پخش زنده
امروز: -
شرکت کنندگان در تظاهرات با سر دادن شعارهای ضد صهیونیستی و ضد فاشیستی، هرگونه سکوت و همکاری را، مشارکت در جنایات رژیم صهیونیستی دانستند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن؛ هزاران نفر از مخالفان تصمیم رئیس جمهور آمریکا در اعتراض به جدیدترین اقدام ضد مسلمانان مبنی بر انتقال سفارتخانه آمریکا از تل آویو به قدس اشغالی، در برابر سفارت آمریکا در لندن تظاهرات کردند.
در پی تصمیم دولت آمریکا در اعلام قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، سازمانهای اسلامی، کارزارهای ضد جنگ، گروه های هوادار فلسطین، مخالفان امپریالیسم و صهیونیسم در انگلیس، در بیانیه ای برگزاری تظاهرات فوری در برابر سفارت آمریکا را خواستار شدند.
جمعه شب در هوای سرد لندن، هزاران نفر از مسلمانان، یهودیان، مسیحیان، هندوها از ملیتهای گوناگون، از شهروندان کشورهایی همچون انگلیس، ترکیه، جمهوری اسلامی ایران، پاکستان، لبنان، بحرین، عراق و آمریکا، در تظاهرات ضد آمریکایی شرکت کردند و با سر دادن شعارهای ضد صهیونیستی و ضد فاشیستی، هرگونه سکوت و همکاری را، مشارکت در جنایات رژیم صهیونیستی دانستند.