پخش زنده
امروز: -
رژیم صهیونیستی دست کم 20 فلسطینی از جمله سه وکیل مدافع را بازداشت کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز، نظامیان رژیم صهیونیستی دست کم 20 شهروند فلسطینی از جمله سه وکیل مدافع را در کرانه باختری رود اردن و بیت المقدس بازداشت کردند.
اداره امور اسرا و آزادگان وابسته به سازمان آزادیبخش فلسطین در بیانیه ای اعلام کرد: نیروهای اشغالگر بامداد دوشنبه ایاد مسک مدیر بخش حقوقی در اداره امور اسرا و آزادگان را در منزلش در کفر عقب از توابع شهر قدس بازداشت کردند.
این نهاد فلسطینی افزود: نیروهای اشغالگر بیش از 20 فلسطینی را در چند منطقه کرانه باختری و بیت المقدس از جمله ایاد مسک و دو وکیل مدافع دیگر به نام های خالد زبارقه و فراس الصباح را بازداشت کردند.
طلب ابو عرار نماینده عرب در کنست رژیم صهیونیستی نیز گفت: نیروهای اسرائیلی شب گذشته خالد الزبارقه را با حمله به خانه اش در منطقه اللد بازداشت کردند. وی این اقدام را نشانه تشدید سیاست های مقامات رژیم صهیونیستی برای تحت پیگرد قرار دادن مدافعان زندانیان فلسطینی توصیف کرد. رژیم صهیونیستی درباره علت بازداشت های اخیر توضیحی نداده است.