• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۵۸۰۴۴
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

بازدید هیات پزشکی نظامی جمهوری آذربایجان از دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله الاعظم (عج) و بیمارستان‌های سپاه پاسداران

هیأت پزشکی نظامی جمهوری آذربایجان از بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله الاعظم (عج)، بیمارستان‌های تخصصی و فوق‌تخصصی بقیه‌الله (عج) و قلب جماران دیدار کردند و از نزدیک با بخشی از توانمندی‌ها و دستاوردهای پزشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آشنا شدند.

بازديد هيئت نظامي وزارت دفاع جمهوري آذربايجان از بيمارستان قلب جمارانبه گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما، هیئت پزشکی نظامی جمهوری آذربایجان از بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله الاعظم (عج)، بیمارستان‌های تخصصی و فوق‌تخصصی بقیه‌الله (عج) و قلب جماران دیدار کردند و از نزدیک با بخشی از توانمندی‌ها و دستاوردهای پزشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آشنا شدند.

هیئت پزشکی نظامی جمهوری آذربایجان به سرپرستی ژنرال ناطق علی‌اف رئیس اداره کل پزشکی وزارت دفاع این کشور از بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج)، بیمارستان‌های تخصصی و فوق‌تخصصی بقیةالله (عج) و قلب جماران دیدار کردند و از نزدیک با روند خدمات بهداشتی و درمانی تخصصی آنها آشنا شدند.

در این دیدار سردار سرتیپ دوم پاسدار دکتر حسن عراقی‌زاده رئیس اداره بهداشت و درمان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ضمن ابراز خرسندی از سفر هیأت نظامی پزشکی وزارت دفاع آذربایجان به تهران برای همکاری همه‌جانبه در امور آموزشی _ پژوهشی و اعزام بیماران و کارشناسان، ارتقای تعاملات و همکاری‌ها در همه حوزه‌ها متناسب با سطوح سیاسی و آمادگی برای انعقاد تفاهم‌نامه مشترک در زمینه همکاری‌های پزشکی و نیز انتقال تجارب طرفین در عرصه های مختلف طب رزمی تأکید کرد.

ژنرال ناطق علی‌اوف رئیس اداره کل پزشکی وزارت دفاع آذربایجان نیز در این دیدار با ابلاغ سلام رئیس جمهور آذربایجان و قدردانی از میزبانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نسبت به ارتقای تعاملات و روابط دو کشور در سطوح نظامی با توجه به مشترکات دینی اظهار امیدواری کرد.

وی گفت: باور داریم ایران در حوزه طب نظامی و بهداشت و درمان رزمی دستاوردها و پیشرفت‌های تحسین‌برانگیزی داشته است و از جنگ‌های گذشته تجارب ارزشمندی در این زمینه به دست آورده است.

رئیس اداره کل پزشکی وزارت دفاع آذربایجان، گفت: ما درصدد هستیم روابط و تعاملات خود در حوزه طب نظامی را به عالی‌ترین سطوح برسانیم.

سرتیپ ناطق علی‌اوف با ارائه پیشنهاداتی چون برگزاری همایش‌ها و سمینارهای دوجانبه با حضور کارشناسان و پژوهشگران بهداری نیروهای مسلح ایران و آذربایجان و انتشار مقالات در نشریات و مجلات تخصصی پزشکی دو کشور، آمادگی برای مبادله بیماران جهت درمان و آمادگی برای همکاری‌های آموزشی از جمله در زمینه طب دریایی و مقابله با اتفاقات محیط زیست منطقه‌ای تأکید کرد.

همچنین در این دیدار سرتیپ دوم پاسدار دکتر احمد عبداللهی معاون بهداشت و درمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: با توجه به اشتراکات بین دو کشور علاقه‌مند به ارتقای روابط و همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هستیم.

همچنین در این دیدار سرتیپ دوم پاسدار دکتر احمد عبداللهی معاون بهداشت و درمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: با توجه به اشتراکات بین دو کشور علاقه‌مند به ارتقای روابط و همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هستیم.

همچنین پس از این دیدار هیأت نظامی پزشکی کشور آذربایجان از اتاق بستری حضرت امام خمینی(ره) در بیمارستان قلب جماران، بیت حضرت امام (ره)، نمایشگاه و حسینیه جماران بازدید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی در راه آذربایجان‌غربی
بازار، محور پیوند تولید و مصرف و نماد اعتماد مردم است
افتتاح ساختمان جدید دادگستری جعفریه تا اوایل سال آینده
زرشک و عناب؛ دو گوهر سرخ خراسان جنوبی
محفل شعر فاطمی در میبد
رشد علمی کشور نیازمند تمرکز و رفع دغدغه‌های معیشتی جامعه علمی است
پیروزی قاطع جریان های شیعه در عراق
اجرای نیت واقفان بیرجندی در حوزه سلامت
سامانه پایش هوا خودکار و معتبر است
امشب: میزبانی امارات از عراق
جزئیات واردات خودرو برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
تاکید سرپرست معاونت امور هنری وزارت ارشاد بر احیای خانه تئاتر
مشهدی ها نماز باران خواندند
نقش کلیدی فعالان بخش خصوصی در اقتصاد کشور
برداشت دانه روغنی کنجد از مزارع خنج
ارائه خدمات رایگان درمانی توسط پزشکان جهادی بنیاد علوی
بررسی روند اجرای طرح های عمرانی و زیرساختی شهرستان اشنویه
عرضه لباس‌های خنک‌کننده احرام در نمایشگاه حج عربستان
بازدید معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور از مدرسه خیر ساز روستای سنگان اشنویه
برداشت انار از باغات پاوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)