• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۵۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

تشریح مهم‌ترین اقدامات سازمان میراث‌فرهنگی در حوزه حقوق شهروندی

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، با تأکید بر ضرورت احصای مصادیق تخصصی حقوق شهروندی متناسب با موضوع فعالیت‌ها و خدمات دستگاه‌های اجرایی، مهم‌ترین اقدامات این سازمان در حوزه حقوق شهروندی را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط‌ عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری، علی اصغرمونسان با اشاره به کسب رتبه بر‌تر این سازمان در خصوص صیانت از حقوق شهروندی در سازمان امور اداری و استخدامی کشور دردو سال متوالی، به تشریح مهم‌ترین اقدامات سازمان میراث فرهنگی در حوزه حقوق شهروندی پرداخت و گفت: این اقدامات شامل ۱۷ موضوع است که در راستای اجرای منویات ریاست محترم جمهوری و تصویب‌نامه شماره ۱۱۲۷۱۲۸ مورخ ۱۳۹۵/۱۲/۲۸ شورای عالی اداری در خصوص حقوق شهروندی در نظام اداری تدوین و اجرایی شده است.

معاون رئیس جمهور افزود: ابلاغ منشور حقوق شهروندی در نظام اداری و برنامه جامع اصلاح نظام اداری به همه واحد‌های ستادی، استانی و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته برای رعایت و اجرا، ابلاغ دستورالعمل میز خدمت به همه واحد‌های ستادی و استانی به منظور رعایت و اجرا، بارگذاری فرایند مناقصات و مزایده‌ها در درگاه و سامانه‌های مربوطه به منظور تحقق ماده ۱۰ حقوق شهروندی در نظام اداری، بارگذاری همه دستورالعمل‌ها، بخشنامه‌ها، موافقت‌نامه‌ها، شرایط صدور مجوز‌ها و... مرتبط با ارباب‌رجوع در درگاه سازمان و سامانه‌های مربوطه در راستای اجرای ماده ۴ حقوق شهروندی در نظام اداری و انتخاب و انتصاب بازرسان موادّ ۹۱ و ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری در راستای اجرای موادّ ۹ و ۱۶ حقوق شهروندی در نظام اداری به‌منظور پایش اقدامات واحد‌ها در این زمینه، از اقدامات این سازمان بوده است.

مونسان با اشاره به ابلاغ بخشنامه به همه معاونت‌ها و ادارات‌کل استانی به‌منظور ارائه گزارش‌های مربوط به میز خدمت و حقوق شهروندی در نظام اداری به‌صورت ماهانه گفت: بازدید از حوزه‌های ستادی و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته با حضور بازرسان حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور و احصای پاره‌ای از فرایند‌های خدمات‌رسانی به ارباب‌رجوع با هدف اصلاح و بازمهندسی آن‌ها برای تسریع در ارائه خدمات و پیامکی کردن بعضی از فرایند‌ها به‌منظور تحقق ماده ۸ حقوق شهروندی در نظام اداری، ارسال پاسخ مکتوب به شکایات و رسیدگی به اعتراضات آنان در چارچوب قوانین و مقررات برای تحقق ماده ۱۲ حقوق شهروندی در نظام اداری، راه‌اندازی سامانه تلفن گویا در کانون اتومبیل‌رانی و ستاد تسهیلات سفر‌های نورورزی به‌منظور دریافت شکایات، انتقادات، راهنمایی و هدایت مسافران نوروز و تدوین فرم نظرسنجی در سه سطح مراجعان عادی، بازدیدکنندگان موزه‌ها و پژوهشگران برای نخستین بار، مواردی است که در حوزه اجرای حقوق شهروندی در سازمان میراث فرهنگی عملیاتی شده است.

معاون رئیس‌جمهور به دیگر اقدامات سازمان میراث‌فرهنگی در این حوزه اشاره کرد و افزود: تعیین روز و ساعت ملاقات مدیران با ارباب رجوع در حوزه‌های ستادی و استانی و اعلام آن در درگاه ادارات‌کل، بازدید سر زده مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات به همراه رؤسای گروه پاسخگویی به شکایات از دیگر اقدامات سازمان در زمینه حقوق شهروندی است.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همچنین به برنامه‌های در دست اقدام این سازمان اشاره کرد و گفت: تدوین برنامه زمان‌بندی بازرسی از میزان موفقیت واحد‌های ستادی، استانی و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته در اجرای منویات ریاست محترم جمهوری و تصویب‌نامه حقوق شهروندی در نظام اداری، راه‌اندازی سامانه تلفن گویای دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و پاسخ‌گویی به شکایات، برگزاری دوره آموزشی نحوه اجرای تصویب‌نامه حقوق شهروندی در نظام اداری برای همه واحد‌های ستادی، استانی و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته و راه‌اندازی سامانه پیامکی دفتر مدیریت عملکرد بازرسی و پاسخگویی به شکایات به منظور اطلاع‌رسانی به شاکیان از وضعیت پرونده آنان در راستای تحقق ماده ۸ حقوق شهروندی در نظام اداری از برنامه‌هایی است که این سازمان در دست اقدام دارد.

علی اصغر مونسان با بیان اینکه اجرای قوانین، مقرارت و موازین موجود و مکتوب در حوزه حقوق شهروندی در دستگاه‌های اجرایی امری بدیهی و از حقوق مسلم هر شهروند محسوب می‌شود، ارتقای این مفهوم را در گرو احصای مصادیق تخصصی این حقوق متناسب با موضوع فعالیت هر دستگاه دانست و افزود: به عنوان مثال در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان دستگاهی که همه مردم مخاطب خدمات آن هستند احصای موارد تخصصی حقوق شهروندی می‌تواند روشنگر تکالیف ما و سایر دستگاه‌ها در قبال آثار تاریخی به عنوان بخشی از هویت فرهنگی مردم، ارایه مناسب خدمات گردشگری به عنوان مطالبات ضروری شهروندان و حفظ و احیای صنایع دستی برای احقاق حقوق جوانان در راستای حق اشتغال باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)