• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۲۷۵۰
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶
سیاسی » سیاست خارجی

لزوم اتخاذ سیاست‌های مستقل‌تر اروپا در خصوص منطقه

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر لزوم اتخاذ سیاست‌های مستقل‌تر کشور‌های اروپایی درخصوص منطقه تاکید کرد.

دیدار رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا با ولایتیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علی اکبر ولایتی بعد از ظهر امروز در دیدار دیوید مک آلستر، رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا و هیات همراه تصریح کرد: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا و شمال افریقا و به تعبیر شما خاورمیانه همکاری متقابل با تمام کشورهای منطقه به منظور ایجاد ثبات، امنیت و صلح پایدار بوده است و در این راستا مخالف هر گونه دخالت خارجی هستیم.
وی در ادامه با تقسیم بندی همسایگان ایران خاطرنشان کرد : همواره روابط جمهوری اسلامی ایران با همه کشورهای همسایه و منطقه بر پایه تعامل و همکاری و برقراری ارتباطات نزدیک و صمیمانه بوده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: با همه کشورهای همسایه و منطقه که بخش عمده ای از آنها غیر از روسیه و ارمنستان کشورهای اسلامی هستند برای ایجاد ثبات همکاری داشته و داریم و روابط مسالمت آمیز و رفت و آمدهای بسیاری میان کشورهای منطقه و جمهوری اسلامی ایران وجود دارد.
وی در ادامه به تحولات اخیر در عراق، سوریه و لبنان اشاره کرد و گفت: تحولات اخیر در منطقه بسیار مهم است، حضور ایران در عراق و سوریه صرفا با دعوت دولت های قانونی این کشورها صورت پذیرفته است.
ولایتی ادامه داد: اگر مقاومت و ایستادگی ایران در کنار ملت های مظلوم منطقه نبود، امروز باید شاهد حضور داعش و تروریسم در اروپا بودیم.
 
بحث موشکی ایران ربطی به بیگانگان ندارد
عضو هیئت نظارت بر برجام گفت: ساخت موشک و تکامل یافتن آنها ربطی به بیگانگان ندارد.
علی اکبر ولایتی پس از دیدار با رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا در جمع خبرنگاران موضوع توان موشکی ایران را ازجمله سوالات اعضای این هیئت خواند و تصریح کرد: موشک وسیله ای دفاعی است و هر کشوری با توجه به شرایط و اقتضائات خود امکانات دفاعی اش را انتخاب می کند.
وی خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران کاملا بر اساس مصالح ملی در رابطه با ساخت موشک و تکامل یافتن آنها به منظور دفاع کامل از کشور مانند نقش موشک در اغلب کشورها عمل می کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: بحث موشکی ما ربطی به بیگانگان ندارد و ما به دیگران اجازه دخالت در مسائل دفاعی خود را نمی دهیم.
ولایتی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران حتما زیر بار این تحمیل و زور نخواهد رفت که بیگانگان چگونگی دفاع از کشور را به ما دیکته کنند.
 
ایران تنها امید اعضای پارلمان اروپا در منطقه است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هیئت اروپایی صراحتا گفتند که امیدشان برای برقراری صلح و امنیت در منطقه ایران است.
علی اکبر ولایتی در حاشیه دیدار با رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا در جمع خبرنگاران تصریح کرد: جلسه ای با کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا داشتیم که بیش از یک ساعت طول کشید.
وی با اشاره به طرح مباحثی درباره روابط ایران و اروپا در این دیدار، افزود: سوالاتی درباره منطقه، موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال سوریه، یمن، عراق و همچنین علت کمک ما به این کشورها و ارزیابی ما از آینده این کشورها مطرح شد که هیأت اروپایی کاملا به موضوع حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشورها بدون دخالت بیگانگان اذعان داشتند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اعضای پارلمان اتحادیه اروپا به توسعه روابط با ایران مشتاق هستند لذا با توجه به اینکه سمت اجرایی ندارند به راحتی سخن میگویند.
وی گفت: اعضای هیات اروپایی صراحتا گفتند که امیدشان برای برقراری صلح و امنیت در منطقه ایران است و اذعان داشتند که جمهوری اسلامی ایران تنها امید این منطقه به عنوان محور ایجاد آرامش است که از فروپاشی کشورها جلوگیری می کند.
ولایتی افزود: طرف اروپایی لیبی را به عنوان نمونه بد مثال زدند که چطور دخالت های برخی کشورهای اروپایی و عربی باعث از هم پاشیدگی این کشور شد .
وی خاطرنشان کرد:جمهوری اسلامی ایران اجازه نمی دهد که سایر کشورهای دوست ما به این سرنوشت گرفتار شوند.

تاکید ­رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا بر گسترش روابط ایران و اروپا
رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا دیدار با مقامات کشورمان را در راستای بهبود روابط ایران و اروپا دانست و گفت: این دیدارها در راستای گسترش روابط بین پارلمان ایران و اروپا است.
دیوید مک آلیستر در دیدار با علی اکبر ولایتی تصریح کرد: ما با رئیس مجلس شورای اسلامی و قائم مقام وزیر خارجه دیدار داشتیم که این دیدارها برای بهبود روابط ایران و اتحادیه اروپا بسیار مفید خواهد بود.
وی با اشاره به رایزنی های هیات پارلمانی اتحادیه اروپا با مقامات عربستان و کویت پیش از سفر به تهران، گفت: همچنین این گفتگو ها تلاشی برای درک و آشنایی بیشتر نمایندگان پارلمان اروپا با موضوعات مربوط به یمن ، بحرین، روند صلح خاورمیانه و بسیاری از مسائل مهم درجهت ثبات بیشتر در منطقه و جهان است.
در این سفر اعضایی از هفت کشور عضو پارلمان اروپا چون آلمان، فرانسه ، اتریش، اسپانیا رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا را همراهی می کنند.
مک آلیستر پیش از دیدار با ولایتی، با مرتضی سرمدی قائم مقام وزیر امور خارجه و علاء الدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دیدار و رایزنی کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)