پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري فرانسه؛ دولت و گروه هاي شورشي سودان جنوبي روز پنجشنبه براي برقراري آتش بس به منظور تلاش براي پايان دادن به جنگ داخلي که از چهار سال قبل ادامه دارد توافقنامه امضا کردند.
در اين توافقنامه که در مراسمي رسمي در آديس آبابا، مقر اتحاديه آفريقا امضا شد «توقف خصومت ها و اقدامات نظامي و حملات از 24 دسامبر 2017» پيش بيني شده است.
اين توافقنامه در پايان مذاکراتي چهار روزه زير نظر سازمان منطقه اي ايگاد حاصل شد که در آن به ويژه از طرف هاي درگير خواسته شد محافظت از غير نظاميان و دسترسي به کمک بشر دوستانه را تضمين کنند.
وورکنه گبيهو وزير امور خارجه اتيوپي و رئيس شوراي وزراي ايگاد گفت «ما در آستانه سال نو پيامي اميد بخش به مردم سودان جنوبي فرستاديم.»
اين توافقنامه بين سالوا کر رئيس جمهور سودان جنوبي و مخالفان او به رهبري ريک ماچار معاون سابق رئيس جمهور امضا شد.