• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۸۷۵۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۴
بین الملل » تحلیلی

رهبر حزب کارگر: چهار ميليون نفر در انگليس در صف انتظار عمل جراحي اند

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از لندن ؛ رهبر حزب کارگر انگليس گفت : بيش از چهار ميليون نفر در اين کشور در صف انتظار براي انجام عمل جراحي اند.
«جرمي کوربين» در نخستين نشست پرسش و پاسخ نخست وزير با اعضاي پارلمان در سال جديد ميلادي و بعد از آنکه «ترزا مي» نخست وزير انگليس با اعضاي جديد کابينه پس از ترميم در اين نشست حضور يافت، گفت: در طول اين ماه 55 هزار عمل جراحي لغو شده است و اين تعداد به صف انتطار عمل جراحي افزوده شدند.
رئيس دولت سايه انگليس، وضع بهداشت و درمان اين کشور را تاسف بار توصيف کرد و گفت : واقعيت اين است که پارسال 565 هزار بيمار به جاي اينکه رسيدگي شوند در راهروهاي بيمارستان ها منتظر ويزيت بودند.
«جرمي کوربين» سياست هاي دولت محافظه کاران از جمله کاهش بودجه خدمات اجتماعي را از جمله دلايل افزايش مشکلات سازمان ملي بهداشت و درمان انگليس اعلام کرد.
نماينده حزب ملي اسکاتلند در مجلس عوام انگليس نيز با انتقاد از افزايش مشکلات در سازمان ملي بهداشت و درمان اين کشور سياست هاي دولت را در اين باره ناکارآمد دانست و بر ضرورت تغيير آن تاکيد کرد.
از جمله دلايل افزايش انتقادها از وضع بهداشت و درمان انگليس ابقاي «جرمي هانت» وزير بهداشت و درمان اين کشور پس از ترميم کابينه است.
در حالي که شمار زيادي از پزشکان بارها با اعتصاب هاي سراسري و برخي نمايندگان پارلمان انگليس برکناري وي و توجه به وضع بهداشت و درمان انگليس را خواستار بودند، «ترزا مي» نه تنها «هانت» را برکنار نکرد بلکه مسئوليت رفاه اجتماعي را هم به وي سپرد وهمين تصميم انتقادها را از وي دو چندان کرد.
نخست وزير انگليس در پاسخ به انتقادها از وضع بهداشت و درمان دفاع کرد و گفت : دولت بودجه بهداشت و درمان را افزايش داده است.
«ترزا مي» افزود : واقعيت اين است که سازمان ملي بهداشت و درمان انگليس اين زمستان بهتر از سال هاي پيش آمده شده است.
سازمان ملي بهداشت و درمان انگليس که روزي مايه فخر و مباهات اين کشور بود، سالهاست که انتقاد از خدمات رساني در آن رو به فزوني گذاشته است.
شيوع آنفلوانزاي استراليايي نيز اين روزها در انگليس مزيد بر علت شده است طوريکه رسانه ها آن را بدترين شرايط در 50 سال اخير در اين کشور توصيف کردند.
ديلي ميرور نوشت: به طور متوسط آنفلوانزا سالانه 8 هزار نفر را در انگليس مي کشد و احتمال مي رود امسال شمار قربانيان بيشتر شود.
ديلي ميل بتازگي گزارش داد: شماري از بيماران مراجعه کننده به بخش هاي اورژانس بيمارستان هاي انگليس تا 10 ساعت منتظر ماندند تا يک پزشک آنان را ببيند.
دولت انگليس در شبکه هاي اجتماعي از مردم مي خواهد فقط در موارد بسيار شديد بيماري به بيمارستان ها مراجعه کنند.
شماري از کارشناسان بهداشت، وضعيت جاري در بيمارستان هاي دولتي انگليس را بدترين بحران در 30 سال اخير و مشابه وضعيت در کشورهاي جهان سوم ناميده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امدادرسانی به مصدومان حادثه رانندگی درمحور سامان به پل زمانخان
استفاده از روش‌های نوین آبیاری برای مقابله با تغییرات اقلیمی
بهشت منجمان با تاریک ترین آسمان دنیا در کویر سه قلعه
مادورو خطاب به واشنگتن:، چون نمی‌توانید بهانه سلاح کشتار جمعی بیاورید، داستان‌های دروغ می‌سازید
آرزوی شهید طهرانی‌مقدم درباره نابودی رژیم صهیونیستی تحقق خواهد یافت
رونق صنعت و اشتغال با تولیدکننده اداوت کشاورزی در مازندران
سرزمین وحی میزبان زائران کهگیلویه و بویراحمد
حمایت یک میلیاردو ۳۸۱ میلیون تومانی از طرح‌های حوزه فناوری استان
تصادف مرگبار پراید در اراک؛ راننده ۶۰ ساله جان باخت
آغاز رزمایش ۲۰۰ هزار نفری ونزوئلا
صنایع از پساب استفاده کنند؛ آب کشت پاییزه تامین می شود
پیروی نکردن از سلطه، پیام بیداری جهانی
لی: ترکیب تیم برای رویداد‌های پیش رو تغییر می‌کند
ممنوعیت اخراج کارمندان با سه فرزند و مادران باردار
ویژه‌های هفته کتاب و کتاب‌خوانی از شبکه ۴ سیما
ایران در مسیر تبدیل شدن به هاب تامین غذای منطقه است
توزیع ۱۳۰ بسته تجهیزات ورزشی در مدارس محروم آبادان
دستگیری ۴ سارق خودرو و کشف ۵ دستگاه خودروی مسروقه در کمیجان
طول بزرگراه‌های در حال احداث کشور به ۷۸۰۰ کیلومتر رسید
برگزاری مسابقات قرآن و عترت بسیج در خلیفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)