• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۱۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال

پیش بینی درآمد 170 میلیارد تومانی پست در سال آینده

پیش بینی درآمد 170 میلیارد تومانی پست در سال آینده

 مدیر عامل شرکت ملی پست ایران با اشاره به افزایش ترافیک مرسوله در کشور، درآمد 1700 میلیارد ریالی را برای سال آینده شرکت ملی پست ایران پیش بینی کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین نعمتی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش سراسری مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت های تابعه، با اشاره به تدوین برنامه جامع جهت بازسازی و ارتقای جایگاه نیروی انسانی در شرکت ملی پست، گفت: برای ارایه خدمات خوب و با کیفیت به مردم نیاز به نیروی انسانی توانمند و با انگیزه داریم.
وی افزود: ارتباط نزدیک بین کارکنان پست و مشتریان با مدیریت خوب می تواند به نقطه قوت مجموعه پست کشور تبدیل شود و در صورت غفلت آسیب رسان خواهد شد.
معاون وزیر ارتباطات و فناو ری اطلاعات مطالبات مردم از پست کشور را برشمرد و اظهار کرد: انحصار خدمات پستی با ورود اپراتورها شکسته می شود و فضای رقابتی به ارزان و باکیفیت شدن خدمات کمک می کند که در این صورت نظر مشتریان را نیز تامین می شود.
مدیرعامل شرکت ملی پست ایران وجود منابع انسانی متخصص و زیرساخت ها و تجهیزات الکترونیکی قوی را پشتوانه محکمی برای شبکه پست دانست و گفت: با توجه به قطعی بودن ورود اپراتورها، شرکت ملی پست به عنوان بخش حاکمیتی تمام تلاش خود را برای توسعه خدمات در نقاط غیربرخوردار انجام داده و با همکاری دیگر اپراتورها به انتظارات مشتریان نیز پاسخ می دهد.
وی به ترافیک پستی فعال کشور نیز اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بیش از 6 میلیارد مرسوله در سطح کشور وجود دارد که با همکاری فعالان این حوزه و به صورت متفرقه جا به جا می شود که با آمدن اپراتورها این وضع سامان یافته و ترافیک مرسولات پستی در سطح شبکه نیز به بیش از دو برابر افزایش می یابد.
رئیس هیات مدیره شرکت ملی پست ایران تصریح کرد: 2 ویژگی اصلی اپراتورهای خصوصی ارایه خدمات ارازان و تضمین کیفیت خدمات است که در صورت رقابت با آنها ما نیز ملزم به رعایت این دو اصل هستیم.
وی تاکید کرد: هدف گذاری ما 1700 میلیارد ریال درآمد در سال آینده است که با توجه به ترافیک مرسوله این رقم دور از دسترس نیز نیست.
مدیر عامل شرکت ملی پست ایران، به ظرفیت اساسنامه جدید پست اشاره کرد و گفت : تمامی بندهای اساسنامه پست در بخش های حاکمیتی و شرکتی قابلیت اجرا و پیگیری دارد و برای توسعه خدمات در نقاط غیربرخوردار نیز تکالیف خاصی مشخص شده است.
وی ادامه داد: بر اساس تکالیف اساسنامه باید خدمات روان، ارزان و در دسترس برای نقاط شهری و روستایی فراهم شود که با توجه به نبود زیرساخت های لازم در نقاط محروم، اقدامات لازم در این خصوص در حال پیگیری است.
نعمتی بانک های اطلاعاتی موجود در پست را برگ برنده این شرکت دانست و افزود: بانک اطلاعاتی کدپستی ده رقمی که پایه اصلی پروژه اقتصاد مقاومتی جی نف است، علاوه بر حوزه تجارت در بخش حاکمیتی نیز برای اپراتورها مورد نیاز است.
وی ضمن قدردانی از زحمات حسین مهری مدیر عامل قبلی شرکت ملی پست ایران در تثبیت پروژه جی نف، آن را یکی از پروژه های مهم ملی خواند که در سطح منطقه مطرح بوده و زیرساخت خوبی برای خدمات مبتنی بر اطلاعات مکانی محسوب می شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیشرفت پروژه جی نف را خوب توصیف و گفت: هم اکنون جی نف در 6 استان و 76 شهر در حال نهایی شدن است که تقریباً بیش از 60 درصد کار به انجام رسیده و با همراهی سایر دستگاه های مرتبط می توان امیدوار بود که به زودی در سراسر کشور اجرایی شود.
وی، سیماک را نیز یکی دیگر از پروژه های ملی و اقتصاد مقاومتی اعلام کرد و افزود: بسیاری از معضلات حوزه ملک با نهایی شدن این پروژه برطرف شده و مراجعه به دستگاه های حوزه املاک کاهش می یابد.
رئیس هیات مدیره شرکت ملی پست ایران، رویکرد بین المللی پست را گسترش ارتباط و تعامل با ادارات پست دنیا دانست و گفت: امیدواریم با ارتقای سطح همکاری ها با دیگر کشورها علاوه بر ورود دانش فنی به کشور، خدمات تخصصی خود را نیز معرفی و عرضه کنیم.
نعمتی همکاری شرکت های تابعه وزارت با یکدیگر را زمینه ساز دستیابی به اهداف مدنظر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست و اظهار امیدواری کرد از این طریق به اعتلای کشور نیز کمک شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)