• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۶۰۸۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۸
اقتصادی » صنعت
تا پایان خرداد ماه 97؛

ممنوعیت افزایش قیمت فولاد

وزارت صنعت، معدن و تجارت ممنوعیت هرگونه افزایش قیمت فولاد را تا پایان خرداد 97 اعلام کرد.

ممنوعیت افزایش قیمت فولادبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، پس از آن که اتاق بازرگانی تهران و تشکل‌های بخش خصوصی، به‌ ویژه بنگاه‌های پایین‌دستی مصرف‌کننده فولاد، به نحوه قیمت گذاری و عرضه این فلز اساسی اعتراض کردند، وزارت صنعت، معدن و تجارت ممنوعیت هرگونه افزایش قیمت فولاد را تا پایان خرداد ماه 97 اعلام کرد.به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، پس از آن که اتاق بازرگانی تهران و تشکل‌های بخش خصوصی، به‌ ویژه بنگاه‌های پایین‌دستی مصرف‌کننده فولاد، به نحوه قیمت گذاری و عرضه این فلز اساسی اعتراض کردند، وزارت صنعت، معدن و تجارت ممنوعیت هرگونه افزایش قیمت فولاد را تا پایان خرداد ماه 97 اعلام کرد.

بر اساس این گزارش زمانی که فولادسازان به بهانه نوسانات ارزی در داخل کشور، قیمت فولاد را افزایش دادند، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در راستای حمایت از فعالان بخش خصوصی طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور از این افزایش قیمت، با توجه به انحصار موجود در عرضه فولاد، انتقاد کرد و این افزایش قیمت را با توجه به عدم وابستگی تولید فولاد به نهاده‌های خارجی و نرخ ارز غیرقابل توجیه دانست.

در این نامه که به امضای مسعود خوانساری رسیده، آمده است: «متاسفانه صنعت فولاد کشور که عموماً از واحدهای دولتی یا متعلق به نهادهای عمومی تشکیل گردیده است مبادرت به افزایش نرخ فولاد تا میزان 20 درصد در خلال دوره زمانی 2 ماه گذشته نموده و این در حالی است که اصولا کلیه نهاده‌های تولید فولاد در ایران مبنایی داخلی داشته و فارغ از وابستگی به نرخ ارز است».

رئیس اتاق تهران در ادامه این نامه با توجه به اثرگذاری افزایش نرخ فولاد بر قیمت بالغ بر 600 گروه کالایی که خود موجب افزایش نرخ عمومی و رشد شاخص عمومی بهای کالا می‌شود، از رئیس‌جمهور، خواسته بود اقدامی در راستای تمکین صنعت فولاد از اصول اقتصادی و افزایش عرضه در بورس کالا انجام شود تا نرخ این فلز اساسی به دوره زمانی پیش از بروز نوسانات ارزی بازگردد.

این نامه که در تاریخ 29 بهمن امسال به معاون اول و معاون اقتصادی رئیس‌جمهور نیز ارسال شده بود، منجر به پیگیری از سوی رئیس‌ دفتر رئیس‌جمهور شد.

محمود واعظی در نامه‌ای به محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت که رونوشت آن به رئیس اتاق تهران نیز ارسال شد، خواست تا «درخواست افزایش عرضه فولاد در بورس کالا ازجانب صنعت فولاد کشور جهت کاهش نرخ آن به دوره زمانی پیش از بروز نوسانات ارزی» بررسی و نتیجه به رئیس‌جمهور نیز منعکس شود. این نامه سه روز بعد از نامه اتاق تهران و در تاریخ 2 اسفند ماه جاری به وزیر صنعت، معدن و تجارت نوشته شده است.

حالا برابر آنچه اعلام شده است، با نامه‌نگاری اتاق تهران و تلاش پیگیرانه تشکل‌های بخش خصوصی، ممنوعیت افزایش قیمت فولاد در بورس کالا تا پایان خرداد ماه 1397 از سوی حسن سینکی، معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است. یعنی در نشستی که با حضور معاونان وزیر و مدیران وزارتخانه با حضور نمایندگان فولادسازان و تولیدکنندگان محصولات فولادی و تشکل‌های بخش خصوصی برگزار شده، تصمیم گرفته شده تا افزایش قیمت این فلز اساسی به همراه آلومینیوم و مس تا پایان خرداد ماه 97 صورت نگیرد.

هم‌چنین مقرر شده است که با توجه به اهمیت محصولات فلزی و ضرورت مدیریت آرامش بازار، فولادسازان و تولیدکنندگان محصولات فولادی نظرات خود در مورد قیمت گذاری و شیوه عرضه فولاد در بورس کالا را ظرف یک هفته در قالبی منسجم به معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت منعکس کنند.

بنا بر تصمیم این معاونت علاوه بر فولاد، تولیدکنندگان دیگر فلزات اساسی مانند آلومینیوم و کاتد مس نیز موظف به افزایش عرضه، صرفا از طریق بورس کالا و سامانه بهین‌یاب هستند و هر گونه عرضه این فلزات خارج از بورس کالا یا با قیمت بالاتر ممنوع و مشمول پیگیری وزارتخانه است. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتخاب برترین‌های مسابقات دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری
هشدار نارنجی آلودگی هوا در خراسان رضوی
ابلاغ قانون اصلاح یکی از قوانین بانک مرکزی
کشف ۲۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در آمل
تأکید معاون استاندار یزد بر جلوگیری از فعالیت واحد‌های آلاینده بدون ضابطه
«بیستا برمه» (گریه بی صدا) و «باغ رز»، از قاب تلویزیون
قطعی گاز فردا در برخی مناطق الیگودرز
هفته نخست لیگ برتر والیبال ساحلی؛ پیکان بندر دیر قهرمان گروه دوم
­صعود گل‌گهر به مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی
شاخص کیفیت هوا در ۱۷ ایستگاه هواشناسی در وضع قرمز
تعطیلی مدارس ابتدایی تکذیب شد
بازار تاریخی را حفظ کنیم
ضرورت همراهی همه دستگاه‌ها و مردم در اجرای برنامه‌های عفاف و حجاب
تأمین ۶۰ هزار دوز واکسن تب برفکی در چهارمحال و بختیاری
هشدار کم‌آبی در استان همدان؛ صرفه‌ جویی تنها راه عبور از بحران
دستاوردهای پژوهشی اولویت های استان و جنبه کاربردی داشته باشند
شهید طالب ابراهیمی الگوی دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف است
پایداری جوی در استان تا ۱۰ روز آینده
وصول ۳۶ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی با گزارش‌های مردمی
فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاران در حال شکل‌گیری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)