• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۱۰۵۸
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۰
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
اوحدی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما:

تأمین تجهیزات برای پیست‌های اسکی و تله کابین‌های کشور

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی گفت: با توجه به خط اعتباری کشور اتریش برای ایران مصوب شده است از محل این اعتبارات برای پیست‌های اسکی تجهیزات لازم خریداری شود.

تأمین تجهیزات برای پیست‌های اسکی و تله کابین‌های کشورسعید اوحدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه نشست تخصصی دو کشور ایران و اتریش با موضوع گردشگری کوهستان افزود: یکی از برنامه‌های سازمان میراث فرهنگی، جذب سرمایه گذاران خارجی است.

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه پس از برجام، هیئت‌های مختلفی به کشور آمده اند، گفت: هیئتی که امروز در این جلسه حضور دارند به حوزه گردشگری و ورزش‌های کوهستانی مانند اسکی ابراز علاقه کرده اند که قرار است درباره آن مذاکره کنند.

اوحدی افزود:​ با توجه به خط اعتباری کشور اتریش برای جمهوری اسلامی ایران مصوب شده است از محل این اعتبارات برای پیست‌های اسکی و تله کابین‌های کشور همچون نمک آبرود تجهیزات لازم خریداری شود.

معرفی ۳۲۵ طرح تسهیلات اقامتی در سامانه بهین یاب

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در یک ماه اخیر موفق شدیم ۳۲۵ طرح در زمینه تسهیلات اقامتی و گردشگری را در سامانه بهین یاب معرفی کنیم.

اوحدی افزود: بعد از دو سال تلاش برای نخستین بار سازمان میراث توانست به سامانه بهین یاب وزارت صنعت وارد شود.

وی گفت: در این سامانه طرح‌های عمرانی که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند معرفی می‌شوند و از محل ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات مصوب برای تکمیل طرح‌ها استفاده می‌کنند.

اوحدی افزود: معرفی ۳۲۵ طرح در حوزه تسهیلات اقامتی و گردشگری در این سامانه خبر خوبی برای فعالان صنعت گردشگری است.

سرمایه‌گذاری هیئت اتریشی در گردشگری کوهستان ایران 

معاون سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی سازمان میراث‌فرهنگی گفت: تلاش می‌کنیم به کمک ظرفیت‌های خوب کشورمان در عرصه گردشگری ورزشی و کوهستانی، ورود ۲۰ میلیون گردشگر به ایران در افق ۱۴۰۴، محقق شود.

اوحدی افزود: تاکنون هشت کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و اتریش تشکیل شده و یکی از شش کارگروهی که پیرو این کمیسیون‌ها شکل گرفته کارگروه حوزه گردشگری است.

وی با بیان اینکه نهمین جلسه کمیسیون مشترک در وین برگزار می‌شود، گفت:­ حضور هیئت اتریشی در ایران می‌تواند سرفصل جدیدی در حوزه سرمایه‌گذاری و برنامه‌های مشترک این دو کشور ایجاد کند.

اوحدی افزود: در سند ملی جهانگردی تأکید شده است که برای رسیدن به ۲۰ میلیون گردشگر باید ۴۰۰ هتل چهار و پنج ستاره در ایران به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه یکی از فاکتور‌های جدی برای سرمایه‌گذاری یک کشور در کشوری دیگر وجود امنیت و ثبات است، گفت: در کنار تمام جاذبه‌های کشور، وجود امنیت در کشور به‌عنوان مزیتی قابل توجه می‌تواند در جلب و جذب سرمایه‌گذاری مؤثر باشد.

اوحدی با اشاره به اینکه قوانین جذب سرمایه‌گذاری خارجی در ایران جزء به روزترین قوانین سرمایه‌گذاری در جهان است، افزود: به‌طور مثال شرکت‌ها و سرمایه‌گذارانی که در ایران سرمایه‌گذاری می‌کنند از خدمات بیمه‌ای بسیار خوبی برخوردار هستند.

معاون سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: معافیت‌های مالیاتی برای سرمایه‌گذاران خارجی­، یکی دیگر از قوانین حمایتی برای سرمایه‌گذاری خارجی است و معافیت مالیاتی در مناطق برخوردار ۱۰ سال و درمناطق کم برخوردار ۱۳ سال بعد از بهره‌برداری برای سرمایه‌گذاران خارجی برقرار خواهد بود.

اوحدی تاکید کرد: بخش عظیمی از ظرفیت‌های ورزش‌های کوهستانی ما در این مناطق کم‌برخوردار قرار دارند.

وی افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران تضمین اصل و سود سرمایه‌گذار را به ارز خارجی نیز در هر زمان به سرمایه‌گذاران اعطا می‌کند.

اوحدی ­گفت: ­در صورت هرگونه سوءتفاهم بین کشور سرمایه‌گذار و طرف ایرانی، امکان طرح مسئله در دادگاه‌های بین‌المللی نیز فراهم شده است و در شرایطی که شرکت خارجی برای سرمایه‌گذاری در ایران وجود داشته باشد، دولت جمهوری اسلامی ایران زمینه‌های لازم را برای مالکیت زمین فراهم کرده است.

اوحدی افزود: به کمک برگزاری چنین نشست‌هایی و اشتراک‌گذاری ایده‌ها، می‌توان ظرفیت‌های گردشگری ایران به‌ویژه در حوزه گردشگری کوهستان را توسعه داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت سیب زمینی در شهرستان بن
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ اکبری راهی یک چهارم نهایی موی تای شد
برخورد پلیس با کامیون دار متخلف در نجف آباد
دختری که امید می‌بافد
اقامه نماز طلب باران در قم
اجرای طرح ساماندهی نهضت سوادآموزی با محوریت مدرسه
ارتش آینده نیازمند افسران توانمند و به‌روز است
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر استانی در خراسان شمالی 
خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات، عامل ارتقای توان دفاعی است
زنجان؛ واگذاری زمین در شهرک‌های خصوصی فقط با پروانه و زیرساخت قانونی است
افزایش ۴۰ درصدی پرواز‌های فرودگاه ایلام
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ قاسمی به نشان برنز شنا ۲۰۰ متر آزاد رسید
جشنواره زعفران در روستای ازان از توابع بخش میمه
امضای توافقنامه حج تمتع ۱۴۰۵ میان ایران و عربستان
پیشرفت ۷۵ درصدی کشتارگاه طیور شهرستان پلدختر
اعزام ۱۳ نفر از پیر غلامان و خادمین حسینی خراسان شمالی به اجلاسیه پیر غلامان حسینی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
قهرمانی مقتدرانه مردان فوتسال ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)