• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۴۲۰۷۲
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال
امضای تفاهمنامه همکاری؛

تسهیلات اتاق تعاون برای مددجویان کمیته امداد

مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) می‌توانند با تشکیل شرکت‌های تعاونی محصولات تولیدی خود را در قالب این بخش عرضه کنند.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما براساس این تفاهمنامه همکاری که به امضای روسای کمیته امداد و اتاق تعاون ایران رسید ، مددجویان می توانند برای اشتغال جذب شرکت های تعاونی شوند.

 رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در حاشیه برگزاری این مراسم در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما مهم ترین ماموریت این نهاد مردمی را ایجاد اشتغال برای مددجویان و محرومان تحت پوشش دانست.

پرویز فتاح اعتبار پیش بینی شده برای ایجاد اشتغال مددجویان کمیته امداد را 2 هزار و 100 میلیارد تومان برای 140هزار شغل در سال 96 دانست و ابراز امیدواری کرد : این  میزان شغل در سال 97 هم با استفاده از بخش تعاون به ویژه بانک توسعه تعاون تا دوبرابر افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد : کمیته امداد امام خمینی (ره) در دو سال اخیر موفق شده است 240 هزار خانواده را پس از توانمندسازی از پوشش حمایتی خود بی نیاز و خارج کند.

 در این مراسم، سید پرویز فتاح؛ رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به گسترش جامعه تحت پوشش کمیته امداد به حدود ۳ میلیون نفر گفت: همچنین از طریق کمیته ۱.۵ میلیون نفر نیز خدمات موردی دریافت می کنند.در این مراسم، سید پرویز فتاح؛ رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به گسترش جامعه تحت پوشش کمیته امداد به حدود ۳ میلیون نفر گفت: همچنین از طریق کمیته ۱.۵ میلیون نفر نیز خدمات موردی دریافت می کنند.


رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهارداشت: بالغ بر ۳۰۰ هزار دانش آموز و ۷۰ هزار دانشجو تحت حمایت کمیته هستند و امسال بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان وام قرض الحسنه اشتغال زایی اختصاص یافت که تا پایان سال به ۱۴۰ هزار نفر وام اشتغال زایی تا سقف ۲۰ میلیون تومان پرداخت می شود.فتاح خاطرنشان کرد:  هم اکنون ۶۲ درصد خانوارهای تحت پوشش کمیته دارای سرپرستان زن هستند. دولت قول داده در سال آینده ۵۰ هزار واحد مسکونی مهر بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند.

 رئیس اتاق تعاون ایران نیز در این مراسم در مصاحبه با خبرنگار ما ایجاد تعاونی ویژه محرومان و نیازمندان جامعه را گامی مهم برای توانمندسازی انان دانست و گفت : این افراد با تشکیل تعاونی می توانند محصولات تولیدی خود را با استفاده از بازارهایی که برای انان فراهم می شود به بهترین روش عرضه کنند.

 

بهمن عبدالهی متشکل کردن فعالیت های اقتصادی اقشار ضعیف و مددجوی کمیته امداد را از مهم ترین ویژگی های این تفاهمنامه همکاری اعلام کرد و افزود : استفاده از ظرفیت های سایر شرکت های تعاونی از دیگر مزایای پیش بینی شده برای مددجویان است.وی گفت : مددجویان کمیته امداد در اینده نزدیک می توانند با استفاده از ظرفیت های موجود در تعاونی ها فعالیت های اقتصادی خود را افزایش دهند.

