• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۷۹۲۳
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴
سیاسی » رهبری
در نامه اسماعیل هنیه به رهبر معظم انقلاب مطرح شد؛

ستایش ملت فلسطین از مواضع ثابت ایران در مسئله قدس

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین:ملت فلسطین مواضع ارزشمند ایران در مسئله قدس را می‌ستاید.

ستایش ملت فلسطين ازمواضع ثابت و ارزشمند ايران درمسئله قدسبه گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري ، آقاي اسماعيل هنيه رئيس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) در نامه‌اي به حضرت آيت الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي با اشاره به ابعاد توطئه بزرگ استکبار عليه قدس و ملت فلسطين با هدف سرنگون‌کردن غزه به‌عنوان قلعه مقاومت و پايان دادن به مبارزه عليه رژيم اشغالگر و عادي‌سازي روابط حکام وابسته منطقه با آن، از حمايت‌هاي ملت ايران و هدايت‌هاي رهبر انقلاب اسلامي از جنبش مقاومت قدرداني و تأکيد کرد: ما با شروع انتفاضه خروشان مردمي در داخل کرانه باختري و قدس، به اذن خداوند توطئه طاغوتِ عصر (ترامپ) و حاکمان نفاق در پايتخت‌هاي دور و نزديک را در پايان دادن به مسئله فلسطين، خنثي خواهيم کرد.
آقاي هنيه در اين نامه با اهداي سلام فرماندهان و مجاهدان جنبش حماس و همه مردم فلسطين به رهبر انقلاب اسلامي و ملت ايران، از ايرانيان به‌عنوان مردمي اصيل که در کشوري با ثبات، مقاوم و استکبارستيز زندگي مي‌کنند، ياد کرده و افزوده است: تمامي مردم پايدار فلسطين مواضع ثابت و ارزشمند جمهوري اسلامي در مسئله فلسطين و قدس و حمايت از مقاومت مردمي فلسطين با انواع کمک‌ها را، مي‌ستايند.

در اين نامه به دسيسه‌هاي بزرگ و خطرناکي که عليه امت اسلامي و بويژه قدس شريف در جهت نابود کردن پايه‌هاي مقاومت در جريان است، اشاره و افزوده شده است: اگرچه اين توطئه‌ها از گذشته براي ما واضح بود اما در ماهها و روزهاي اخير با کنفرانس رياض و سخنان ترامپ که ايران، حزب الله و حماس را دشمنان صف‌کشيده‌ي خود خواند و بر نگرش صهيونيستي‌اش در مسئله قدس به‌عنوان پايتخت يهود تأکيد کرد، اين حقيقت آشکارتر از قبل شده است.

آقاي هنيه در ادامه با برشمردن بخشي از آلام مردم فلسطين و محاصره و تحريم همه‌جانبه دارويي، پزشکي و اقتصادي عليه ساکنان غزه با هدف ايجاد بحران انساني و تضعيف مهم‌ترين قلعه مقاومت، گفته است: آمريکا و برخي حاکمان شکست‌خورده درصددند به مسئله فلسطين و مقاومت در مقابل رژيم اشغالگر پايان دهند تا رهبراني که براي رضايت آمريکا و اسرائيل لَه‌لَه مي‌زنند بتوانند روابط خود را با رژيم صهيونيستي عادي و برملا کنند و در مقابل، با جهت‌دادن دشمني‌ها به سمت ايران و تحريک تعصبات شيعه و سني، قطب‌نماي امت اسلامي را منحرف سازند.

رئيس دفتر سياسي حماس در اين نامه، اعلام پايتختي قدس براي رژيم صهيونيستي از جانب آمريکا را گامي در جهت برداشتن موانع از راهِ حکام منطقه براي هم‌پيماني عربي- اسرائيلي و خلع سلاح مقاومت دانسته و خطاب به رهبر انقلاب اسلامي افزوده است: بنده به نقش بزرگ حضرتعالي در هدايت جمهوري اسلامي و فرماندهان مؤمن آن براي رويارويي با پروژه تمام‌کردن مسئله فلسطين و همچنين به بياناتتان براي خيزش امت و پرهيز از پرتگاهي که حاکمان نفاق و توطئه به آن‌سو سوق مي‌دهند، ايمان عميق دارم.

در ادامه نامه از حضور ايران در کنار فلسطين در مراحل دشوار و عمل به وظيفه اسلاميِ حمايت از مقاومت، قدرداني و گفته شده است: بي‌شک ايران با هدايت‌هاي بزرگوارانه رهبر معظم انقلاب اسلامي، برتري بزرگي در تقويت مجاهدين و ريشه‌دار کردن گزينه مقاومت و مبارزه در فلسطين داشته و خواهد داشت.

آقاي هنيه راه خنثي‌کردن توطئه جاري عليه فلسطين و مسئله قدس را انتفاضه خروشان مردمي در داخل کرانه باختري و قدس خوانده و افزوده است: ما اين تصميم را با حضور مردم خود در داخل و خارج حمايت خواهيم کرد تا تصميم طاغوت عصر يعني ترامپ در توطئه بزرگي که در پايتخت‌هاي دور و نزديک براي پايان دادن به مسئله فلسطين بويژه نماد ديني آن يعني قدس ايجاد کرده است، خنثي شود و به اذن خداوند هرگز اجازه نخواهيم داد اين توطئه تحقق يابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
عاقبت مرغ های تریاکی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)