• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۵۴۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۱۰
بین الملل » تحلیلی

ظريف در جمهوری آذربایجان

محمد جواد ظريف، براي شرکت در نشست سه جانبه ايران، ترکيه و جمهوري آذربايجان به باکو سفر کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از باکو، وزير امور خارجه کشورمان گفت: 38 سال گذشته، جمهوري اسلامي ايران با وجود تحريم هاي ناعادلانه اما با لطف خدا و نقش مهم مردم در اداره امور، امن ترين، با ثبات ترين و پيشرفته ترين کشور منطقه بوده است.
محمد جواد ظريف، که براي شرکت در نشست سه جانبه ايران، ترکيه و جمهوري آذربايجان به باکو سفر کرده است با حضور در جمع هموطنان مقيم باکو، از ايرانيان به عنوان موفق ترين، فرهيخته ترين و با فرهنگ ترين افراد در جهان ياد کرد.
وي با اشاره به سالگرد اعلام منشور حقوق شهروندي در کشورمان گفت: با نگاه به کشورهاي منطقه اهميت حقوق شهروندي با در نظر گرفتن امنيت و پيشتاز بودن کشور در توليد و فناوري بيش از پيش مشخص مي شود.
وزير امور خارجه افزود: پاسداري از حقوق شهروندي به معناي شعارزدگي و تقليد از غرب نيست بلکه نيازي براي جامعه و ضامن حقوق مردم و امنيت کشور است.
در اين مراسم که حجت الاسلام والمسلمين «سيد علي اکبر اجاق نژاد» نماينده ولي فقيه در جمهوري آذربايجان هم حضور داشت «جواد جهانگير زاده» سفير ايران در جمهوري آذربايجان و يکي از تجار موفق ايراني در باکو درخصوص روابط خوب دو جانبه و شرايط فراهم شده براي توسعه همکاري ها سخنراني کردند.
در پايان اين مراسم از فعالان مرمت و توسعه ساختمان قديمي سفارت کشورمان در باکو هم تجليل شد.
وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران شامگاه سه شنبه براي شرکت در نشست سه جانبه جمهوري اسلامي ايران، ترکيه و جمهوري آذربايجان به باکو سفر کرده است.
آقاي ظريف هدف اصلي سفر خود به جمهوري آذربايجان را شرکت در نشست سه جانبه وزراي امور خارجه ايران، ترکيه و جمهوري آذربايجان اعلام کرد و گفت اين نشست يک ابتکار جالبي است که اين سه کشور در حوزه هاي مختلف سياسي و مقابله با تروريسم و همکاري هاي اقتصادي پيگيري مي کنند.
وي افزود: زمينه هاي مختلف همکاري مانند صنعتي، بانکي و تجاري وجود دارد و در نشست سه جانبه چهارشنبه اين موضوعات بررسي مي شوند.
وي در نخستين ساعات سفر خود به باکو با «الهام علي اف» رئيس جمهور آذربايجان ديدار و درباره آخرين تحولات منطقه و روابط دوجانبه گفتگو کرد.
ظريف با اشاره به زمينه هاي همکاري بسيار بين دو کشور، ايجاد خط آهن و اجراي کريدور ريلي شمال-جنوب را از جمله اين همکاري ها برشمرد و اضافه کرد: در کميسيون مشترک آينده دو کشور براي تامين مالي اين طرح اقدام نهايي خواهد شد.
وي همکاري در زمينه درياي خزر را نيز از ديگر محورهاي همکاري بين دو کشور دانست و افزود: بحث هاي خوبي در ديدار با رييس جمهور آذربايجان داشتيم که اميدوارم بزودي نهايي بشوند.
وي با اشاره به يازده بارديدار روساي جمهور دو کشور طي سال هاي اخير، اين ديدارها را نشان دهنده گسترش بي سابقه روابط دو کشور دوست، برادر و داراي مشترکات ديني و فرهنگي دانست.
وزير امور خارجه کشورمان در نخستين روز از سفر خود به باکو از ساختمان مرمت شده و توسعه يافته سفارت کشورمان در باکو که بيش از يکصد سال قدمت دارد بازديد و اين ساختمان را بازگشايي کرد.
آقاي ظريف امروز چهارشنبه هم ضمن ديدار با رئيس جمهور آذربايجان پس از ديدار هاي دوجانبه با وزراي خارجه ترکيه و جمهوري آذربايجان؛ در پنجمين نشست سه جانبه وزراي سه کشور شرکت مي کند.
اين سفر دو روزه ظهر امروز چهارشنبه با برگزاري نشست مطبوعاتي وزراي امورخارجه سه کشور پايان مي يابد و وزير امورخارجه کشورمان بعدازظهر فردا، باکو را به مقصد تهران ترک مي کند.
بررسي زمينه هاي مختلف همکاري هاي اقتصادي از جمله ترانزيت، حمل و نقل، انرژي، گمرک و ديگر مسائل مورد علاقه طرفين در بخش هاي فني، تجاري از جمله موضوعات مطرح در اين نشست سه جانبه خواهد بود.
موضوعات مرتبط با همکاري هاي سياسي و منطقه اي به ويژه راه هاي کمک به صلح و ثبات هرچه بيشتر در منطقه از ديگر مباحثي است که در اين نشست بررسي مي شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم غبار روبی و عطرافشانی قبور شهدا
کرمان میزبان جشنواره بین‌المللی ستاره‌های صحنه
امام جمعه کرمانشاه:
برتری دانشگاه آزاد و پالایش نفت آبادان در هفته دوم لیگ برتر واترپلو
مهار آتش‌سوزی باغ‌های چای مخروبه در کومله
بهسازی مدرسه شهید نارویی روستای سرتپه رامیان با کمک گروه جهادی
بهسازی و ترمیم راههای روستایی فیروزکوه
تأکید بر اجرای مصوبات کاهش آلودگی و بی‌اعتمادی به آمریکا
توزیع هزار بسته لوازم التحریر در بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان شمالی
سی و ششمین جشنواره تئاتر کردستان
نقش تربیتی معلم امروز بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد 
ذوب آهن و خیبرخرم آباد
فصل جدید همکاری‌های ایران و سازمان جهانی دریانوردی
تکذیب شایعه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان در روز شنبه ۸ آذرماه
ترافیک سنگین شبانه و یک طرفه شدن دو محور ارتباطی مازندران 
تیم ملی وزنه برداری، قهرمان مسابقات بین المللی جام فجر
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
گردهمایی ارکان فعال مساجد شاهرود
اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای صنفی در اسلامشهر
اعلام برنامه های سومین روز جشنواره جهانی فیلم فجر شیراز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)