بهره‌گیری از ظرفیتها و توانمندیهای بالقوه و بالفعل طرفین در راستای ارائه خدمات حمایتی و توانمندسازی به گروههای هدف کمیته امداد امام (ره)، توانمندسازی و شکوفایی استعدادها و تأمین خوداتکایی و استقلال اقتصادی نیازمندان با ارائه خدمات اجتماعی، حمایتی، فرهنگی و معیشتی در قالب تشکیل تعاونی‌های تولیدی، توزیعی و خدماتی و  فراهم آوردن و تسهیل بسترهای لازم در امر بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مددجویان واجد شرایط به‌منظور حضور فعال و مشارکت جویانه آنان در عرصه‌های اقتصادی مهمترین اهداف این تفاهم نامه بهره‌گیری از ظرفیتها و توانمندیهای بالقوه و بالفعل طرفین در راستای ارائه خدمات حمایتی و توانمندسازی به گروههای هدف کمیته امداد امام (ره)، توانمندسازی و شکوفایی استعدادها و تأمین خوداتکایی و استقلال اقتصادی نیازمندان با ارائه خدمات اجتماعی، حمایتی، فرهنگی و معیشتی در قالب تشکیل تعاونی‌های تولیدی، توزیعی و خدماتی و  فراهم آوردن و تسهیل بسترهای لازم در امر بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مددجویان واجد شرایط به‌منظور حضور فعال و مشارکت جویانه آنان در عرصه‌های اقتصادی مهمترین اهداف این تفاهم نامه اعلام شده است.
اقتصاد تعاونی موجب ارتقا زندگی عامه مردم می شود
بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران،  در نشست امضای تفاهم نامه اتاق تعاون ایران با کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه وظایف سنگینی بر عهده کمیته امداد امام قرار دارد ، گفت: تشکیل این کمیته بعد از انقلاب اسلامی ایران به منظور خدمات رسانی در عرصه های اجتماعی و اقتصادی بوده است.رییس اتاق تعاون ایران با بیان توضیحاتی درباره فعالیت تعاونی ها در کشور، اظهارداشت: در حال حاضر، حدود ۱۱۰ هزار تعاونی فعال در کشور وجود دارد که ۱۴ میلیون نفر از مردم کشور را به صورت مستقیم تحت پوشش دارد. این تعداد از افراد به ۴۰ میلیون نفر از کل جمعیت کشور خدمات رسانی می کنند.

عبداللهی ادامه داد: در صورتی که افراد تحت پوشش تعاونی های سهام عدالت را نیز در آمار تعاونی ها وارد کنیم، جمعیت تحت پوشش بخش تعاون به حدود ۵۰ میلیون نفر خواهد رسید.

در حال حاضر، ۵۵ درصد تولید مرغ کشور توسط بخش تعاون صورت می گیرد؛ در عین حال تعاونی ها در صنایع پایین دست پتروشیمی، آبزی پروری و ۵۵ درصد حمل و نقل کشور نیز فعالیت دارند.به گفته وی همچنین یکی از ظرفیت های مهم بخش تعاون فروش کالا توسط فروشگاه های تعاونی و صادرات است.وی همچنین به صندوق ضمانت توسعه و بانک توسعه تعاون اشاره کرد و گفت:این دو نهاد از ظرفیت های بخش تعاون است که می توانند به توسعه بخش تعاون کمک کنند.

 

رئیس اتاق تعاون ایران همچنین از ایجاد دفتر تعاون در کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر داد و با بیان پیشنهاد ایجاد کمیته مشترک بین اتاق تعاون ایران و کمیته امداد امام خمینی گفت: کمیته مشترکی بین دو نهاد اتاق تعاون و کمیته امداد برای پیگیری و اجرای تفاهمنامه ایجاد شود که مورد قبول واقع شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی ازمناطق مختلف گیلان ۱۴ دی ۱۴۰۴
حضور ناظر چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک والیبال مردان کشور
زیرساخت های پیاده روی اربعین تقویت شود
­معرفی کادر فنی تیم ملی کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶
گرامیداشت یاد شهید مداح در شهرستان بافت
رفع مشکلات مسکن گیلان با هم افزایی ظرفیت‌های دولتی و خصوصی
آسمانی شدن پدر شهید حمزه علی سلخوری در لوشان
پنجمین جشنواره غذای گیله خوراک در گیلان
رئیس جمهور صربستان: در جهان قانون زور حاکم است
تشکیل ۲۰ هزار پرونده مربوط به حملات رژیم صهیونی به ایران
پایان مسابقات فوتسال خردسالان شهرستان فارسان
پناهجویان ونزوئلایی نگران آینده خود در آمریکا هستند
پایان مرحله دوم لیگ شنا با صدرنشینی نفت تهران
ارائه بیش از ۲۶ هزار مشاوره فرزندآوری به زوج‌های مراغه‌ای
تصمیم‌گیری درباره فاز دوم پل سه راه جویبار بر اساس ترافیک
شکست تیم شاهوی مهاباد مقابل میهمان خود
اعتکاف، فرصتی سه روزه برای خلوتی خاص از سوی عبد برابر معبود
برگزاری مسابقات مچ اندازی در شهرضا
تجلیل از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان تالش
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۶ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)