مسالمت آمیز مردم نیست، به طوری که در این برخوردها، قوانین نقض می شود و نیروهای امنیتی از تفنگ های ساچمه ای و گاز اشک آور استفاده می کنند.
این انجمن تاکید کرد باید استفاده از زور و خشونت علیه اعتراض کنندگان مسالمت جو در همه مناطق، متوقف شود و حکومت بحرین مردم را از حق آزادی بیان از طریق تظاهرات و اعتراضات مسالمت آمیز، محروم نکند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام همسر شهید مجیدی‌مهر به رهبر معظم انقلاب
صبر و استقامت خانواده‌ های شهدا پشتوانه اصلی نظام جمهوری اسلامی
تخریب اموال عمومی در آبدانان
تشدید بازرسی‌ها در خرمدره؛ چهار تیم اتاق اصناف زنجان در میدان کنترل بازار
آیین غبارروبی مزار شهدای گمنام باغ موزه دفاع مقدس تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح بیش از ۴ هزار پروژه محرومیت زدایی سپاه در سیستان و بلوچستان تا پایان سال جاری
برگزاری همایش بصیرتی بزرگداشت حماسه ۹ دی
ارائه خدمات رایگان دندان‌پزشکی به مددجویان خراسان شمالی
پیشرفت ۶۵ درصدی طرح آبرسانی سفیدآبه نیمروز
دستگیری قاتل متواری پس از ۲ سال در تبریز
فعال شدن مهلت نوبت‌گیری سنجش سلامت نوآموزان
بازخوانی بصیرت عمار انقلاب《 آیت الله مصباح》 برای نسل امروز
شادمانه های برف در خراسان شمالی
بیست و پنجمین اهدای عضو در گیلان
جشنواره پیوند آسمانی زوج های دانشگاه‌های آزاد اسلامی آذربایجان شرقی 
هم‌افزایی نخبگان بافقی مقیم تهران و مسئولان برای توسعه و آبادانی شهرستان
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵
ورود سامانه بارشی جدید به بخش‌های غربی کشور
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
دستور رئیس‌جمهور برای حمایت از اصناف و بهبود ثبات ارزی
نویدکیا: نیمه دوم بازی با استقلال خوب نبودیم
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب
ارکستر ملی در زمستان عاشق‌تر خواند
انتصاب فرزین به عنوان دستیار ویژه اقتصادی رئیس‌جمهور
خانواده کشته‌شدگان ناآرامی‌ لردگان: اغتشاشگران را مجازات کنید
آیین گرامیداشت سرداران مقاومت در مصلی تهران
پای درد و دل صنف فروشندگان تلفن همراه و رایانه
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)