برداشت پیاز خارج از فصل، از ۹ هزار و صد هکتار زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از ۲۷۰ هزار تن پیاز برداشت شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است. سید حسن حسینی افزود: بهره گیری از نشاء سالم، تغذیه مناسب گیاه و مبارزه با آفات و بیماریها علت افزایش تولید است. برداشت پیاز تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد. وی گفت: محصول برداشت شده به استانهای تهران، اصفهان، تبریز و مشهد فرستاده میشود. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: چهل درصد محصول برداشت شده نیز به عراق و آسیای میانه صادر میشود. حسینی افزود: شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در استان است. هرمزگان بعد از بوشهر رتبه دوم تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد. پیاز با داشتن سولفور، کروم و ویتامین B۶ در کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون، خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است. استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سرد سال است. این استان با تولید حدود یک میلیون و چهارصد هزار تن محصول سبزی و صیفی، جزء سه استان برتر کشور در تولید محصولات خارج از فصل است.