• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۳۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۸
ورزشی » جانبازان و معلولان
با حضور در عرصه مربیگری؛

خداحافظي باسابقه ترين پارا اسکي باز ايران

ملي پوش با سابقه پارا اسکي که سابقه حضور در پنج دوره پارالمپيک زمستاني را دارد، از تيم ملي خداحافظي کرد و به عرصه مربيگري روي آورد.

خداحافظي باسابقه ترين پارا اسکي باز ايرانبه گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از سايت کميته ملي پارالمپيک، صادق کلهر در سال 1375 و زماني که تنها 18 سال سن داشت بر اثر يک سانحه رانندگي پاي راست خود را از ناحيه زانو از دست داد.
وي که با پنج بار حضور در بازي هاي پارالمپيک زمستاني، به عنوان باسابقه ترين پارااسکي باز کشور محسوب مي شود.
وي گفت: سال 1375 براي حضور در مسابقات بين المللي دهه فجر در پيست بين المللي ديزين آماده مي شدم که در سن 18 سالگي بر اثر سانحه اي پاي راستم را از ناحيه زانو دست دادم. اين اتفاق اسفندماه 1375 اتفاق افتاد و اسفند1376 به بازي هاي پارالمپيک زمستاني ژاپن راه يافتم. وقتي اين اتفاق افتاد، مربي اتريش به ايران آمده بود و وقتي با او درباره شرايط من صحبت شد، مقدمات کار را در کشورش براي درمان و پروتز پاي من انجام دادند و فعاليتم را در اتريش که مهد اسکي دنياست و 80 درصد قهرمانان اسکي از اين کشور هستند، آغاز کردم. روز اول، تمرين سخت بود، اما من کماکان فعاليتم را ادامه دادم. دي و آبان در اتريش تمرين کردم و به بازي هاي پارالمپيک زمستاني ژاپن راه يافتم.
وي افزود: در پنج دوره بازي هاي پارالمپيک زمستاني شرکت کردم و در رشته پارا اسکي آلپاين رقابت کردم. بازي هاي پارالمپيک زمستاني 1998 ناگانو ژاپن نخستين حضور من بود سپس در بازي هاي 2002 سالت ليک، 2006 تورينو، 2010 ونکور و 2014 سوچي شرکت کردم. فعاليت در آن دوره سخت بود. هم مربي و هم ورزشکار بودم و سعي کردم حضور در بازي هاي پارالمپيک زمستاني را مثل يک شمع روشن نگه دارم و فکر مي کنم با شرايطي که هم اکنون داريم و حضور ساوه شمشکي به عنوان رئيس انجمن پارا اسکي و مربيان ديگر بتوانيم تا چهار سال ديگر جايگاه بهتري را در اين رشته به دست آوريم. من هم در بحث فني کمک مي کنم.
کلهر ادامه داد: در حال حاضر توان جسمي و شرايط خوبي براي حضور در بازي هاي پارالمپيک زمستاني کره جنوبي داشتم، اما صحنه را براي جوانان خالي کردم. از آنجايي که يک نفر از آقايان مي تواند سهميه رشته آلپاين بازي هاي پارالمپيک را کسب کند و براي کسب دو سهميه بايد در پنج مسابقه شرکت مي کرديم تا امتياز لازم را به دست آوريم، ترجيح دادم صحنه را به جوان ترها بسپارم. با صحبتي که با مسئولان کميته ملي پارالمپيک و فدراسيون جانبازان و معلولان انجام دادم فعاليت در عرصه مربيگري را آغاز کردم تا تجربياتم را در اختيار جوان ها بگذارم. وقتي تجربياتم را در اختيار ملي پوشان مي گذارم حس خوبي دارم.
وي گفت: صديقه روزبه، همسر من در رشته اسنوبورد تمرين مي کند و من هم با ورزشکاران پارا اسکي آلپاين تمرين مي کنم و به او هم کمک مي کنم تا بتواند نماينده خوبي براي ايران باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بذر شاهدانه قاچاق در مهریز
آشنایی دانش آموزان فرخشهر با گونه‌های گیاهی و جانوری شاخص چهارمحال و بختیاری
حمایت از تیم‌های دانش‌بنیان برای کاهش وابستگی به واردات
۱۰ برابر شدن آب سد شهیدکاظمی بوکان
آغاز واگذاری بیش از ۸ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی نوروز ۱۴۰۵ در چالوس برگزار می‌شود
اهدای بیش از ۴ هزار ۷۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های ارتش
تاکید بر آموزش حقوقی اصناف در دیدار رئیس دادگستری ماهان با بازاریان
رسیدگی میدانی به مسائل و مطالبات عمومی مردم خراسان جنوبی
محور‌های مواصلاتی ۲۱ استان تحت تاثیر شرایط جوی است
توزیع کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ از فردا ۱۹ بهمن
مشکل آب، بهداشت و جاده سازی سمنان پیگیری می شود
برپایی میز خدمت قضایی در رباط کریم
جامه سفید برف زمستانی بر قامت غرب استان اصفهان
سرعت در دستیابی به سازش و کاهش هزینه‌ با ارجاع پرونده‌ها به صلح‌یاران
آیین تکریم و معارفه فرمانده جدید انتظامی شهرستان نایین
پیش بینی ۹۲ نیروگاه جایگزین برای شرایط نیاز در کشور داریم
افتتاح ۵۳ طرح عمرانی و خدماتی در بخش رضویه مشهد
صادرات ۲۲۴ میلیون یورو صنایع دستی ایران
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
شکارچیان متخلف در دام قانون
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)