پخش زنده
امروز: -
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری از افزایش اشتغال در روستا با استفاده از ظرفیتهای گردشگری و داروهای گیاهی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رضوی با بیان اینکه البرز باید استان نمونه و پایلوت در از بین بردن تبعیض میان روستاها و شهرها شود گفت: مشکل تسهیلات بانکی تخصیصی روستاییان در دولت برطرف شده است و نباید روستاها را به نسبت جمعیت تفکیک کرد بلکه روستاها و روستاییان را باید کانون تولید دانست.
وی با اشاره به شاخص های توسعه محورانه افزود: این شاخص ها باید به بهبود کمی و کیفی جامعه منتهی شود و اگر این نگاه باشد دیگر توسعه شهری و روستایی معنایی نخواهد داشت.
رضوی افزود: وام های ۴و۶ درصدی به طرح های دانش بنیان پایدار تعلق خواهد گرفت چرا که توجه مقام معظم رهبری و شخص رئیس دولت هم توجه به قشر محروم جامعه است.
استاندار البرز نیز با اعلام اینکه تا امروز البرز رقم ۳۷هزار و ۳۳۰نفر فرصت شغلی را گذرانده است گفت: در رقابت تنگاتنگ با رقبا برای کسب جایگاه پنجم اشتغالزایی کشور هستیم و طبق برنامه تا سال۹۷ تمام روستاهای البرز عاری از بیکار خواهد بود.
نجفی با اعلام اینکه البرز طی سه ماه ۳.۳درصد کاهش بیکاری را بین 10تا13 درصد در کارنامه کاری خود داشته و به جرگه تنگاتنگ رقبا رسیده است، گفت: کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی فرصت خوبی برای روستاییان جهت بهره مندی است که باید از آن بهره مند شویم.