• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۴۵۲۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
در سراسر کشور؛

تشکیل ستاد‌های بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از تشکیل ستاد‌های بزرگداشت بیست و نهمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در دفاتر استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، نصرت الله لطفی در همایش رؤسا و سرپرستان دفاتر استانی که در دفتر مرکزی این شورا برگزار شد، در خصوص بیست و نهمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی در سال آینده گفت: ضروری است، ستاد‌های بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) توسط مسئولان استانی شورا در سراسر کشور تشکیل و به صورت ویژه به آن پرداخته شود.

وی در این نشست که به منظور هماهنگی تشکیل ستاد‌های استانی بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد، با تاکید بر نقش برجسته شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان‌ها و شهرستان‌ها در برگزاری شایسته این مراسم، افزود: در سال‌های گذشته کاروان‌هایی از مناطق مختلف کشور به حرم مطهرامام راحل اعزام می‌شد که عموما متولی آن استانداری هر منطقه بود، ولی با توجه به اینکه سال آینده سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) با ماه مبارک رمضان مصادف شده است، برنامه اعزام کاروان را نخواهیم داشت.

وی تاکید کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در استان‌ها به عنوان متولی برگزاری مراسم بزرگداشت ارتحال امام (ره) باید ستاد‌های خود را تشکیل دهد و برنامه‌های فرهنگی با محوریت آثار حضرت امام راحل و بررسی ابعاد شخصیتی ایشان برگزار کنند.

لطفی افزود: حضرت امام خمینی (ره) مظلوم است و هنوز ابعاد شخصیتی و معنوی ایشان برای نسل حاضر ناشناخته مانده و رسالت ما این است که به صورت جامع و کامل و با استفاده از آثار ایشان از جمله صحیفه نور و وصایای امام، نسل جوان را با ابعاد شخصیتی ایشان آشنا کنیم و فقط به یک سخنرانی و مراسم بزرگداشت اکتفا نکنیم.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور گفت: سال آِینده چهاردهم خرداد، مصادف با ایام ماه مبارک رمضان و نزدیک به لیالی قدر است بنابراین مراسم گرامیداشت حضرت امام راحل، به عنوان احیاگر اسلام و کسی که اسلام را از انزوا نجات داده است باید به صورت ویژه و پررنگ در این ایام برگزار شود و تحت تاثیر مراسم دیگر قرار نگیرد.

وی افزود: یکی از برنامه‌هایی که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دراین ایام برگزار می‌کند، مراسم افطاری و سخنرانی است که می‌تواند با رویکرد و محوریت حضرت امام خمینی (ره) صورت گیرد.

نظام مقدس جمهوری اسلامی؛ دستاورد عظیم و بی بدیل امام راحل

لطفی با بیان این که برگزاری بزرگداشت امام راحل فرصتی برای سرآغاز و تبیین برنامه‌های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب است، گفت: این دو مناسبت، رابطه معنادار و تنگاتنگی با یکدیگر دارند چرا که بزرگداشت شخصیتی را برگزار می‌کنیم که نظامی دینی را با دستاورد‌ها و برکات بسیار عظیم و بی بدیل پایه ریزی کرد و این دو مناسبت، باید مرتبط با یکدیگر باشند و گرامی داشته شوند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه این نظام مقدس، دستاورد بزرگ امام راحل بوده است، افزود: مراسمی که برای این ایام به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان‌ها و همکاری سایر نهاد‌ها برگزار می‌شود، باید مراسمی آبرومند و در شان امام راحل باشد.

وی گفت: برنامه‌های فرهنگی مختلفی با محوریت آثار امام (ره) و تبیین و معرفی ابعاد شخصیتی ایشان در این ایام برگزار می‌شود که می‌توان موضوعات و مفاهیم مختلف از جمله جایگاه ولایت فقیه، بحث نفوذ و موضوع آتش به اختیار و سایر موضوعات مبتلا به امروز را از آثار و بیانات ایشان استخراج و برای جامعه تبیین کرد.

لطفی تاکید کرد: نخستین قدم برای برگزاری برنامه‌ها، تشکیل ستاد رسمی بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و اعلام موجودیت این ستاد‌ها در استان است و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان متولی برگزاری بیست و نهمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی در استان‌ها باید این مراسم را به صورت ویژه برگزار کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان
رویداد تولید محتوای دیجیتال پردیس و قرچک
ماجرای یک پیام!
پاییز رنگارنگ درکوچه باغ‌های شهریار
دستگیری و بازداشت ۲ قرق بان و ۲ نگهبان متخلف 
افتتاح ۸۴ پایگاه سواد آموزی در مدارس استان
نیما عالمیان و شیما صفایی حذف شدند
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
در مسیر درست تاریخ
پایان هفته پنجم لیگ برتر هندبال با پیروزی بالانشین‌ها
نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با استاندار در روز مجلس شورای اسلامی
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
پژوهش چراغ مسیر توسعه پایدار است
بازگشت افتخار آفرینان تیم ملی بدنسازی به میهن
راه اندازی سامانه هوشمند نبض شهر در اصفهان
محکومیت اقدامات آمریکا و اعلام آمادگی برای همکاری‌های معنوی
بستری ۱۵۹ بیمار حاد تنفسی در گیلان
امر به معروف؛ اصل بی‌تفاوت نبودن در جامعه است
رونمایی از پوستر رویداد «کاسپین رباتیک» در رشت
صعود کوهنوردان بسیجی به قله برف انبار قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)