پخش زنده
امروز: -
دبیر ستاد تنظیم بازار با اشاره به برنامه ریزی دولت برای حل مشکل کمبود مرغ و تخم مرغ گفت: شیوع آنفلوانزای مرغی باعث شد تا شاهد کاهش عرضه مرغ و تخم مرغ باشیم.
به گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل پايگاه اطلاع رساني دولت، دبير ستاد تنظيم بازار با اشاره به برنامه ريزي دولت براي حل مشکل کمبود مرغ و تخم مرغ گفت: شيوع آنفلوانزاي مرغي باعث شد تا با وجود ممنوعيت صادرات و همه اقداماتي که دراين زمينه صورت گرفت، شاهد کاهش عرضه مرغ و تخم مرغ باشيم.
بهرامي ارض اقدس افزود: مجوز ورود 20 هزار تن تخم مرغ به کشور صادر شده و بخشي از اين ميزان ثبت سفارش شده و بخشي ديگر وارد شده و با واردات اين ميزان، کمبود تخم مرغ در کشور جبران مي شود.
وي در ادامه گفت: پرداخت خسارت به مرغداران و جلوگيري از شيوع بيشتر اين بيماري از اقداماتي بوده که دراين خصوص صورت گرفته است. افزون بر اين، با ورود تخم مرغ هاي وارداتي و توزيع آن به قيمت مصوب، کسري تخم مرغ جبران و قيمت ها کاهش پيدا مي کند.