پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري فرانسه؛ ليتواني روز دوشنبه روسيه را متهم کرد در منطقه کالنينگراد موشک هايي مستقر کرده است که قادر هستند کلاهک هسته اي حمل کنند.
اين در حالي است که روابط بين روسيه و غرب، اکنون در پايين ترين سطح خود از زمان پايان جنگ سرد قرار دارد.
روسيه پيش از اين، موشک هاي اسکندر را در زمان رزمايش هاي نظامي، در منطقه کالنينگراد که بين ليتواني و لهستان واقع شده است مستقر کرده بود و اين در حالي است که هر دو کشور ليتواني و لهستان از اعضاي پيمان آتلانيک شمالي (ناتو) هستند.
رئيس جمهوري ليتواني در گفتگو با مطبوعات با بيان اين که روسيه اين بار اين موشک ها را براي استقرار دائم در کالنينگراد مستقر کرده است ،با خطرناک خواندن اين اقدام روسيه، استقرار آنها را براي نيمي از پايتخت هاي کشورهاي اروپايي تهديد توصيف کرد.
مسکو اعلام کرده بود براي رزمايش هاي نظامي کالنينگراد در سال 2016، موشک هاي اسکندر را مستقر کرده است و اين در حالي است که دستگاه هاي اطلاعاتي ليتواني در گزارشي که به تازگي منتشر شده است اعلام کردند استقرار دائم موشک هاي اسکندر اجتناب ناپذير است و اين اقدام مسکو پاسخ به تدابيري است که از سوي ناتو اتخاذ شده است.