• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۷۲۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

نقش موثر پژوهش در پیشبرد اهداف نیروی انتظامی

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اهمیت پژوهش هدفمند در بخش‌های گوناگون نیروی انتظامی بر لزوم بهره‌گیری از روش‌های خلاقانه و مستدل علمی در پژوهش و تحلیل دقیق داده‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ سردار "محمد شرفی" با اشاره به ضرورت تحقیقات هدفمند در هر سازمانی، اظهار کرد: سازمانی توانمند است که بتواند به صورت پیوسته ایراد و کاستی‌های خود را شناسایی و با برطرف کردن آنها مسیر پیشرفت خود را هموار کند و این روند بدون انجام تحقیقات منسجم و هدفمند امکان‌پذیر نخواهد شد.
وی افزود: پژوهش در بخش‌های گوناگون سازمان از جمله ورودی، خروجی، رویه‌های حاکم برسازمان و بازده فعالیت‌های آن به مدیران و دیگر کارکنان سازمان امکان می‌دهد تا کارکرد و نتیجه کار خود را از یک زاویه مناسب و با تسلط کامل مورد بررسی قرار دهد و پس از درک مشکلات و شناسایی گلوگاه‌های مهم،
برای بازبینی در شیوه انجام وظایف و ماموریت‌ها اقدام کنند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا خاطرنشان کرد: در مجموعه‌های نظامی و به ویژه نیروی انتظامی نیز ، بررسی،اصلاح رویه‌ها و شیوه‌های انجام ماموریت، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و در سال‌های اخیر مورد توجه بیش از پیش قرار گرفته است.
وی ادامه داد: پلیس پیشگیری ناجا به دلیل دارا بودن بالاترین سطح و حجم ارتباط با جامعه بسیار بیشتر از سایر بخش‌های نیروی انتظامی به پژوهش وابسته است، چراکه شناخت لایه‌های پرشمار و درهم‌تنیده جامعه و درک و پیش‌بینی رفتار جمعی و انفرادی شهروندان و واکنش آنان در برابر مسائل گوناگون، کاری بسیار دشوار است و تنها با پژوهش ژرف و همکاری با محققان ممکن می‌شود.
این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: پس از بررسی‌های علمی بسیار در مجموعه پلیس پیشگیری، تصمیم بر این شد با تغییراتی در شیوه‌های انجام پژوهش به ویژه دگرگونی روش‌های آمارگیری و گزینش نمونه‌ها، به روز کردن روند پردازش اطلاعات و همچنین ایجاد یک پایه نظری مناسب، بتوانیم از ظرفیت پژوهش در کارآمد کردن هرچه بیشتر پلیس پیشگیری ناجا نهایت بهره‌برداری را داشته باشیم.
وی با اشاره به ضرورت بازشناسایی متغیرهای مؤثر بر وقوع جرم در کشور در زمان کنونی گفت: پس از این شناسایی می‌توان با تمرکز و اعمال توجه بیشتر بر این متغیرها از وقوع جرم پیشگیری کرد که این مهم به عنوان رسالت اصلی پلیس پیشگیری ناجا باید همیشه به روز و رو به جلو باشد و تنها راه انجام این کار نیز پژوهش است.
سردار شرفی تصریح کرد: البته بسیار روشن است که شمار کمی از متغیرهای اثرگذار بر وقوع جرم به پلیس مرتبط است که از این دسته می‌توان به موارد مهم و اثرگذاری همچون مسئله طلاق و گسترش حاشیه‌نشینی اشاره کرد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید به اینکه جرم همواره بوده، هست و خواهد بود و هیچ گاه به تمامی ریشه‌کن نخواهد شد، تصریح کرد: بر این پایه تلاش پلیس باید به صورت واقع‌بینانه همواره معطوف به این باشد که اثر سوء جرم و ارتکاب آن را به پایین‌ترین اندازه برساند.
وی افزود: در این مسیر مشارکت شهروندان از اهمیت راهبردی و ویژه ای برای نیروی انتظامی برخوردار است و جلب مشارکت‌ مردم نیز مستلزم رضایت آنان از طرح‌های اجرایی است، بنابراین نیاز به پژوهش پیرامون طرح‌های اجرایی و نگاه مردم نسبت به این طرح‌ها در بخش مشارکت نیز به خوبی خود را آشکار می‌کند.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه یک گزارش جامع، مستند و درست از یک وضعیت مشخص می تواند در مواردی بسیار راهگشا باشد، خاطرنشان کرد: این مسئله به عنوان یکی از بخش‌های اساسی پژوهش همواره مورد توجه ما در مجموعه پلیس پیشگیری بوده است.
سردار شرفی ادامه داد: در زمینه پژوهش ما هیچ گاه خود را محدود به داشته‌های درون سازمان نکرده‌ایم و هرگاه احساس نیازی وجود داشت و یا موردی مناسب در خارج از سازمان مشاهده می‌شد ، تلاش کردیم نهایت بهره را از دانشمندان و پژوهشگران نخبه و متعهد کشور ببریم که برگزاری موارد متعددی از سمینارها، جلسات هم‌اندیشی، سخنرانی‌ها و کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی با حضور کارشناسان مجرب و حرفه‌ای گواه این حقیقت است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا تصریح کرد: دعوت از استادان، فرهیختگان و نخبگان متعهدی که در جای جای میهن اسلامی عزیزمان مشغول خدمت هستند موجب حرکت در راستای رشد و تعالی منزلت سازمان و کارایی آن در انجام ماموریت‌ها خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به حضور کارشناسان و افسران باتجربه و خوش‌فکر در مجموعه پلیس پیشگیری ناجا خاطرنشان کرد: همکاری این کارکنان مستعد با کارشناسان خارج از سازمان در عرصه پژوهش می‌تواند دستاوردهای شگرفی را نه تنها برای پلیس پیشگیری و مجموعه ناجا، بلکه برای همه کشور و حتی مجامع بین‌المللی در پی داشته باشد.
سردار شرفی گفت: امید است با تمرکز روزافزون پلیس بر مقوله مهم و راهبردی پژوهش و سیاست‌گذاری منطقی بر پایه نتایج به دست آمده از تحقیقات علمی و محکم در آینده بسیار نزدیک شاهد یک جهش بزرگ رو به جلو در زمینه‌های پیشگیری از جرم، پیشگیری اجتماعی و بالاتر رفتن سطح مشارکت در تامین امنیت جامعه باشیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)