پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاري آناتولي از قاهره، ارتش مصر روز پنجشنبه اعلام کرد در دو هفته گذشته و با آغاز عمليات نظامي مبارزه فراگير ضد تروريسم در مناطق مختلف اين کشور دست کم هفت نظامي مصري و 71 فرد مسلح کشته شدند.
سرهنگ تامر الرفاعي سخنگوي ارتش مصر در کنفرانس خبري براي تشريح آخرين تحولات در خصوص عمليات نظامي فراگير در مناطق مختلف کشور که از تاريخ 9 فوريه ( 20 بهمن ) آغاز شده است، گفت در دو هفته گذشته دست کم هفت نظامي مصري در درگيري با عناصر مسلح وابسته به گروه هاي تروريستي کشته و شش تن ديگر زخمي شدند.
سرهنگ تامر الرفاعي افزود در اين مدت همچنين 71 فرد مسلح وابسته به گروههاي تکفيري کشته شدند و نيروهاي امنيتي مصر همچنين 1857 تن از عناصر مسلح، افراد مظنون و تحت تعقيب را بازداشت کردند که برخي از آنان اتباع کشورهاي ديگر هستند.
سخنگوي ارتش مصر تاکيد کرد نيروي هوايي ارتش نيز در دو هفته گذشته 158 موضع متعلق به عناصر تروريستي را تخريب کردند و 413 موضع ديگر بر اثر حملات توپخانه اي ارتش مصر منهدم شدند. يگان هاي ارتش و نيروهاي پليس مصر در اين مدت همچنين 14 خودروي حامل انواع سلاح را در مرزهاي غربي کشور با ليبي کشف و منهدم کردند. نيروهاي امنيتي مصر 112 خودروي ديگر متعلق به عناصر تکفيري را در شبه جزيره سينا منهدم و سه تونل زيرزميني را در مرزهاي مشترک مصر و نوار غزه تخريب کردند.