• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۲۳۳۸
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۹
تهران » اجتماعی

توسعه فضای سبز برای مقابله با آلوده ترین هوای شهر

چهارمین جلسه ستاد فضای سبز شهرری در آستانه فصل درختکاری با حضور شهردار منطقه و فرماندار شهرری و تاکید بر توسعه فضای سبز این منطقه که طبق شاخص های آلودگی هوا، جزء آلوده ترین مناطق شهر تهران است، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما . در آستانه فصل درختکاری چهارمین جلسه فضای سبز شهرری به میزبانی شهرداری منطقه 20 و حضور سید احمد صفوی شهردار منطقه و هدایت الله جمالی پور فرماندار ویژه شهرری برگزار و توسعه پهنه های جنگل کاری و فضای سبز این شهر در دستور کار تمامی ادارات، ارگان ها و نهادهای مردمی قرار گرفت.
هدایت الله جمالی پور فرماندار ویژه شهرری، توسعه فضای سبز را بهترین راهکار برای مقابله با آلودگی هوای این شهر که همواره از آلوده ترین مناطق شهر تهران محسوب می شود، عنوان کرد و گفت: همزمان با فصل درختکاری، همه ادارات و تشکل های مردمی بایستی با دغدغه کاشت نهال و توسعه پهنه های درختکاری فعالیت کنند.
جمالی پور با اشاره به اینکه در این زمینه از هیچ کمکی فروگذاری نمی کند و آماده حمایت و پشتیبانی از طرح های توسعه فضای سبز است، افزود: شهرداری منطقه 20 طرح های تحقیقاتی و پژوهشی خوبی در زمینه انتخاب گونه های مناسب انجام داده است که استفاده از این نتایج در برنامه های توسعه ای اثرگذار خواهد بود.
فرماندار ویژه شهرری با بیان اینکه در فصل درختکاری همه باید عهد کنیم تا در امر توسعه فضای سبز گام های موثری برداریم، یادآور شد: نزدیکی مجموعه ها و اطلاع از ظرفیت های ادارات و نهادهای شهری مهمترین هدف از برگزاری جلسه های ستاد فضای سبز است که بایستی با قوت ادامه یابد و موجب هم افزایی شود.
سید احمد صفوی شهردار منطقه 20 ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های مدیریت شهری در زمینه توسعه فضای سبز گفت: امسال نیز طبق روال سال گذشته، کاشت 100 هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر را در دستور کار داریم که همزمان با فصل درختکاری و با جلب مشارکت شهروندان و فعالان اجتماعی به اجرا می رسد.
صفوی با اشاره به وجود 1781 هکتار فضای سبز در قالب پهنه های جنگل کاری محدوده خارج از محدوده منطقه 20، افزود: مدیریت شهری این منطقه برای تبدیل اراضی ملی و اوقافی به پهنه های جنگل کاری با لحاظ روش های آبیاری نوین، آمادگی لازم را دارد و در صورتی که این اراضی در اختیار شهرداری قرار بگیرد، کمربند فضای سبز حریم شهر تهران تقویت خواهد شد.
وی به احداث 60 هکتار بوستان وفضای سبز طی سال های 95 و 96 از سوی مدیریت شهری منطقه 20 اشاره کرد و گفت: 32 هکتار آن به بهره برداری رسیده و 28 هکتار آن نیز در قالب بوستان های جدید در دست احداث است.
صفوی با اشاره به اینکه منطقه 20 در حال حاضر دارای 177 بوستان با مساحتی بالغ بر 190 هکتار است، یادآور شد: 22 هکتار بوستان تخصصی با عناوین دوستدار کودک، بانوان و شهر بازی در حال اجراست که از پروژه های فرامنطقه ای محسوب می شود.
شهردار منطقه 20 توسعه و نگهداشت فضای سبز شهری را در ارتقای کیفیت محیط زیست مهم برشمرد و گفت: منطقه 20 با 647 هکتار فضای سبز شهری در محدوده شهری، دارای سرانه 18 مترمربع است که با بهره برداری پروژه های در حال اجرا، این سرانه به 20 مترمربع افزایش می یابد.
چهارمین جلسه ستاد فضای سبز شهرری این بار به میزبانی شهرداری منطقه 20 در سالن شهید تهرانی مقدم ساختمان مرکزی شهرداری منطقه برگزار شد که مدیران ارشد ادارات، نهادها و تشکل های مردمی از اعضاء این ستاد هستند و این جلسه با توجه به حساسیت موضوع و بحران آلودگی هوا، بخشداران و دهیاران نیز حضور داشتند.

 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷ شهید و ۳۰ زخمی در نوار غزه طی ۴۸ ساعت گذشته
دوخطه‌کردن راه‌آهن زنجان – قزوین به بهره‌برداری نزدیک شد
دیدار استاندار گلستان با فرمانده سپاه نینوا به مناسبت هفته بسیج
اجرای عملیات راهداری با ۲۰ میلیارد تومان هزینه در نیشابور
کلاهبرداری رمّال مجازی در فسا
۳ کشته و ۵۱ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
توقف ۲۵۰۰ دستگاه کامیون ایرانی در گمرک های افغانستان
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به ۲۷۰ بیمار در مبارکه
تجمع عزاداران فاطمی در ظهر شهادت حضرت فاطمه زهرا
جلسه ستاد بحران استان در سنندج برگزار شد
مراکز پیش دبستانی و مهد‌های کودک تعطیل شد
لایحه بودجه ۱۴۰۵، مطابق با تکالیف مجلس تدوین می‌شود
جنگل‌های نمنق جلفا در محاصره آتش
رفع تصرف زمین ییلاقی در شهرستان رضوانشهر
ارائه بیش از ۴۹ میلیارد تومان خدمات رایگان بسیج به مردم سرخس
قهرمانی تیم فوتبال هفت نفره در مسابقات آسیا-اقیانوسیه با درخشش بوشهری‌ها
سلامت اداری در گرو شفاف بودن و رفع تعارض منافع
انجام تست HIV، اقدامی حیاتی برای حفظ سلامت فرد و جامعه
میزبانی دانشگاه پیام‌نور مهریز از پیکر مطهر شهید گمنام
فرمانده کل ارتش: بسیج موجب تقویت امنیت و ثبات ملی شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)