• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۳۱۹۵
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۸
خراسان رضوی » اجتماعی
با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی

مراسم تجلیل از خانواده شهید مصطفی احمدی روشن در مشهد

علم الهدی گفت: آنچه به این نظام ضربه می زند روحیه بیگانه پرستی، دگراندیشی و جدا شدن برخی افراد از اصول انقلاب است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی دیشب در مراسم تجلیل از خانواده شهیدمراسم تجلیل از خانواده شهید مصطفی احمدی روشن در مشهد مصطفی احمدی روشن در مشهد افزود: این که ایران توانست به دنیا ثابت کند از نظر علمی و رشد فناوری به پیشرفت رسیده و بی نیاز از دنیای استکبار  است  به علت تابلوی شهادتی است که شهیدان هسته ای ایران به نمایش گذاشتند.

آیت الله سید احمد علم الهدی گفت: عده ای اوایل انقلاب اسلامی اعتقاد داشتند فناوری هسته ای فقط دست قدرتهای بزرگ دنیاست و به ایران نمی دهند لذا چاره ای جز به رسمیت شناختن اسرائیل و تسلیم در برابر آن وجود ندارد اما امروز همان افراد به مسئولان سیاست خارجی ما می گویند که ایران به فناوری هسته ای نیاز ندارد بلکه باید بخاطر مسائل اقتصادی با دنیا تعامل برقرار کند.

امام جمعه مشهد افزود: انقلاب در مسیر خود در حال حرکت است اما بیگانه گری و دگراندیشی برخی جریانات سیاسی که در نظام ما نفوذ می کند، مشکل ساز شده است؛ در جریان رشد و پیشرفت انقلاب مساله توطئه آمریکا و تحریم و برخورد شیطانی غرب خیلی به ایران اسلامی ضربه نمی زندآنچه به این نظام ضربه می زند روحیه بیگانه پرستی، دگراندیشی و جدا شدن برخی افراد از اصول انقلاب است که در جریان انقلاب نفوذ می کند و تصمیم گیریها نیز به دست این افراد می افتد.

علم الهدی گفت: دهه فجر هر سال مربوط به خاطرات گذشته نیست بلکه مربوط به همان سال و شناخت موقعیت انقلاب در همان زمان است ؛ باید با مرور  درست  جریانهای انقلاب برای بالا بردن بصیرت نوجوانان  و جوانان تلاش کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: برای نسل چهارم انقلاب که امروز خود را در بستر نظامی مشاهده می کند که چند نارسایی و مشکل در زندگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی اش وجود دارد اگر بخواهد مولود انقلاب را در قالب سختیهای کنونی و معیشت خود ببیند به حوادث 39  سال گذشته بدبین خواهد شد و تصورش از انقلاب اسلامی به عنوان یک عامل بوجود آوردن گرفتاریهای امروز خواهد بود از این رو تبیین اهداف انقلاب در برهه کنونی بسیار مهم است .

آیت الله علم الهدی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی یک اهرم برای ادامه حرکت دگرگون سازی در مدیریت کشور، حاکمیت نظام دینی و در نهایت جهانی سازی کامل شریعت اسلام بود که رسیدن به این نقطه کار آسانی نیست و تلاش زیادی نیاز دارد و تاکنون سرمایه گذاریهای ما سودمند بوده و نظام اسلامی به عنوان یک قدرت در عرصه بین المللی و یک عنصر تنظیم کننده معادلات بین المللی تثبیت شده است.

او گفت: شهید احمدی روشن فردی نخبه و ارزشی بود که برجسته ترین و شفافترین چهره، استعداد علمی و عامل نمایش آثار برجسته انقلاب اسلامی در دنیای علم و دانش به شمار می رفت.

حجت الاسلام حسینی معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی نیز در این مراسم گفت: برگزاری کنگره ملی مصطفی شهید با هدف معرفی و بازشناسی افرادی مانند شهیدان هسته ای به ملت است تا این ستاره های پرفروغ آسمان انقلاب اسلامی به جوانان شناسانده شوند که اگر امروز این انقلاب پایدار است بخه علت وجود روحیه انقلابیگری و جهادی گری آنان می باشد.

در این مراسم از خانواده شهید هسته ای مصطفی احمدی روشن تجلیل شد.

شهید احمدی روشن  متولد 58 در همدان صبح 21 دی سال 90 ، در حالیکه عازم محل کار خود بود، در خیابان شهید گل ‌نبی (میدان کتابی) و روبه ‌روی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طبابایی، هدف عملیات تروریستی دو موتورسوار قرار گرفت.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)