• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۹۹۳۳
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال
کاري به شهرآورد ندارم؛

برانکو: آماده تر‌ها فردا بازی می‌کنند

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به برخی تغییرات فردا اماده‌ترین‌ها به میدان می‌روند و کاری به دربی ندارم.

برانکو: آماده تر‌ها فردا بازی می‌کنندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ برانکو ایوانکوویچ در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل استقلال خوزستان گفت: بعد از لیگ قهرمانان آسیا دوباره به لیگ برتر بازگشتیم، وقت غصه خوردن و شادی نداریم. باید سریع خود را با شرایط لیگ تطبیق بدهیم و طبیعی است که به دنبال سه امتیاز بازی با استقلال خوزستان هستیم.
وی افزود: شاید روی کاغذ بازی آسانی باشد، اما انتظار یک بازی سخت و نامعلوم را دارم. بازی این تیم مقابل فولاد را دیدم، تفاوتی بین استقلال خوزستان و فولاد ندیدم، در واقع این تیم که در حال سقوط است، با تیم دوم جدولی یعنی فولاد، ندیدم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: استقلال خوزستان می‌خواهد در لیگ بماند و ما می‌خواهیم قهرمان شویم، به همین علت امتیازات بازی فردا برای هر ۲ تیم مهم است. می‌خواهیم به هدفمان که همان قهرمانی است، برسیم.
وی ادامه داد: برای بازی فردا سیدجلال حسینی را به علت محروم در اختیار نداریم. شجاع خلیل‌زاده مصدومیت جزئی دارد و به همراه بیرانوند در بازی فردا حضور ندارند، اما بقیه بازیکنان در رقابت برای حضور در ترکیب اصلی هستند. صادق محرمی بیماری کوچک گوارشی داشت که امروز بعد از چند روز با ما تمرین کرد، اما هنوز حضورش در بازی فردا مشخص نیست.
برانکو با بیان اینکه کاری به بازی دربی ندارد، گفت: اصلا به این فکر نمی‌کنیم که بازی بعدی چه خواهد بود. فردا بهترین بازیکنانی که از نظرم آماده‌تر هستند در ترکیب تیم به میدان می‌روند، تا نتیجه بگیریم.
وی درباره لیگ قهرمانان آسیا ادامه داد: طبیعی است که مسابقات لیگ قهرمانان آسیا متفاوت از مسابقات داخلی است، جایی که کوچک‌ترین اشتباه مجازات دارد. نسف قارشی را سه بر صفر بردیم، کار ساده‌ای نبود، همان طور که پارسال به الریان سه بر یک باختیم، این بار هم مقابل السد بازنده شدیم. در بازی با السد در خانه حریف مقابل بهترین تیم حال حاضر خاورمیانه بازی کردیم که کیفیت‌شان را با برد مقابل الوصل نشان دادند. آن‌ها از تیم الوصل امارات الاهلی و الهلال عربستان هم بهتر است.
سرمربی پرسپولیس گفت: مقابل تیمی مثل السد دست و پا بسته نبودیم و استحقاق چنین نتیجه‌ای را هم نداشتیم، اما به هر حال فوتبال از این مسائل زیاد دارد. به جرأت می‌توانم بگویم که ما در نیمه اول بهترین بازی تاکتیکی‌مان را شاهد بودیم، اما شاید مقداری شادابی بین دو سه بازیکن ما کم بود که به قیمت از دست رفتن نتیجه تمام شد.
وی افزود: به نظرم ژاوی به تنهایی قیمتش از کل بازیکنان ما بیشتر است و در زمان خودش بهترین بازیکن دنیا بود. شاید اندازه یک بازیکن ۲۵ ساله نمی‌دود، اما به جای آن سریع فکر می‌کند و سریع پاس می‌دهد.
برانکو در خصوص بازی نکردن محسن مسلمان و اظهارات وحید قلیچ درباره بیرانوند گفت: اینستاگرام را نمی‌خوانم، اما واقعاً تعجب می‌کنم که یک پرسپولیسی چطور درباره بهترین دروازه‌بان ایران و یک ملی‌پوش که دفاع خوبی هم دارد، چنین نظری بدهد. او روی گل‌هایی که خوردیم مقصر نبود، اما به هر حال هر دروازه‌بانی اشتباه می‌کند. اگر کسی اشتباه نکند که همه بازی‌ها صفر ـ. صفر می‌شود. با این حال پیشکسوتان، رسانه‌ها و تماشاگران حق انتقاد دارند.
وی درباره تعویض‌های بازی مقابل السد افزود: در موقعی که باید تغییر ایجاد می‌کردیم، تعویض کردم، قبل از این تعویض و بعد از تعویض شانس گل داشتیم، اما مسائلی است که همیشه بعد از نتایج پیش می‌آید و در موردش صحبت می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)