• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۸۹۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی
درباره لیست دوتابعیتی‌ها؛

پاسخ لازم را از دستگاه‌های اطلاعاتی نگرفته ایم

دادستان کل کشور: از وزارت اطلاعات خواسته ایم فهرست دو تابعیتی‌ها را بفرستند که تا به حال پاسخ لازم را از دستگاه‌های اطلاعاتی نگرفته ایم.

پاسخ لازم را از دستگاه‌های اطلاعاتی نگرفته ایمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری در حاشیه بیست و یکمین گردهمایی مسئولان حقوقی ناجا در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت دوتابعیتی‌ها و اینکه آیا مدیری که از وزارت نفت فرار کرده دو تابعیتی بوده است یا خیر؟ افزود: در مسئله دو تابعیتی‌ها حساس هستیم و از وزارت اطلاعات خواسته ایم فهرست دو تابعیتی‌ها را بفرستند تا نظارت لازم بر عملکرد آن‌ها صورت گیرد؛ تا به حال پاسخ لازم را از دستگاه‌های اطلاعاتی نگرفتیم.
وی ادامه داد: از دستگاه‌های اجرایی درخواست داریم قبل از آنکه جرمی واقع شود و فردی بخواهد عمل مجرمانه انجام دهد و از کشور فرار کند اقدامات پیشگیرانه داشته باشند و مانع این امر شوند.
منتظری گفت: این موضوع نشان دهنده عدم اهتمام لازم مدیران بر نظارتی است که بر عهده دارند ، البته طبیعی است در هر دستگاهی ممکن است افراد ناسالمی باشند ، اما اگر دستگاه‌ها وظیفه نظارتی خود را تقویت کنند ، قطعا در کاهش آمار مجرمین تاثیرگذار است.
البته دستگاه های اطلاعاتی در تلاشند و کار شناسایی افراد دو تابعیتی چندان آسان نیست و خبر دارم که دستیابی به افراد دوتابعیتی کار مشکلی است.
منتظری افزود : معمولا افراد دو تابعیتی خودشان اعلام نمی‌کنند که ما دو تابعیتی هستیم ، اما انتظار ما از دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی خصوصا وزارت اطلاعات این است که همه ابزار خود را به کار ببندد و از تمام توان و ظرفیت و ابزارهای خود برای شناسایی این افراد استفاده کنند تا لیست این افراد را در اختیار ما قرار دهند و اسامی افرادی که ما خواستیم اثباتا و نفیا اعلام شوند.
دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه دستگاه‌ها باید نظارت خود را تقویت کنند ، افزود : وقتی که شاهدیم مبالغ کلانی از سوی فردی در مدت طولانی سوء استفاده شده ، نشان دهنده این است که این فرد بستر مستعد و فراهمی را برای خود دیده است ، در حالی که مسئولان بعد از فرار تازه متوجه شدند و موضوع را اعلام کردند و از آنجا که مشخصات کامل و اعداد و ارقام آن کاملا معلوم نیست ، نمی‌شود اظهار نظر قطعی کرد ، اما متاسفانه واقع شده است.
منتظری همچنین درباره اقدامات اخیر برخی زنان و دختران در کشف حجاب در معابر عمومی‌ گفت : این موضوع امری بسیار جزئی است چرا که زنان و بانوان کشور 80 میلیونی ما اغلب محجبه و پاکدامن هستند و موضوع عفاف برای آنها امری مهم است.
وی افزود : این حرکت بچگانه است که یک دختر جوان در نقطه‌ای از شهر که مردم در حال تردد کسب و کار هستند ناگهان روسری خودش را بردارد و عده‌ای هم مأموریت داشته باشند که از او فیلم و عکس گرفته و آنها را در فضای مجازی منتشر کنند.
منتظری گفت : به هرحال زنان و بانوان ما اگر اعتقاد به اسلام دارند، به صراحت قرآن، حجاب برای آنها الزامی است و اگر هم اعتقاد ندارند یا مسلمان نیستند بر اساس اصول جامعه مدنی باید به قوانین وضع شده احترام گذاشته و حجاب لازم را در انظار عمومی داشته باشند ، البته این موضوع هم مهم است که کسی حق ورود به زندگی خصوصی و حریم شخصی افراد را ندارد ولی زمانی که در جامعه حضور پیدا می‌کنند باید به ضوابط و قوانین ملتزم باشد.
