پخش زنده
امروز: -
نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران با حضور 20 غرفه فعال دیشب در مصلی جمعه شهرستان بهنمیر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دبیر برگزاری نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران، معرفی محصول نیشکر سرخ به عنوان یکی از دو محصول بسیارمهم در اقتصاد کشاورزی بخش بهنمیر، توجه به ارزش غذایی ودارویی نیشکر، حمایت از کارگاه داران با هدف توسعه و تقویت اشتغال در بهنمیر، تقویت جنبه های گردشگری مرتبط با صنعت و زراعت نیشکر ، جلب حمایت مسئوولان برای یاری رساندن و ایجاد مجتمع صنفی و انتقال کارگاه ها به آنجا، توجه به ایجاد صنایع تبدیلی و استحصال فراورده های متعدد از نیشکر با بسته بندی های جذاب و قابل عرضه در سطح ملی و نیز صادراتی را از اهداف برگزاری این جشنواره نام برد.
هادی اسماعیل پور با بیان اینکه برگزاری این جشنواره در نمایشگاهی با برپایی 20 غرفه در دو نوبت صبح و بعدازظهر دیروز پنجشنبه 16 آذر به مدت یک روز برگزار شد گفت: این جشنواره ها به برجسته کردن فرهنگ بومی و محصولات صنعت کشاورزی کمک خواهد کرد و با توجه به اینکه زراعت نیشکر ریشه دار و پر سابقه است با ترغیب جامعه به مصرف فرآوارده های این محصول، می توان سرمایه گذاران بومی و غیر بومی را برای سرمایه گذاری در این بخش تشویق کرد.
دبیر برگزاری نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران افزود: آب نیشکر خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی داشته و برای سیستم گوارشی، پایین آوردن کلسترول بد خون، شاداب کننده و براق کننده پوست بدن، درمان گلودرد، آنفولانزا، سرماخوردگی سودمند بوده و منبع غنی کلسیم، فسفر، منگنز، منیزیم، پتاسیم، انواع ویتامین ها، آهن و ... است.