پخش زنده
امروز: -
دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی درشهیدیه شهرستان میبد افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،دراین مراسم نشان خادمیاری به امام جمعه میبد اهداء و فتحعلی زارع فرمانده اسبق ناحیه مقاومت بسیج شهرستان میبد به عنوان مدیر دفترآستان قدس رضوی در شهرستان میبد به مدت یکسال معرفی شد .
محمدصالح جوکارنماینده آستان قدس رضوی دریزد در این مراسم باتاکید بر ترویج فرهنگ رضوی در جامعه گفت :یکی از افتخارات ما ایرانی ها،خادمی امام رضا ع است و باید درترویج فرهنگ ولایت و اسلام ناب محمدی تلاش کنیم.
جوکار با تشریح وظایف و ماموریت های دفاتر آستان قدس رضوی درسطح استانها وشهرستانهای کشور گفت:شناسایی و رفع مشکلات محرومان و دستگیری از نیازمندان مهمترین ماموریت این دفاتر است که عده ای بعنوان داوطلب دراین زمینه با افتخار مشغول فعالیت هستند.
وی بهره گیری از ظرفیت های خادمیاران دربخش سلامت ،محرومیت زدایی ،کمک به دولت در زمینه خدمت رسانی واجرای پروژه های دولتی و خیران را ازدیگر اهداف ایجاد این دفتر برشمرد.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی امام جمعه میبد هم خادمی را بزرگترین افتخار برای خود خواند و افزود:خادم امام رضا(ع) و مردمی که محب این امام عزیز هستند افتخاربزرگی است .