• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۴۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
گردهمایی مسئولان روابط عمومی سپاه؛

ایران چهارمین قدرت سایبری جهان است

سردار سرتیپ پاسدار محمد حسین سپهر در گردهمایی مسئولان روابط عمومی سپاه که در ستاد فرماندهی کل سپاه در تهران برگزار شد، گفت: تهاجم رسانه‌ای استکبار جهانی به اصل ولایت فقیه و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تمرکز یافته است.

ایران چهارمین قدرت سایبری جهان استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، سردار سرتیپ پاسدار محمد حسین سپهر معاون هماهنگ کننده نمایندگی، ولی فقیه در سپاه با اشاره به اهداف جنگ روانی دشمن علیه سپاه و بسیج به اصل مترقی ولایت فقیه گفت: امروز تهاجم رسانه‌ای مستمر استکبار جهانی و مخالفین داخلی به دو اصل قدرتمند ارزشی و تعیین کننده سرنوشت نظام یعنی حاکمیت دینی و در رأس آن، ولی فقیه، سپاه و بسیج است.
وی افزود: جریان استکباری صهیونیستی به دلیل نقش سپاه در حفظ و تداوم انقلاب تلاش می‌کند سپاه پاسداران را تحریم و تهدید کند که تاکنون با شکست مواجه شده است.
معاون هماهنگ کننده نمایندگی، ولی فقیه در سپاه، بزرگ نمایی نقاط ضعف سپاه و بسیج، ایجاد شکاف و تضعیف اتحاد مردم با سپاه و بسیج، ایجاد جو اختلاف بین فرماندهان سپاه و بسیج، ایجاد اختلاف بین ارتش و سپاه را از جمله سناریو‌های دشمن برای هجمه و تخریب علیه این نهاد مقدس دانست.
سردار سپهر با اشاره به تبلیغات دشمن در راستای القای پرهزینه بودن اقدامات دفاعی امنیتی سپاه گفت: کل اعتبار بودجه نیرو‌های مسلح در ایران ۷ میلیارد دلار است این در حالی است که امارات با ۱۵ میلیارد و عربستان بیش از ۳۰ میلیارد دلار اعتبار در حال تقویت بنیه دفاعی خود هستند.
وی با اشاره به شاخص‌های مملکت داری، امنیت، معیشت و اعتماد براساس نص صریح قرآن مبحث امنیت را مقدم بر معیشت مردم دانست و گفت: دشمن با القاء مذاکره مجدد در بحث دفاعی، موشکی خواهان تضعیف کامل قدرت امنیتی دفاعی جمهوری اسلامی با محوریت سپاه پاسداران است.
معاون هماهنگ کننده نمایندگی، ولی فقیه در سپاه با اشاره به این که ایران چهارمین قدرت سایبری جهان است افزود: با وجود این که قرن ۲۱ به عنوان قرن ارتباطات و اطلاعات نام گرفته، اما دشمن با تغییر محتوایی از این نام می‌خواهد بگوید هرکسی قدرت فرهنگی و رسانه‌ای بیشتری داشته باشد اراده اش را به دنیا تحمیل خواهد کرد.
وی شناخت رسالت روابط عمومی در مقابله با نفوذ دشمن و شناخت تهدید‌های داخلی و خارجی را از راه‌های مقابله با تهاجم رسانه‌ای دشمن به سپاه بیان کرد و گفت: ارزیابی از خطرات و تهدید‌های محتمل و مقابله با آن، پایدار کردن جریان اطلاع رسانی به مردم و مخاطبان، پیش بینی تهدیدات ارتباطی لازم در بحران، تقویت و حفظ انسجام سپاه و بسیج و خانواده آنان از جمله مؤلفه‌های حائز اهمیت در این عرصه خواهد بود.
سردار سپهر با اشاره به وظایف خطیر روابط عمومی در عرصه جنگ نرم افزود: افزایش آگاهی عمومی پاسداران پیرامون دفاع غیرعامل، بکارگیری شیوه‌های اطلاع رسانی نوین، خلاقیت و نوآوری در روش‌ها و تکنیک‌های اطلاع رسانی، انجام اقدامات پدافندی رسانه ای، تلاش برای همگرایی رسانه‌ای سپاه و بسیج و نهاد‌های انقلابی را در زمره‌ی وظایف خطیر روابط عمومی در عرصه مقابله با جنگ نرم خواند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)