پخش زنده
امروز: -
بیات به شهروندان هشدار داد: فراوردههاي لبني با نام تجارتي " تنديس" متعلق به واحد توليدي اميد پروتئين سلامت، غيراستاندارد است و از مصرف آن جدا خودداري شود.
به گزارش خبرگزاري صداو سيما از روابط عمومي اداره کل استاندارد استان تهران، مسلم بيات در تشريح اين خبر گفت: بازرسان استاندارد در جريان بازرسيهاي منظم و مستمر خود، بارها خطوط توليد واحد توليد فراوردههاي لبني با عنوان " اميد پروتئين سلامت" و با نام تجارتي " تنديس" را پلمب کردند و توليدکننده متخلف آن، اقدام به فک غيرقانوني پلمب خطوط توليد واحد خود کرده است.
بيات ادامه داد: در بازرسي مجدد از اين واحد توليدي دوغ، ماست و ماست موسير با نام تجارتي "تنديس" توقيف و توليدکننده آن به دادگاه معرفي شد.
مديرکل استاندارد تهران افزود: در جريان بازرسيهاي کارشناسان استاندارد از واحدهاي توليدي صنايع غذايي، قند و شکر و جو پوست کنده با نام تجارتي " آرياپخش آباريس"، به دليل نداشتن مجوز استاندارد، توقيف و از توليدکننده متخلف آن به دادگاه شکايت شد.