وی ادامه داد : کسانی که این کار را انجام داده‌اند یا از روی نادانی و فریب خوردگی بوده یا براثر تحریک احساساتشان بوده است ولی به هر حال اگر کسی مرتکب این حرکت شود با توجه به قوانین موجود بی‌حجابی جرم تلقی شده و تحت تعقیب خواهد بود البته ما اعتقاد داریم قبل از مجازات باید هدایت و ارشاد را مدنظر قرار داد و تذکر داد تا افراد متنبه شوند.

ورود دادستانی به فعالیت شرکت‌های هواپیمایی و نابسامانی‌های اخیر
دادستان کل کشور گفت: مدیران شرکت‌های هواپیمایی وضع پرواز‌ها را سامان دهند.
حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری در حاشیه بیست و یکمین گردهمایی مسئولان حقوقی ناجا در جمع خبرنگاران درباره نابسامانی‌های اخیر در فرودگاه امام پس از بارش برف و تخلفات برخی شرکت‌های هواپیمایی افزود: به محض اطلاع از موضوع معاون مربوطه را مأمور پیگیری ماجرا کردم که البته مدتی است این مسئله را به صورت جدی در دستور کار قرار دادیم، متاسفانه شرکت‌های هواپیمایی در جا‌هایی به مردم اجحاف می‌کنند و باید سازماندهی شوند.
وی گفت: متاسفانه شرکت‌هایی برای اینکه منافع بیشتری ببرند پرواز هواپیما را چارتر می‌کنند و مردم ناچارند پول بدهند و اگر از پرواز جا بمانند یا مشکلی برایشان پیش بیایید یک ریال هم به آن‌ها برنمی‌گردانند که در اینجا به حقوق عمومی اجحاف می‌شود.
دادستان کل کشور افزود: وظیفه و تکلیف ما برخورد با این مسائل است، اما برای همه کار‌ها نباید پرونده سازی صورت گیرد، این کار واقعا درست نیست و انتظا داریم خود مدیران همکاری کنند از طرفی مردم نیز برای احیای حقوق عامه به ما کمک کنند و اطلاعات لازم را به ما بدهند.
وی گفت: از مدیران محترم شرکت‌های هواپیمایی مصرانه می‌خواهیم که این وضع نابسامان هواپیمایی را به لحاظ ساعات پرواز و قیمت سامان دهند، پذیرفتنی نیست که یک روز قیمت بلیت هواپیما ۱۵۰ هزار تومان باشد و روزد یگر همان بلیت ۵۰۰ هزار تومان.
منتظری افزود: البته اعتقاد ما این است که نباید همه کار‌ها با رویکردی قضایی پیش برود، انتظار داریم مدیران مربوطه موضوع را ساماندهی کنند.
دادستان کل کشور به وظایف دادستان‌ها در دفاع از حقوق عامه اشاره کرد و گفت:همه کار‌ها را نباید به عهده دادستان گذاشت، هر دستگاهی وظیفه‌ای دارد، اگر قرار باشد دادستان در هر مساله از جمله زباله خیابان‌ها و جنگل‌ها ورود اجرایی کند امکان پذیر نخواهد بود، وظیفه دادستان نظارت و پیگیری و برخورد با مجرمین است، تاکید ما این است که مدیران به وظایف خود عمل کنند و مردم نیز کمک کنند البته آنجایی که جرم واقع شود و تضییع حقوقی صورت گیرد، حتما ورود می‌کنیم.
وی درباره نظارت بر عملکرد دادستان‌ها گفت: ما دو نوع نظارت بر عملکرد دادسرا‌ها و دادستان‌های کشور داریم که نظارت ما بر مجموعه دادسرا و دادستان‌ها هم میدانی و هم سیستمی است و اخیرا نیز درگاهی در سایت دادستانی کل کشور راه‌اندازی شده است که تمام مردم می‌توانند شکایت‌ها و اعتراض خود از قضات و دادستان‌ها با ذکر مشخصات کامل اعلام کنند.
