پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري اسپوتنيک عربي، «محمد بن عبدالرحمن آل ثاني» وزير امور خارجه قطر، در مقر سازمان ملل متحد در نيويورک، با نمايندگان و سفيران دائم روسيه و چين ديدار کرد.
بر اساس اين گزارش، وي در ديدار با نماينده روسيه و چين درباره اقدامات کشورهاي عربستان، امارات و بحرين عليه قطر طي هفت ماه گذشته گفتگو کرد.
بر اساس تارنماي رسمي وزارت امور خارجه قطر، در اين ديدار وزير امور خارجه قطر اقدامات اين کشورها را غير قانوني توصيف و تاکيد کرد اين اقدامات تاثير منفي بر امنيت و صلح در سطح منطقه و بين الملل خواهد داشت.
بر اساس اين گزارش، در اين ديدار برخي موضوع هاي مورد توجه سه کشور بررسي و درباره تحولات منطقهاي و فرامنطقه اي گفتگو و تبادل نظر شد.
همچنين، وزير امور خارجه در ادامه با « آنتونيو گوترش»، دبير کل سازمان ملل متحد، گفتگو و راه هاي تقويت همکاري مشترک بين قطر و سازمان ملل را در زمينه هاي مورد توجه دو طرف و تحولات منطقهاي و بينالمللي بررسي کردند.
در اين ديدار، وزير امور خارجه قطر گزارشي از تدابير و اقدامات غير قانوني که کشورهاي تحريم کننده قطر عليه اين کشور اتخاذ کردهاند، به اطلاع دبير کل سازمان ملل رساند و پيامدهاي جدي اين اقدام آنها را بر صلح و ثبات منطقهاي و خارج از منطقه به اطلاع وي رساند.
همچنين، در اين ديدار، نامه هايي را که قطر درباره اقدام امارات عربي متحده در نقض کردن حريم هوايي اين کشور، به شوراي امنيت و دبير کل سازمان ملل فرستاد، بررسي کردند.