• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۵۲۵۳
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۳
لرستان » سیاسی
با حضور آیت الله خاتمی

برگزاری همایش بصیرت فاطمی، حوزه انقلابی در خرم آباد

همایش بصیرت فاطمی، حوزه انقلابی با حضور عضو مجلس خبرگان رهبری در خرم آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز لرستان، آیت الله خاتمی در این همایش گفت: حضرت فاطمه زهرا ( س ) شهیده راه ولایت است و این به معنای بصیرت فاطمی ست که حوزه های علمیه باید در این مسیر حرکت کنند .
عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه آن بانوی بزرگوار، دفاع از ولایت را دفاع از تمامیت دین می دانست، صداقت، راستگویی ودرستکاری را از صفات آن حضرت برشمرد و افزود: حضرت فاطمه زهرا ( س ) به عنوان شناسنامه شیعیان ، به ما یاد داد که هر زمانی ولایت و دین به خطر افتاد، باید از جان گذشت و در مسیر دفاع از ولایت، به شهادت رسید .
آیت الله خاتمی با تشریح اهمیت نقش و رسالت روحانیت در زمینه اعتقادی ، اخلاقی و سیاسی ، روحانیت را سرمایه جاوید و ماندگار دانست و گفت: تبیین سبک زندگی و پاسداری از مرزهای اخلاق اسلامی ، مقاومت ، مدیریت و نقدپذیری از رسالت های مهم روحانیان است .
امام جمعه موقت تهـران با تشریح نقش روحانیت در پاسداری از فرهنگ دین ، دستیابی مردم به آزادی و استقلال و مقابله با ستمگران پرداخت و گفت : در جریان انقلاب اسلامی ، هیچیک از گروه های سیاسی نتوانست با رژیم ستمشاهی مبارزه جدی داشته باشد ، اما روحانیت توانست به زعامت امام راحل در برابر رژیم پهلوی ایستادگی کند و از موضع خود عقب ننشیند .
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر هوشیاری روحانیان و حوزه های علمیه در برابر افراد نفوذی ، حتی فرزندان خود ، تبلیغات فضای مجازی و همچنین سکولاریزه کردن حوزه ها ، اَشرافی گری و کاخ نشینی را آفتی مهم عنوان کرد و افزود : مردم حق دارند که در برابر چنین رفتاری ، عکس العمل مناسبی داشته باشند و روحانیان باید با تبعیت از سبک زندگی بزرگانی نظیر امام راحل و مقام معظم رهبری ، زندگیِ طلبگی خود را رعایت کنند .
آیت الله خـاتمی سپس دام های گسترده پیش روی روحانیت را از نقشه های دشمنان دانست و گفت : اتصال مشکلات مردم به روحانیت دراغتشاشات اخیر و اختصاص بودجه های کلان به انان ، از جمله این نقشه ها بود که با تمرکز بر میزان کم ِشهریه طلاب می توان به کذب بودن این مدعا پی برد .
وی تخریب روحانیون تاثیرگذار و سیل تهمت به آنان و تحریف سخنان آنها را از دیگر توطئه های آنان ذکر کرد و افزود : برخلاف این دسیسه ها ، کسانی که مورد تهمت قرار می گیرند نزد مردم محبوب تر می شوند و این نشان از حقانیت روحانیت دارد.
نماینده ولی فقیه نیز در این همایش عبودیت و بندگی خداوند و عصمت و پاکی حضرت فاطمه زهرا ( س ) را از ویژگی های آن بانوی بزرگوار برشمرد و با بیان اینکه آن حضرت ، اولین شهیده ولایت و محور خشم و خشنودی خداوند است گفت : امروز رسالت سنگین بر عهده داریم که بر پایه همین صفات بنا نهاده شده و باید بطور کامل از ولایت و دین پاسداری کنیم .
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با اعلام اینکه در لرستان هزار و 400 طلبه برادر و هزار و 500 طلبه خواهر مشغول به تحصیل هستند افزود : طلاب و فضلای انقلابی و ولایتمدار لرستان با بصیرت و آگاهی کامل در دفاع از ولایت و ترویج احکام دینی ، مشغول کسب تهذیب و تعلیم علوم دینی هستند و پس از تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم پویاتر شدن حوزه های علمیه استان ، در راه تعالی حوزه های علمیه و احکام نورانی اسلام گام بر می دارند .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)