• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۸۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰
اقتصادی » صنعت
محمد لاهوتی؛

معرفی۱۷ شرکت صادرکننده نمونه استان تهران

رئیس کارگروه انتخاب صادرکنندگان نمونه استان تهران : ۱۷ شرکت در مراسم قدردانی از صادرکنندگان نمونه استان تهران معرفی می‌شوند.

معرفی۱۷ شرکت به عنوان صادرکننده نمونه استان تهرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، محمد لاهوتی رئیس کارگروه انتخاب صادرکنندگان نمونه استان تهران گفت: از 54 شرکت، 48 شرکت در مراحل داوری شرکت داده شدند که 17 شرکت به عنوان صادرکننده نمونه و 3 شرکت شایسته تقدیر شناخته شدند.
وی افزود: نخستین بار است که فرآیند بررسی، انتخاب و معرفی صادرکننده نمونه به بخش خصوصی واگذار شده است و امیدواریم این فرآیند در سال‌های آتی نیز در اختیار اتاق بازرگانی باشد و در سطح ملی نیز این مسئولیت را اتاق بازرگانی ایران داشته باشد.
وی گفت : امسال، صادرکنندگان شایسته تقدیر نیز معرفی می‌شوند.
لاهوتی با اشاره به انتخاب صادرکنندگان نمونه کشوری و معرفی آنها در روز 29 مهر (روز ملی صادرات) هر سال گفت : استان تهران در بخش صادرات غیرنفتی، جایگاه مهمی دارد و در حوزه انتخاب صادرکنندگان نمونه نیز مهم است.
وی افزود : سال های قبل پیشنهاد شده بود فرآیند انتخاب صادرکنندگان نمونه استان به اتاق بازرگانی تهران سپرده شود که
امسال محقق شد.
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: واگذاری دبیرخانه برگزاری انتخاب صادرکنندگان نمونه از سوی اتاق تهران، الزامی شدن عضویت در تشکل های صادراتی و سطح بندی میزان صادرات برای شرکت های صادراتی از پیشنهادهای کارشناسی به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران بود که قرار شد اتاق بازرگانی تهران، مسئولیت انتخاب صادرکنندگان نمونه استان تهران را به عهده گیرد.
وی اعلام کرد : در گذشته کف صادرات یک میلیون دلاری برای انتخاب شرکت ها به عنوان صادرکننده نمونه مد نظر بود اما در این دوره از انتخاب صادرکنندگان نمونه ، قرار شد در سه سطح، کف صادرات در نظر گرفته شود، برای صادرکنندگان کالاهایی همچون میوه و تره بار، گل و گیاه، صنایع دستی و فرش دستباف، کف صادرات 500 هزار دلاری و برای فرآورده های نفتی، خودرو و پتروشیمی، کف صادرات 3 میلیون دلاری و برای بقیه کالاها کف صادرات یک میلیون دلاری تعیین شده است.
لاهوتی اظهار کرد : مجموع امتیازی که در شاخص های عمومی در ارزیابی صادرکنندگان نمونه اشاره شده، 950 امتیاز است و با توجه به مشکلات صادرکنندگان در سال گذشته 20 امتیاز بیشتر به صادرکنندگانی که افزایش صادرات دارند ، اختصاص می‌یابد که بر این اساس، مجموع کل امتیازات این بخش به 970 رسیده است.
در حوزه صنایع دستی، مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی انرژی بر، تجهیزات و ماشین آلات صنعتی و بازرگانی عمومی شاخص های تخصصی دیده شده است که 50 تا 150 امتیاز در این گروه کالایی به آن امتیاز پایه، اضافه می شود.
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: بر اساس آیین نامه اجرایی موظف هستیم استعلام گمرک را درباره راستی ازمایی میزان اظهار شده صادرات صورت دهیم و بدهی معوق نداشتن صادرکنندگان را نیز استعلام کنیم که این کار انجام شده است.
لاهوتی با قدردانی از حسن اعتماد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، اظهار امیدواری کرد سازمان توسعه تجارت ایران نیز، درخواست اتاق بازرگانی را تامین کند و با واگذاری دبیرخانه روز ملی صادرات به اتاق بازرگانی موافقت کند.


همایش معرفی صادرکنندگان نمونه استان تهران اغاز شد
همایش معرفی صادرکنندگان نمونه استان تهران با حضور مقامات دولتی و بخش خصوصی و نمایندگان شرکت‌ها و تشکل‌ها اغاز شد.
، برای نخستین بار فرآیند بررسی، انتخاب و معرفی صادرکننده نمونه به بخش خصوصی واگذار شده است.
بخش خصوصی امیدوار است این فرآیند در سال‌های آتی نیز در اختیار اتاق بازرگانی باشد و در سطح ملی نیز این مسئولیت به اتاق بازرگانی ایران داده شود.
محمد لاهوتی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان فرآیند انتخاب صادرکنندگان نمونه استان تهران گفت : امسال، صادرکنندگان شایسته تقدیر نیز معرفی می‌شوند.
وی افزود : استان تهران در بخش صادرات غیرنفتی ، جایگاه مهمی دارد و در حوزه انتخاب صادرکنندگان نمونه نیز مهم است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش دانش‌آموزان سمپاد چهارمحال و بختیاری در المپیاد ملی «لیزر و فوتونیک»
درگذشت داریوش محمدی هنرمند سینما
ناشران پرفروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران معرفی شدند
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
تعویق بازی تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی
مایحتاج خود را از میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار تهیه می‌کنند
معرفی رئیس سازمان پزشکی قانونی به عنوان مدیر برتر در حوزه جوانی جمعیت
زیبایی روستا‌های استان همدان در بسته «روستا خبر» 
ضرورت استعفای روسای هیئت‌های ورزشی برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها 
تعیین اعضای ستاد انتخابات شهرستان تبریز
مسابقه ماهیگیری گرامیداشت هفته کیش
بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت
لزوم اقدام جدی و میدانی برای ارتقای فرهنگ کتابخوانی در ایران
ویژه برنامه «پایان‌نامه» و مجموعه مستند «رخ مادر» از قاب سیما
نجات مرد ۶۲ ساله در ارتفاعات روستای خرمایک فراشبند
۲ هزار و ۵۰۰ ستاره گلستان در یک سایت؛ از تاریخ تا هنر در دستان شما
سیزدهمین هفته «سینما افق» در شبکه افق
دستگیری محکومان فراری در عملیات نیروهای پلیس اراک
تجارت ۳ هزار شرکت اقتصادی هرات افغانستان از مسیر گذرگاه دوغارون تایباد
تشکیل شرکت بزرگ آب و انرژی در استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
پویش آبادان را سبز میکنیم
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)