منتظری درباره اینکه رسیدگی به پرونده قاچاق کالا که پیش از این گفته بودند، فرزندان برخی مسولان در بحث قاچاق دخالت دارند به کجا رسید؟ افزود: تا زمانی که حکم قطعی صادر نشده است ما مجاز به افشای اسامی افراد نیستیم، اما دو نکته دیگر نیز باید مورد توجه قرار گیرد اول آنکه سخنان من این طور نبوده است که بگویم مدیران و مسئولان این چنین هستند بلکه گفته ام برخی از مدیران؛ که درصد کوچکی را شامل می‌شود و دوم اینکه بحث قاچاق کالا و ارز یک موضوع کاملا پیچیده‌ای است.
وی گفت: ما اطلاعاتی را داریم مبنی بر اینکه عواملی دست‌اندرکار قاچاق ارز هستند، شاهد ورود کالای قاچاق هستیم و مشخص است مبادی ورودی دارد و این حجم از کالای قاچاق هم نمی‌تواند بدون دخالت افرادی وارد شود، ما همچنان قضیه را پیگیر هستیم و هنوز به نتایجی روشن و ملموس نرسیده ایم که آن را با اسامی اعلام کنیم، اما اگر روزی که فکر می‌کنم خیلی هم طولانی نباشد، اقدامات ما به نتیجه برسد قطعا در فرایند رسیدگی اقدامات قانونی انجام خواهد شد.
دادستان کل کشور افزود: مردم مسئله قاچاق کالا و ارز را مهم تلقی و سعی کنند در خرید از کالای ایرانی استفاده کنند، از طرفی یکی از مهمترین راه‌هایی که دستگاه‌های مربوطه با پدیده قاچاق برخورد کنند داشتن اطلاعات است و اگر مردم در این زمینه اطلاعاتی دارند به سازمان تعزیرات و دستگاه‌های مربوطه بدهند.

اگر مدیری نمی‌تواند یک شهر کلان را درست مدیریت کند، رها کند
دادستان کل کشور گفت:: اگر مدیری نمی‌تواند یک شهر کلان را درست مدیریت کند و ضعف در مدیریت دارد، آن را رها کند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری با حضور در بیست و یکمین گردهمایی مسئولان حقوقی سراسر کشور ناجا به بارش اخیر برف اشاره کرد و افزود: در این بارش برف اخیر شاهد بی مدیریتی بودیم و نارضایتی ایجاد شد در حالی که یک مدیر باید در نگرش خود به مسایل باید به گونه‌ای تدبیر کند که اگر حادثه‌ای رخ داد با کم‌ترین هزینه بتواند آن را به نتیجه برساند.
وی با بیان اینکه این بی مدیریتی ناشی از ضعف مدیریت است، گفت: اگر مدیری نمی‌تواند یک شهر کلان را درست کند، رها کند.
منتظری ادامه داد: همچنین اگر فردی یک وزارتخانه یا دستگاهی را نمی‌تواند درست مدیریت و به رسالت و وظیفه خود درست عمل کند عذرخواهی کند و کار را به افراد توانمند بسپارد.
وی گفت: ما از بعد دستگاه قضایی که وظیفه دفاع از حقوق عامه را برعهده داریم و از بعد اینکه دادستان کل کشور وظیفه قانونی تحت عنوان دفاع از حقوق عامه را در سراسر کشور برعهده دارد در این قضیه ورود کردیم و به معاون و دادستان مربوطه دستور دادم که موضوع را پیگیری کنند.
وی افزود: همچنین شب گذشته که در فرودگاه مسافران داخلی و خارجی تحت شرایط بدی قرار گرفتند به معاون خود گفتم شبانه در آنجا حضور پیدا کنند و موضوع را دنبال کنند.
منتظری گفت:در برف اخیر زمانی که دیدم عده‌ای ایرانی و خارجی در فرودگاه امام سرگردان شدند دستور دادم شبانه معاون مربوطه به فرودگاه برود و به کار‌ها رسیدگی کند.
وی گفت: شرکت‌های هواپیمایی در برف اخیر تمام اخلاق را کنار می‌گذارند برای افزایش قیمت بلیت و تاکسی ران یک گونه عمل می‌کند و مسئول پاک کردن برف فرودگاه به گونه‌ای دیگر و این مجموعه موجب نارضایتی مردم می‌شود که نشان از ضعف مدیریت است و نتیجه این می‌شود که مردم در فرودگاه امام شعار دادند مدیر بی کفایت خجالت، خجالت.
