برای اولین بار در دهگلان؛
طرح پژوهشی محصول هویج بصورت قطره ای
طرح پژوهشی محصول هویج در دشت دهگلان اجرا شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، یاسین محمدی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و تکنولوژی بذر از دانشگاه تهران، توانست برای اولین بار طرح پژوهشی محصول هویج بصورت قطرهای را با موافقیت اجرا کند.

این جوان فارغ التحصیل رشته کشاورزی در این طرح پژوهشی خود توانست با استفاده از ۲ کیلو بذر هویج بیش از ۸۵ تن هویج در هکتار برداشت کند و میزان مصرف آب را ۳/۱ کاهش دهد.
در روش سنتی و مرسوم در منطقه، میزان بذر مصرفی در هر هکتار ۱۰ تا ۱۲ کیلو گرم است که آبیاری هم به صورت کرتی یا بارانی تحت فشار است ومصرف آب هم بسیار بیشتر از نیاز واقعی بوته هویج است.
یاسین محمدی گفت: با توجه به تحقیقات انجام شده در این طرح پژوهشی توانستم باکاهش مصرف بذر در هکتار میزان آب مصرفی را که الان معضل بزرگی در دشتهای کشاورزی شرق استان شده است کاهش دهیم.
این پژوهشگر توانست در سطح یک هکتار بیش از ۸۵ تن هویج برداشت کند.