• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۷۵۴۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶
اقتصادی » مسکن

تاکيد بر حفظ و بهره‌برداري مجدد از بناهاي باارزش کشور

معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به کارخانه صنعتي ريسباف اصفهان گفت: ­متاسفانه­ ميراث فرهنگي معاصر ­به شدت مورد تخريب و تهاجم سوداگران قرار گرفته است.

تاکيد بر حفظ و بهره‌برداري مجدد از بناهاي باارزش کشوربه گزارش خبرگزاري صداو سيما به نقل از ­پايگاه خبري وزارت راه و شهرسازي، محمدسعيد ايزدي در نشست پاياني از دفتر پانزدهم سلسله نشست هاي موضوعي شرکت عمران و بهسازي شهري ايران گفت: متاسفانه ميراث فرهنگي­­معاصر کشور به شدت در حال تخريب است و بايد اين آثار ارزشمند مورد توجه ويژه قرار بگيرد.
ايزدي­ افزود: در افکار عمومي اين گونه تلقي مي شود که ميراث و آثار ارزشمند بايد متعلق به دوران خاصي از تاريخ و حداقل 1300 سال از عمر آن گذشته باشد .
معاون معماري و شهرسازي وزير راه و شهرسازي با بيان اينکه بايد به سمتي برويم که موضوع بهره برداري مجدد به جريان ملي تبديل شود اظهار داشت: اين جريان سازي زماني اتفاق مي افتد که براي آن بتوانيم­ سياستي مدون تنظيم کنيم، تا کنون در اين رابطه­ مطالب و مطالعات زيادي انجام شده است و مي توانيم سياستي را مدون به تمام استان ها ابلاغ کرده و مسيري قانونمند براي آن در نظر بگيريم.
همچنين ايزدي با بيان اينکه با توجه به اينکه تجربه هاي خوبي در زمينه بهره برداري مجدد در کشور داشته ايم تصريح کرد: اين در حالي است که در مورد نياز و ضرورت بهره برداري مجدد از بناها و ساختمان هاي­ ارزشمند در کشور اطلاع رساني خوبي صورت نگرفته و تنها منجر به­ برگزاري نشست در سطوح­ دانشگاه ها شده و متاسفانه جامع حرفه اي کشور از اين رويدادها اطلاعي ندارند.
وي افزود: بايد اين تجربه ها را اطلاع رساني کرد و در بوته تحليل و نقد قرار داد تا بتوانيم نقاط­ قوت و ضعف اين سياست حفظ و نگهداري بناهاي ارزشمند شناسايي شود و در کنار آن نيز تجربه هاي جهاني را­ مورد بهره برداري قرار دهيم.
ايزدي با اشاره به اينکه بايد از طريق تشکيل کمپين ها و تقويت نهادهاي غير دولتي سياست بهره برداري مجدد از آثار و بناهاي­ ارزشمند اطلاع رساني شود گفت: امروز بايد ضمن راه اندازي کمپين ها و تقويت اين سياست در عرصه گسترده تري در جامعه قدم برداريم.
وي ادامه داد: آينده کشور در اين حوزه در دستان شما متخصصين است که بايد مطالبه گر باشيد و به دنبال مطالبه در حوزه بهره برداي مجدد از اين ساختمان ها باشيد.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به بحث توسعه شهري گفت: ابزارهاي بازآفريني شهري نقش خيلي موثري در ارتقاء کيفيت زندگي در شهرها دارد و در بازآفريني شهري کارخانه ريسباف اصفهان نقش جدي براي برآورده کردن کمبودهاي شهر در عرصه هاي فرهنگي، هنري و برگزاري رويدادهاي مختلف و مورد نياز شهر اصفهان داشته­ که لازمه اين امر تحقق جريان سازي اين سياست در کشور است.
ايزدي با اشاره به اينکه در برنامه طراحي ريسباف بايد به چند وجه توجه جدي داشته باشيم اظهار داشت: در بحث برنامه بازآفريني مجموعه ريسباف حتما بايد به مقياس گسترده تر اثر در مقياس شهر و سرزمين حتي ملي آن توجه ويژه اي داشته باشيم. که اگر به اين مقياس گسترده توجه نشود محدود مي شويم و طرح و برنامه ما کارآيي لازم را نخواهد داشت.
معاون وزير راه و شهرسازي در ادامه سخنانش به بحث ساختاري اشاره کرد و گفت: در بحث تجربيات دنيا براي مواجه با چنين پديده هايي ساختار و تشکيلات روشني مشاهده مي شود پس ما نمي توانيم کارخانه ريسباف را بدون اينکه نقش آفرينان اصلي، محوري و متولي آن شناخته شده باشد دست به طراحي و بهره برداري از اين مجموعه عظيم بزنيم.
وي با بيان اينکه بايد نقش همه دستگاه هاي درگير در بهره برداري مجدد و بازآفريني کارخانه ريسباف به طور دقيق مشخص شود اظهار داشت:­ بايد تلقي سازمان ميراث فرهنگي از اين کارخانه را بدانيم و يک نهاد متولي مستقلي براي بازآفريني ريسباف اصفهان داشته و بخش خصوصي محور بوده و نمي توان متکي به دولت بود چرا که دولت مشکلات خاص خود را دارد و نبايد اين مجموعه در طراحي و بازآفريني و بهره برداري تحت تاثير دولت قرار بگيرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
استان یزد فردا بارانی می شود
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)