پخش زنده
امروز: -
با حضور استاندار خراسان شمالی، نمایشگاه مدرسه انقلاب به طور نمادین در دبیرستان دخترانه صدرای بجنورد برپا شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما 80 نمایشگاه مدرسه انقلاب در مدارس استان به مناسبت دهه فجر برپا شد. 
استاندار خراسان شمالی در آئین افتتاحیه نمایشگاه مدرسه انقلاب که به طور نمادین در دبیرستان دخترانه صدرای بجنورد برپا شد گفت: این نمایشگاه با سایر نمایشگاه ها متفاوت است؛ چرا که راویان و مجریان این نمایشگاه دانش آموزان نسل امروز انقلاب هستند که حرکتی بسیار زیباست.
محمدرضا صالحی افزود: نسل جوان انقلاب باید باور کنند که جمهوری اسلامی به اخلاق و انسانیت توجه دارد و برای ارتقاء انسانیت تلاش می کند و اخلاق و معنویات در جمهوری اسلامی مبنی است.
براتعلی حاتمی مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه نسل انقلاب و دانش آموزان امروز با مباحث و آثار انقلاب و همه حوادث آشنا هستند گفت: این آینده سازان خود به درستی این حوادث را با آگاهی کافی به آیندگان خود منتقل می کنند.
این نمایشگاه شامل ده غرفه دیروز ما، امروز و فردای ما با موضوعاتی همچون رستاخیز سقوط ، ایستگاه پایداری ، آفتاب ولایت ، رویش ها ، دیوار فریاد و مجاهدان سایبری برپا شد.