پخش زنده
امروز: -
معاون وزير امور اتحاديه اروپا در دولت ترکيه، سران کشورهاي عضو اين اتحاديه را به تفاوت قائل شدن ميان کشورهاي نامزد شده براي عضويت در اتحاديه اروپا متهم کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاري آناتولي، يک مقام مسئول در دولت ترکيه اعلام کرد اتحاديه اروپا ميان کشورهايي که براي عضويت در اين اتحاديه نامزد شده اند تفاوت قائل مي شود.
علي شاهين معاون وزير امور اتحاديه اروپا در دولت ترکيه، سران کشورهاي عضو اين اتحاديه را به تفاوت قائل شدن و فرق گذاشتن ميان کشورهاي نامزد شده براي عضويت در اتحاديه اروپا متهم کرد.
شاهين گفت: «اخيرا مي بينيم که اتحاديه اروپا ميان کشورهاي نامزد براي عضويت در اين اتحاديه به خصوص در غرب منطقه بالکان تفاوت قائل مي شود.»
وي افزود روابط نزديک و سازنده ترکيه و اروپا گام مهمي است که به برقراي صلح و ثبات در منطقه و سرتاسر جهان کمک خواهد کرد.
معاون وزير امور اتحاديه اروپا ترکيه اظهار داشت کشورش در خصوص اقداماتي که کشورهاي عضو اين اتحاديه (بدون اين که نامي از آن ها ببرد) براي محروم کردن ترکيه از عضويت در آن انجام مي دهند ابراز نگراني مي کند.
شاهين تاکيد کرد نشست سران ترکيه و اروپا در زمان رياست دوره اي کنوني بلغارستان بر اتحاديه اروپا گام مهمي به سوي بازسازي اعتماد متقابل خواهد بود.