• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۶۰۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

صدور کارت شناسایی جدید ایثارگران به زودی آغاز می‌شود

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید : کارت شناسایی جدید ایثارگران مراحل نهایی چاپ را طی می‌کند و در هفته آینده رونمایی می‌شود و ایثارگران عزیز به زودی این کارت‌ها را دریافت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهدی ایزدی به پیش رو بودن 22 اسفند سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و روز شهید اشاره کرد و گفت : تشکیل بنیاد شهید و امور ایثارگران بر اساس فرمان امام خمینی (ره) در سال 1358 صورت گرفت که در آن زمان تعداد شهدا و جانبازان بسیار کمتر از امروز بود و این مسئله نشان‌ دهنده اهمیت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران و درایت و پیش‌بینی امام (ره) نسبت به آینده است.
وی افزود : بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از ثمرات و دستاوردهای انقلاب اسلامی است که با فلسفه رسیدگی معیشتی و همچنین ترویج امور فرهنگی ایجاد شده است و قوانینی که در سال‌های بعد از تأسیس برای این نهاد مصوب شد عموماً بر اساس همین محورهای مد نظر امام خمینی (ره) بوده است. خوشبختانه تلاش‌های بنیاد نیز در طول سال‌ها در راستای همین اهداف بوده و یکی از نتایج آن طی کردن مدارج علمی مختلف توسط فرزندان شهدا و ایثارگران است و امروز چندین هزار نخبه شاهد و ایثارگر در بخش‌های مختلف علمی و صنعتی کشور حضور دارند.
وی با بیان اینکه کارت شناسایی ایثارگران در سال 1385 صادر شده بود و تا سال 1390 اعتبار داشت ، افزود: بر اساس ملاحظات و تغییراتی که قرار بود در کارت‌ها انجام شود، مهلت اعتبار این کارت‌ها تا پایان سال 1396 تمدید شد و در حال حاضر کارت شناسایی جدید ایثارگران طراحی شده است. کارت جدید مراحل نهایی چاپ را طی می‌کند و در هفته آینده رونمایی می‌شود و ایثارگران گرامی می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه ایثار، کارت‌های جدید را از طریق پست دریافت کنند.
ایزدی یکی از اتفاقات صورت گرفته در مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران را ایجاد آرامش در بین جامعه ایثارگری دانست و گفت : خوشبختانه با مدیریتی که در طول دولت‌های یازدهم و دوازدهم در بنیاد وجود داشته و خدماتی که ارائه شده، فضای مناسبی در بنیاد و جامعه ایثارگری حاکم شده است.
وی افزود : یکی از این خدمات مناسب پرداخت معوقات و مطالبات باقی‌مانده ایثارگران از چندین دولت گذشته بود که همه مطالبات مربوط به خانواده معظم شهدا مربوط به قبل از دولت یازدهم، تا پایان کار این دولت پرداخت شد. از دیگر فعالیت‌ها اجرای حداکثری قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، تشکیل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و تأسیس صندوق اشتغال و کارآفرینی است که هر کدام از این خدمات، دستاوردهای بسیار مناسبی را در پی داشته‌اند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص آمار ایجاد اشتغال ایثارگران در دولت یازدهم و تاکنون گفت : در این مدت بیش از 51 هزار نفر از این عزیزان در دستگاه‌ها استخدام شده‌اند و بیش از 34 هزار نفر نیز از طریق خدمات و تسهیلات کارآفرینی و خوداشتغالی دارای شغل شده‌اند که جمعاً رقمی بالغ بر 86 هزار نفر است. همچنین در این مدت 417 هزار نفر تحت آموزش‌ها و مشاوره های شغلی ارائه‌شده توسط بنیاد قرار گرفته‌اند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تهیه آئین‌نامه مربوط به شهدای خدمت گفت: آئین‌نامه پیشنهادی توسط وزارت کشور و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و چند سازمان دیگر به کمیسیون اجتماعی دولت ارسال شده و هم اکنون نیز بنیاد نظرات اصلاحی را ارسال می کند . در حال حاضر 24 شغل مخاطره‌آمیز براورد شده‌ است که خطرات جانی در ذات آن‌ها قرار دارد و در این آئین‌نامه به این موارد پرداخته خواهد شد.
ایزدی در خصوص موضوع طرح ترافیک ایثارگران گفت: در ماده 44 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران تصریح شده است «وزارت کشور ضمن هماهنگی‌های لازم نسبت به ارائه خدمات ترددی از جمله آرم و کارت تردد و مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک و مناطق مربوط را برای جانبازان بیست و پنج درصد (۲۵%) و بالاتر، بر اساس معرفی‌نامه بنیاد به‌صورت رایگان فراهم نماید». بر همین اساس مصوبه اخیر شورای شهر تهران درباره طرح ترافیک این عزیزان مغایر قانون است که لزوم اصلاح آن به این شورا اعلام شده است.
وی همچنین با اشاره به آخرین آمار مناسب‌سازی گلزارهای مطهر شهدا گفت: در سراسر کشور بیش از 20 هزار و 151 گلزار شهید وجود دارد که شامل 223 هزار و 630 مزار شهید می‌شود و تاکنون از این تعداد 14 هزار و 22 گلزار شهید شامل 142 هزار مزار ساماندهی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)