دادستان کل کشور: مدیر باید وظیفه و تکلیفش را بداند، حقوق می‌گیرد که برای مردم کار کند تنها پشت میز نشتن و چایی خوردن مدیران که ملاک نیست و باید مدیر پای کار باشد. مردم از مدیران خود انتظار مدیریت با کفایت دارند اگر مدیری تدبیر و کفایت نداشته باشد چرا مدیریت را قبول می‌کند، یک بار هم بیاییم مدیریت را از سیاست جدا کنیم، زیرا سیاست کاری برای یک مدیر زهر است و من مدیر باید بدانم که کار در نظام جمهوری اسلامی جای کیسه دوختن نیست و اگر به دنبال پول هستم باید به دنبال کار تجارت بروم و مدیریت در نظام اسلامی باید جدا از دنبال پول بودن باشد و ما در نظام اسلامی کار با کیفیت باید بکنیم.

امنیت که مهم‌ترین سرمایه یک کشور است
دادستان کل کشور گفت: امنیت مهم‌ترین سرمایه یک کشور است و حرف اول را در همه حوزه‌ها می‌زند.
­حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در مراسم رونمایی از سامانه مجازی آموزش ضابطین با تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) افزود: در آستانه دهه خجسته فجر و چهلمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند ایران هستیم که این ایام باشکوه را به همه مردم و نیرو‌های مقتدر و خستگی ناپذیر مسلح و نیروی انتطامی تبریک عرض می‌کنم.
وی با تشکر از زحمات ارزشمند نیروی انتظامی بویژه حضور مقتدرانه در حوادث و اغتشاشات ماه گذشته که توسط دشمن نابکار طرح ریزی و هدایت می‌شد، گفت: این دستگاه با تدبیر و حوصله قابل تحسین و دادن هزینه‌های ارزشمندی این قائله و اغتشاش را به آرامش تبدیل کرد و نیرو‌های انتظامی در شهر‌های مورد هدف دشمن توانستند به وظیفه آرامش بخش خود به نحو مطلوب عمل کنند.
دادستان کل کشور افزود: هرگز خدمات نیروی انتظامی در ایجاد امنیت و استقرار ثبات در جامعه از نگاه‌های عامه مردم، مسئولان و مقامات و خصوصا فرماندهی معظم کل قوا پوشیده نیست، این خدمات وقتی توام با حس اعتقاد، ایمان و ممزوج با معنویت باشد قطعا موید به لطف خدا خواهد بود. وقتی کار برای خدا و با هدف الهی باشد قطعا مورد عنایت خاص خداوند هم قرار می‌گیرد.
وی گفت:: لشکریان و کسانی که مسئولیت ایجاد امنیت را در کشور دارند، دژ محکمی برای جامعه هستند، چه در صحرای طبس آنگاهی که همه مردم در خواب بودند و دشمن به این کشور شبیخون زد و چه در میدان‌های دفاع مقدس در طول ۸ سال، خداوند این نیرو‌ها را مورد حمایت قرار داد و با جنود غیبی خودش نصرت داد.

خدمت حتما باید توام با معنویت باشد
حجت الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه خدمت حتما باید توام با معنویت باشد، تصریح کرد: اگر اینگونه باشد برای شما نیز اثر ارزشمند معنوی و لذت معنوی دارد و از طرفی مورد لطف و عنایت الهی خواهد بود، شما نیروی انتظامی، نظام مقدسی هستید.
دادستان کل کشور اضافه کرد: حضرت فاطمه (س) در خطبه فدکیه به نکاتی اشاره می‌کنند که آن نکات امروز برای ما آموزنده است، در این خطبه می‌خوانیم خداوند ایمان را برای شما پاک کننده قرار داد یعنی ایمان مطهر انسان است، خداوند اطاعت ما اهل بیت را برای مردم موجب نظم قرار داد؛ امروز هم در جامعه ما محورر وحدت، ولی فقیه است همانگونه که امام خمینی (ره) بنیان گذار نظام اسلامی بود و در طول ده سال عمر پربرکتش در سخت‌ترین شرایطی که کشور هر روز مواجه با توطئه دشمن بود از کودتا تا درگیری‌ها و ۸ سال تهاجم همه جانبه دشمن بود ایشان محور قرار گرفتند و توانستند همه توطئه‌های دشمنان را در دهه اول این انقلاب دفع کنند، رهبری داهیانه امام راحل و تصمیمات ولایت مدارانه آن بزرگوار بود. پس از رحلت امام در طول این ۲۹ سال دشمن هرگز دست از دشمنی اش برنداشت.
حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری ادامه داد: آن کسی که توانست با تبیین سیاست‌ها و هدایت‌های داهیانه خود نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کند مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا بوده‌اند که این همان مصداق فرمایش حضرت زهرا سلام‌الله علی‌ها است که فرمود: خداوند امامت ما را امانی قرار داد برای اینکه در جامعه اختلاف ایجاد نشود.

مهم‌تر از وحدت جامعه، وحدت کسانی است که مسئولیت امنیت جامعه را بر عهده دارند
دادستان کل کشور گفت: چیزی که شما در کلمات رهبری معظم انقلاب اسلامی بار‌ها شنیده‌اید این است که تأکیدات و توصیه‌های ایشان برای این است که جامعه وحدت خود را حفظ کند و البته مهم‌تر از وحدت جامعه، وحدت کسانی است که مسئولیت امنیت جامعه را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: برای ایجاد امنیت که مهم‌ترین سرمایه یک کشور است و حرف اول را در همه حوزه‌ها می‌زند می‌دانید که هیچ نیازی به اقامه برهان و دلیل نیست، چرا که اقتدار یک ملت و پیشرفت یک کشور در مسائل مختلفی، چون اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی مرهون وجود امنیت است.

اگر امنیت نباشد اقتصاد نخواهیم داشت
حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری تأکید کرد: اگر امنیت نباشد اقتصاد نخواهیم داشت، اگر امنیت نباشد در حوزه‌های علمی، دانشگاه‌ها و مراکز فناوری امکان تحقیق و پیشرفت نخواهد بود.
همچنین اگر امنیت نباشد سیاسیون نمی‌توانند بر خط مشی راستین حرکت کنند. اگر امنیت نباشد مردم از زندگی خود لذت نخواهند برد و اگر امنیت نباشد ارکان نظام آسیب خواهد دید؛ بنابراین امنیت یک مقوله‌ای است که همه پیشرفت یک کشور مرهون آن است.
وی با بیان اینکه امنیت از سه ضلع تشکیل شده است، بیان کرد: سه ضلع امنیت عبارتند از: نیرو‌های مسلح و همکاران شما در نیرو‌های انتظامی، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی و دستگاه قضایی که اگر این سه ضلع با هم تعامل، هماهنگی، هم‌افزایی و همراهی داشته باشند، قطعاً در ایجاد امنیت نقش بی‌بدیل و غیرقابل انکار خواهند داشت.
حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری ادامه داد:، اما اگر خدای نکرده بین این سه ضلع هماهنگی لازم وجود نداشته باشد این موتور، درست کار نخواهد کرد و همین جاست که عرض می‌کنم در دستگاه قضایی و در نیروی انتظامی و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی باید این هم‌افزایی و هماهنگی و همراهی بین دستگاه‌ها در حد اعلا وجود داشته باشد.
دادستان کل کشور تأکید کرد: بنده به‌عنوان کسی که مسئولیتی در دستگاه قضایی دارد و به‌عنوان کسی که بیشترین ارتباط را با نیرو‌های انتظامی و اطلاعاتی دارد و دادستان‌های ما که در سراسر کشور مسئولیت دفاع از حقوق عمومی را عهده‌دار هستند، عرض می‌کنم در ایجاد پایداری و امنیت و نگه داشتن یک فضای امن در جامعه و برای مردم عزیز از برداشتن هیچ گامی که بتواند در هم‌افزایی و هماهنگی با نیرو‌های انتظامی مؤثر باشد، دریغ نخواهیم کرد.
وی اظهار کرد: از شما برادران عزیز که در حوزه‌های حقوقی نیروی انتظامی مشغول خدمت هستید و قطعاً ارتباط تنگاتنگ با دادستان‌ها، دستگاه قضایی و با رؤسای کل دادگستری‌ها دارید، عرض می‌کنم هر جا اثری از عدم هماهنگی می‌بینید حتماً منتقل کنید.
حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری گفت: از سیاست‌های راهبردی و انکارناپذیر ریاست قوه قضائیه در مجموعه دستگاه قضایی و دادستانی کل که مسئولیت نظارت بر مجموعه دادسرا‌های سراسر کشور اعم از عمومی و انقلاب و نظامی را عهده‌دار است، این است که حتماً باید با نیرو‌های انتظامی و اطلاعاتی و امنیتی هم‌افزایی داشته باشیم؛ البته هرکسی در چارچوب وظایف و مقرراتی که متوجه او است باید به آن بپردازد.
دادستان کل کشور بیان کرد: به‌عنوان مثال دادستان و قاضی، که صادرکننده رأی هستند حتماً باید در چارچوب مسائل حقوقی و قضایی و شما عزیزان در چارچوب مقررات وظایفی که به عهده شما قرار داده شده است؛ حرکت کنید و وظایف نیرو‌های امنیتی نیز به همین ترتیب است.
­حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در مراسم رونمایی از سامانه مجازی آموزش ضابطین با بیان اینکه دشمن با همه توان برنامه‌ریزی کرده و توطئه را از خارج از کشور هدایت می‌کند، افزود: ما این هم‌افزایی را لازم و ضروری می‌دانیم، وقتی می‌بینیم دشمن با همه توان برنامه‌ریزی کرده و توطئه را از خارج از کشور هدایت می‌کند و از اتوبان‌های متأسفانه بی‌مانع که ایجاد کرده (فضای مجازی) توطئه‌های خود را مدیریت می‌کند یا عناصری را در داخل کشور به مزدوری گرفته و هدایت می‌کند یا برای ایجاد اغتشاش و آشوب از هر سرمایه‌گذاری دریغ ندارد؛ باید به این نکته توجه داشته باشیم.
وی گفت: زمانی که دشمن کار را به جایی می‌رساند که گویا اولین وظیفه و مسئولیت کشوری مثل آمریکا این است که وقتی صبح از خواب برمی‌خیزد، توئیت بزند و با این کار به آشوبگران و اغتشاشگران و کسانی که مزدوری او را می‌کنند خط می‌دهد و از آن‌ها حمایت می‌کند؛ تمام این موارد نشان می‌دهد در پشت پرده چیست.
دادستان کل کشور افزود: البته ما اعتقاد نداریم که همه کسانی که در صحنه حضور پیدا می‌کنند و اعتراضی می‌کنند و حتی حرکتی را انجام می‌دهند مزدوران دشمن هستند. ما به این موضوع اعتقاد نداریم بلکه خط اعتراض به حق مردم را باید از خط توطئه دشمن و مزدوران دشمن کاملاً جدا کرد.
وی گفت: مردم عزیزی که در اغتشاشات اخیر متوجه شدند که دشمن به جد، منتظر بهره‌برداری از این حرکت است، خود را کنار کشیدند. البته نه همه مردم که عرض می‌کنم بلکه همان‌تعداد اندک که در صحنه آمده بودند به مجرد اینکه متوجه شدند مسئله دیگری است و دشمن بهره‌برداری می‌کند خود را کنار کشیده‌اند و تعداد اندکی در میدان باقی ماندند.
حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری افزود: بررسی‌ها، تحقیقات و بازجویی‌ها نشان داد که همین تعداد اندکی که در صحنه باقی ماندند از کسانی بودند که فریب خوردند. یعنی جوانان، نوجوانان و اشخاصی که فریب‌خورده بودند ما در بازجویی و تحقیقات از کسانی که در صحنه حضور پیدا کرده بودند می‌بینیم کاملاً فریب‌خورده هستند.
دادستان کل کشور با اشاره به شخصی که پرچم نظام جمهوری اسلامی ایران را پایین کشیده بود، گفت: فردی نوجوان ۱۵ تا ۱۶ ساله بود که آمده و در میدان نشسته بود و کسی که او را نمی‌شناخت؛ از او خواسته شده در ازای پولی پرچم را پایین بکشد؛ شما خود بگویید یک نوجوان کلاس نهم چقدر وابستگی دارد. قطعاً وابستگی ندارد و فریب‌خورده است و به خاطر اندکی پول این کار را انجام می‌دهد و بعد به گفته خودش آن شخص به او ماسکی می‌دهد تا شناخته نشود و بعد از اینکه پرچم را پایین کشیده و خواسته پول خود را بگیرد طرف مقابل رفته بوده است که در جریان بازجویی، چهره این فرد را با مشخصات به ما معرفی کرد.
