واحد سد معبر شهرداری کهریزک
جلوگیری از حفاری های غیر مجاز شهر کهریزک
طرح کنترل مجوز حفاری های شهر کهریزک در دستور کار واحد سد معبر شهرداری کهریزک قرار گرفت.
به گزارش
خبرگزاري صداوسيما ؛ مهدی رحیمی با اعلام این خبر گفت: به منظور نظارت بیشتر و دقیق تر بر فعالیت های عمرانی شهروندان و شرکت های خدماتی شهر و جلوگیری از حفاری های غیرمجاز، طرح نظارت بر مجوزهای حفاری در فهرست وظایف واحد سد معبر قرار گرقت.
وی افزود: در این طرح، نیروهای سد معبر درصورت مشاهده هرگونه عملیات حفاری در شهر، مجوز دریافت شده از سوی شهرداری را کنترل و از فعالیت های غیرمجاز جلوگیری بعمل می آورند.
مسئول واحد سدمعبر اظهار داشت: علاوه بر شهروندان شرکت های آب و فاضلاب، مخابرات، برق و گاز نیز برای حفاری در شهر نیازمند دریافت مجوز هستند و اجرای این طرح می تواند تخریب غیرقانونی معابر عمومی و هزینه های آسفالت ومرمت معابر را کاهش دهد.
رحیمی خاطرنشان کرد: در بسیاری از معابر تازه تاسیس یا قدیمی، شهرداری قبل از اجرای طرح روکش آسفالت از طریق فراخوان عمومی در محله ومکاتبات اداری به شهروندان و شرکت های خدماتی اطلاع رسانی می کند که در صورت نیاز به حفاری قبل از اجرای پروژه آسفالت اقدامات لازم را انجام دهند درغیر این صورت در یک بازه زمانی مشخص هیچگونه مجوزی برای حفاری صادر نمی شود و آغاز این طرح می تواند نظارت ویژه ای بر جلوگیری از لغو این قانون و حفاری های غیرمجاز داشته باشد.
شهروندان نیز در صورت مشاهده هرگونه حفاری از سوی اهالی محله یا نیروهای شرکت های خدماتی می توانند به ماموران سدمعبر اطلاع رسانی کنند تا در راستای حفظ منافع عمومی شهروندان، نظارت لازم صورت بگیرد.