• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۴۱۰۰۳
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۵
مازندران » اجتماعی

بهره برداری دو طرح در دانشگاه مازندران

آیین بهره برداری مرکز بهداشتی و درمانی و مرکز اورژانس ۱۱۵ دانشگاه مازندران با حضور استاندار مازندران برگزار شد.

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، رییس دانشگاه مازندران در این آیین با اشاره به این که از نظر ما اقتصاد مقاومتی، تفکری است که ریشه در اعتقادات مذهبی و ملی ما دارد. گفت: محتاج نبودن به دیگران وتلاش برای رونق بخشیدن به تولید ملی، به کارگیری همه توان موجود انسانی و مالی در درون هر سیستم اجرایی و فراهم کردن زمینه های رشد همگان برای استمرار مدیریت پایدار در درون سیستم از مهمات آن است.

دکتر میرنیا سپس به اقدامات انجام شده در راستای ایفای نقش بین المللی دانشگاه اشاره کرده و افزود: اقدامات جدی برای جذب دانشجوی خارجی هدف صورت گرفت. به نحوی که در ابتدای ورود ۱۵ نفر و اکنون ۸۰ نفر دانشجوی خارجی از کشور های عراق، سوریه، یمن و تاجیکستان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند‌ که برای رفاه آنان مجوز مرکز آموزش زبان فارسی برای غیر فارسی زبانان اخذ گردید. هم اکنون دفتر فرهنگی ایران در دانشگاه آتیرا قزاقستان با حضور عضو هیات علمی دانشگاه مازندران در بخش زبان فارسی فعال است. ضمن آنکه برای تقویت آن ظرف دو سال گذشته ۵/۵ میلیارد تومان تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شد.

 رییس دانشگاه مازندران همچنین به بیان دلیل اقدام برای ساخت مرکز اورژانس 115 و مرکز بهداشتی – درمانی جامع سلامت دانشگاه پرداخته و خاطرنشان ساخت: اکنون در دانشگاه مازندران بالغ بر ۱۳۰۰۰ دانشجو، ۳۶۶ هیات علمی و ۵۳۰ کارمند حضور دارند. ۳۰۰۰ دانشجوی ما در محیط خوابگاهی به صورت شبانه روز در خدمت ما هستند و همچنین ۱۰۰۰ دانشجو که از خوابگاه های خودگردان ما در اطراف دانشگاه استفاده می کنند. هیچ یک از این افرادی که ذکر شد از جهت بهداشتی دارای امنیت نبودند. یعنی اگر یک دانشجو، یک استاد یا یک کارمند در طول شب یا روز مشکلی برایش پیش می آمد، باید با از دست دادن زمان و با یک آمبولانس ساده به داخل شهر منتقل و کارهای اولیه نیمه تمام بر روی او انجام می شد. به همین خاطر ما پروژه های در دست نیاز دانشگاه را اولویت بندی کردیم و تمامی این پروژه ها از زمان ورود بنده تعریف شدند که برخی به نتیجه رسیدند و برخی دیگر هم به نتیجه خواهند رسید و مرکز درمانی اورژانس 115 و مرکز جامع سلامت شهری شماره 3 دانشگاه مازندران به عنوان یکی از پایگاه های شهری بابلسر، دو نمونه از این پروژه هاست که برای ما اولویت دارد.

دکتر میرنیا افزود: در این پروژه ها، براساس توافقنامه ای که با دانشگاه علوم پزشکی مازندران امضا کرده بودیم که زمین و کل هزینه ساخت را دانشگاه مازندران تامین کرد که بخشی از محل همیاری دانشگاهیان دانشگاه مازندران با کسر بخشی از حقوق ایشان کسر شد و بقیه از محل درآمد اختصاصی و همکاری پیمانکار که با وجود طلب از دانشگاه، ما را تحت فشار قرار نمی دهد.

لازم به یادآوری است که این پروژه ها(درمانگاه در فضای ۴۴۰ متر مربع) و(مرکز اورژانس حدود ۲۵۰ متر مربع) با هزینه ۱میلیاردو۵۰۰ میلیون تومان به اتمام رسید و امروز کلید این مجموعه را به دانشگاه علوم پزشکی مازندران تحویل شد تا امکانات سخت افزاری جهت خدمات دهی را مستقر و فعالیت خود را آغاز کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خطبه‌های نمازجمعه شهرستان‌های استان
بررسی عوامل توسعه اقتصاد کشاورزی گلستان در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر
رئیس جمهور عشق‌آباد را به مقصد تهران ترک کرد
استقبال روس‌زبان‌ها از آثار فاخر ایرانی به زبان روسی
­تنیس روی میز پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ٣ پیروزی و ٤ شکست برای نمایندگان ایران
تکواندو بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ایمانی در ثانیه آخر طلایی شد
پیوند بنا‌های میراث جهانی کاخ گلستان با تاریخ هنر آینه‌کاری
برگزاری محفل اُنس با قرآن کریم در روستای انبارسر کیاشهر
برد پرگل وارو انرژی مریوان در خانه
تاکید امامان جمعه کردستان بر نقش آفرینی زنان در نظام جمهوری اسلامی
برگزاری محفل انس با قرآن در سراب
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
کاشت نهال به نام سایه مادر در علی آبادکتول
تقویت زیست‌بوم بازی‌سازی کشور با تمرکززدایی و استفاده از ظرفیت‌های استانی
­مریم عبدالله پور طلایی شد، زهرا رحیمی نقره گرفت
قصه پر غصه منزوی از سر کرانمندی تن در مقابل بی‌کرانگی روح بوده است
کشف داروهای غیرمجاز در نیشابور
غافلگیری استاندار ایلام روی آنتن زنده
برگزاری همایش آموزش توجیهی هیئت‌های نظارت بر انتخابات
الگوگیری از سیره حضرت فاطمه (س) ضامن سلامت خانواده و جامعه است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)