وی افزود: حال باید بدانیم این مزدور و منشأ این پول کجاست که می‌آید و ۴ نوجوان بی‌تجربه و ناپخته را خام می‌کند و او را با اندکی پول فریب می‌دهد. این موضوع نشان می‌دهد این افراد چقدر به استیصال افتاده‌اند که با فریب نوجوانی ۱۴-۱۵ ساله می‌خواهند پرچم را پایین کشیده و سپس بعد از تصویربرداری از آن و انتشار در فضای مجازی، انواع و اقسام استفاده‌ها را از این صحنه برده و بهره‌برداری‌های خود را انجام دهند.
حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه حضور نیرو‌های انتظامی برای ایجاد امنیت قابل تقدیر بود ادامه داد: همه تلاش و تدبیر و هزینه‌هایی که دشمن در این زمینه صرف کرد با حضور مردم در صحنه که همچون آبی بود بر روی آتش، از بین رفت و انصافاً حضور نیرو‌های انتظامی برای ایجاد امنیت قابل تقدیر بود.
دادستان کل کشور گفت: هرگز دشمن دست از دشمنی و توطئه خود برنداشته و برنخواهد داشت. اینکه شنیده‌اید که بعد از آن غائله که آرامش برقرار شد، مجدداً از طریق فضای رها شده مجازی و اجتماعی خود مجدد شروع به ارائه فراخوان کردند. البته مردم را هرگز نمی‌توانند فریب دهند، اما می‌خواهند عده‌ای از فریب‌خوردگان را مجدداً در دهه فجر به تجمعات خود بکشانند.
وی با تاکید بر این مطلب که باید بیدار و هوشیار باشیم و نقشه‌ها و توطئه‌های دشمن را کاملاً مراقبت کنیم و اجازه ندهیم دشمن به دنبال آشوب باشد، تصریح کرد: البته دشمن می‌داند که به هدف خود نمی‌رسد و به تعبیر و فرمایش و رهنمود‌های مقام معظم رهبری آن‌ها یک حرکتی انجام داده‌اند، اما این حرکت و اقدام آن‌ها به نتیجه نرسید. اما دست از توطئه‌های خود برنخواهند داشت و اینجاست که وظیفه دستگاه قضایی، امنیتی و نیرو‌های انتظامی سنگین است و باید مراقبت‌های لازم را کرد.
حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری افزود: باید در صحنه به جد و اقتدار حضور داشته باشیم و اجازه ندهیم دشمن به اهدافش برسد و قطعاً تیر آن‌ها به سنگ خواهد خورد. در این ۳۹ سال با هرچه در توان داشته‌اند، علیه نظام فعالیت کردند و در این عرصه کوتاهی نداشتند و بعد از این هم نخواهند کرد.
دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه ما وظیفه داریم در ایجاد امنیت و فضای خوب و سالم برای مردم عزیزمان تلاش کنیم، گفت: مسئولیت ناجا در این حوزه از مسئولیت‌های خطیر و سنگین است؛ به اذن خداوند باید در صحنه حضور داشت و به اذن خداوند باید مقتدرانه در برابر توطئه دشمن ایستاد. به تعبیر قرآن" و اعدوا لهم ماستطعتم من قوه" هرچه در توان دارید که البته فقط توان تسلیحاتی نیست. بلکه قوه و توان علمی، فناوری و تدبیر‌های حکیمانه نیز مد نظر است؛ باید هرچه در توان دارید را در برابر دشمن و برای مقابله با دشمن به صحنه بیاورید و در صحنه حضور داشته باشید. حضور آنچنان باید مقتدرانه باشد که دشمنان از این حضور در بیم و هراس باشند همان طوری که در طول این سال‌های گذشته شما همیشه در صحنه بوده و هستید.
دادستان کل کشور افزود‌: امروز ما در منطقه‌ای که از چهار طرف کشور آتش شعله‌ور توطئه از ناحیه آمریکا و رژیم صهیونیستی را شاهد هستیم؛ می‌بینیم که در افغانستان با حضور داعش دست‌نشانده صهیونیسم و آمریکا چگونه مردم مظلوم و بی‌دفاع و زن و فرزند و پیر و جوان را به آتش و خون می‌کشند یا در سوریه، عراق، پاکستان و دیگر کشور‌ها توطئه می‌کنند.
