آزادسازي صدها روستا در حومه جنوب شرقي حلب سوريه
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما، صدها روستا در مسیر پیشروی ارتش سوریه و هم پیمانانش از حلب به سمت فرودگاه نظامی ابو الضهور در استان ادلب طی کمتر از دو هفته گذشته در جنوب شرقی حلب از جمله روستای عبید آزاد شده اند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه، ولید حنای خبرنگار الاخباریه سوریه در گزارشی از حومه جنوبی حلب گفت: نیروهای ارتش سوریه ظرف کمتر از دو هفته صدها روستا را در جنوب شرقی شهر حلب از چنگال تروریستها آزاد کردند.
یک افسر سوری گفت: «نیروهای ارتش سوریه از همه محورها در حال پیشروی به سمت فرودگاه نظامی ابو الضهور هستند. خدا را شکر مناطق پهناوری از جنوب شرقی شهر حلب آزاد شده است و همه مناطق جنوب شرقی حلب صد در صد امن هستند. ارتش سوریه از حومه شمال شرقی ادلب و حومه جنوب شرقی حلب در حال پیشروی هستند. هدف نیز پیشروی به سوی فرودگاه نظامی ابو الضهور است تا از گروههای تروریستی مسلح و سپس همه استان ادلب از لوث وجود این تروریستها پاکسازی شود تا به مرزها با ترکیه برسیم.»