• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۶۱۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

نقش موثر و غیرقابل انکار معاونت آماد و پشتیبانی ناجا در پیشبرد اهداف گروه ناجا

معاون هماهنگ کننده ناجا با اشاره به نقش موثر و غیرقابل انکار معاونت آماد و پشتیبانی ناجا در پیشبرد اهداف، بر لزوم مدیریت هزینه و مصرف تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سردار "ایوب سلیمانی" در دوازدهمین گردهمایی معاونان و مدیران آماد و پشتیبانی رده های ناجا با تسلیت ایام فاطمیه و شهادت صدیقه کبری (س) و با اشاره بر اهمیت و جایگاه تحول، اظهار داشت: بحث بر سر تحول بسیار است و اگر نیاز واقعی به این مقوله نباشد و یا الزامات و ساز وکار آن ایجاد نشود ، تحول ممکن است به شکست منتج شود.
وی با اشاره به اهمیت توجه بر مولفه های تحول، با طرح این سوال که آیا اساسا به تحول احتیاج داریم یا خیر، افزود: اولین شرط، پرهیز از روزمرگی و سکون و داشتن آرمان و چشم انداز است که اگر این موارد نادیده گرفته شود بی هدفی، سرگردانی و حیرانی ایجاد خواهد شد. بنابراین باید گفت کسی نمی تواند بدون داشتن آرمان و چشم انداز ادعای تحول کند.
معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی ادامه داد: مختصات هر چشم اندازی باید مشخص باشد و آرمان هر فردی در کسوت "مسئول" باید همسو با چشم اندازهای مدنظر باشد، باید نقطه "عزیمت" را بشناسیم که برای حرکت، طی طریق و رسیدن به اهداف نیاز است درعین حال باید ظرفیت های موجود را نیز شناسایی کنیم.
این مقام عالی انتظامی تأکید کرد: تعیین و تعریف هدف، داشتن نقشه راه، بررسی امکانات و تلاش، مسیر موفقیت را هموار می سازد.
وی با بیان اینکه تحول؛ سطوح و انواع مختلفی دارد، بیان کرد: اساسا پیش از اقدام به تحول باید "احساس نیاز به تحول" تبیین و سازوکارهای لازم برای ایجاد آن پیش بینی شود.
سردار سلیمانی تأکید کرد: برنامه ریزی دقیق؛ مقدمه و لازمه هر تحولی است و "تحول خواهی" برای پرهیز سازمان ها از روزمرگی، یک اجتناب غیرقابل انکار است اما باید گفت برای رسیدن به موفقیت بایستی امور را اولویت بندی کنیم.
معاون هماهنگ کننده ناجا ادامه داد: نتیجه اقدام جهادی نیز موفقیت است چراکه با رویکرد و اقدام "مخلصانه" و "مجاهدانه" به چیزی جز موفقیت نمی رسیم، بنابراین باید در امور و پیشبرد اهداف، رویکرد جهادی را دنبال کنیم.
وی در ادامه با اشاره به نقش معاونت آماد و پشتیبانی ناجا در پیشبرد اهداف، خاطرنشان کرد: اهمیت و جایگاه آماد در هندسه کلی سازمانی همانند نیروی انتظامی مشخص است؛ آماد از زیرساخت های اصلی، قطعی و تعیین کننده پلیس و مأموریت هایش است.
وی خطاب به مدیران و مسئولان آمادی و پشتیبانی ناجا، گفت: قدر جایگاه و اهمیت مسئولیت خود را بدانید چرا که شما در واقع پشتیبان و حمایت کننده مأموریت های رده های تخصصی هستید.
سردار سلیمانی تأکید کرد: شأن و جایگاه نیروی انتظامی را عملکرد آحاد فرماندهان و کارکنان پلیس و روند اجرای مأموریت ها مشخص می کند.
وی در ادامه بر لزوم مدیریت هزینه و مصرف تأکید کرد و گفت: عنصر خلاقیت، نوآوری در آماد و پشتیبانی ناجا بیش از هر جای دیگری ضروری است، در واقع خلاقیت نسخه حل تعارضات و شکننده بن بست ها است.
معاون هماهنگ کننده ناجا خاطر نشان کرد: توجه بر آموزش و دانش پایه کردن امور نیز از الزامات توسعه خلاقیت است .
وی همچنین بر لزوم داشتن نظام هوشمند و نظارت کنترلی از سطح تا عمق سازمان در معاونت آماد تأکید کرد و گفت: ارزیابی و بازخوردگیری مداوم فعل و انفعالات سازمانی ، همواره باید در دستورکار این معاونت قرار بگیرد.
این مقام عالی انتظامی اضافه کرد: شاکله اساسی سازماندهی درست و صحیح ؛ "انضباط" است، انضباط فقط معطوف به حفظ ظواهر و احترامات نیست بلکه بر روند اجرای برنامه های سازمانی باید مشهود باشد.
سردار سلیمانی تأکید کرد: دانش پایه کردن امور، تقویت تجهیزات و پویایی به خصوص در بخش های مأموریتی جزء اولویت های اساسی نیروی انتظامی است.
وی همچنین بر بکارگیری نیروی انسانی مومن، متعبد، انقلابی، دانشی و متخصص در سازمان تأکید کرد و گفت: باید تلاشمان در راستای پیشرفت روزافزون سازمان باشد.
سردار سلیمانی افزود: بحمدالله امروز مجموعه آماد و پشتیبانی ناجا، از نیروی انسانی و دست اندرکاران فهیم و با دانشی برخوردار است و در این مجموعه، مولفه های لازم برای پاسخگویی و پیشرفت امور تا حدود زیادی وجود دارد.
معاون هماهنگ کننده ناجا گفت: از سردار "محمدی"؛ معاون آماد و پشتیبانی ناجا برای اقدامات مطلوب شان تشکر می کنم؛ ایشان فردی فهیم، بادانش و پرتلاش هستند و هماهنگی و انسجام خوبی در این معاونت دیده می شود.
تقدیر از رده های برتر در حوزه آماد و پشتیبانی بخشی از برنامه های امروز بود؛ همچنین سردار "سلیمانی" معاون هماهنگ کننده ناجا از نمایشگاه دائمی دستاوردهای معاونت آماد و پشتیبانی ناجا بازدید کرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهید منصور سودی، شهید شاخص زنجان
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)