وی گفت: امنیت، نعمتی است که خداوند به ما ارزانی داشته و مرهون زحمات شما و سربازان گمنام امام زمان (عج)، سپاه پاسداران، نیرو‌های قضایی و امنیتی و اطلاعاتی است و ان شاء‌الله با تمام قوت و توان در میدان در کنار مردم هستیم. شرایط کشور به گونه‌ای است که اقتضا می‌کند ما در همه عرصه‌ها مراقبت لازم را داشته باشیم، رویکرد دشمن و آمریکای متجاوز و نقشه‌های آنان که علنی هم شده با هدف براندازی نظام است و یکی از توطئه آن‌ها ایجاد یأس، ناامیدی و سلب اعتماد در بین مردم است و این مسئله را نباید دست کم گرفت.
دادستان کل کشور بیان کرد: ابتدا، تولد و استمرار این نظام متکی به عنایت خداوند و امام زمان (عج) و حضور مردم در صحنه بوده است و این حضور در صحنه مردم را باید هرچه بهتر ارج نهیم و پاسداشت کنیم تا مورد هجمه دشمن قرار نگیرد.
وی گفت: دشمن با دروغ‌پراکنی و شایعات در فضای مجازی، در جهت سلب اعتماد و ایجاد یأس و ناامیدی در بین مردم تلاش می‌کند و البته گاهی هم متأسفانه در برخی از موارد؛ ما مسئولین و مدیران به قول امروزی‌ها «بهانه» به دست دشمن می‌دهیم و از این ضعف مدیریت‌ها و بی‌تدبیری‌ها و ندانم‌کاری‌هایی که گاهی از مدیران ضعیف دیده می‌شود، دشمن بهره‌برداری خود را می‌کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری افزود: مدیران اگر مدیران لایق و مدبر و توانمند در مدیریت هستند، نباید اجازه بدهند در یک حوادث طبیعی و معمولی حادثه به جریان تبدیل شود و دشمن بخواهد از آن سوء استفاده کند. شما می‌دانید دشمن مترصد ضعف من مدیر و بی‌تدبیری یک مدیر در مدیریت خودش است تا وقتی که آن ضعف را بروز می‌دهد؛ بلافاصله سوار بر موج شده و از آن بهره‌برداری کند.
حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری گفت: اولیای خداوند و به ویژه حضرت فاطمه (س) که این روز‌ها ایام بزرگداشت شهادت ایشان است، برای ما الگو بودند. آن بزرگوار با اینکه فرزند پیامبر و مادر امامان و همسر امیرالمؤمنین (ع) بود و آن جایگاه رفیعی که فکر بنده نمی‌تواند به مقام شامخ آن بزرگوار برسد، برای قیامت و شب اول قبر اشک می‌ریختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش هفت درصدی تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ در مهر
مبارزه با استکبار بخشی از هویت اسلام است
پایان عملیات بتن‌ریزی پل کلیدی در جاده تراب
توقیف کامیون سنگین بار در محور ایلام – اسلام‌آباد
گمرک صنم بلاغی پلدشت، شاهراه ارتباط تجاری با همسایگان
قطع گاز برخی مشترکان فردا در شیراز
واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
برخورد خسارت بار جرثقیل با ۳ خودرو در مشهد
پزشکیان خواستار برنامه‌ریزی پایدار برای اجرای طرح پزشک خانواده شد
توقیف لندکروز میلیاردی قاچاق در نی ریز
گامی نو در مسیر درمان سرطان
مسیر‌های ترافیکی در خیابان‌های حافظ و نفت شیراز تغییر کرد
حمایت از تجاری‌سازی و صادرات صنایع خلاق فرهنگی
توقف تیم ملی فوتسال ایران در گام نخست بازی‌های همبستگی
آغاز جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در مراکز سیار کانون سراسر کشور
تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی شورای هماهنگی ترافیک استان
آشنایی با تبدیل ایده‌های بزرگ از مرحله‌ی ذهنی به عمل در چهارمحال و بختیاری
برپایی نمایشگاه سوگواره فاطمی در وامین
۲ طرح ورزشی در فریمان، معطل تامین اعتبار
بافق با شکست استقلال صدرنشین شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)